Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(Makalius @ 2010 03 03, 22:10)
Nu jau iš fantazijų srities čia biggrin.gif

Man irgi keistai pasirode, bet kadangi paciai taip buvo - ne fantazija rolleyes.gif
Sy ryanair'u pirmakart skridau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 03 kovo 2010 - 22:55
Nu ka, skambinau as i ta Airija, ka bedarysi, nes emailo taip ir negavau.
1. Atsius emaila, galesiu grazintis pinigus, nes jokio alternatyvaus skrydzio jie pasiulyti man negali. Bet kas man is tu pinigu, kai zymiai daugiau prarandu uz tuos antrus bilietus.
2. Del to mano skrydzio, i kuri paveluoju: jo nukelti i sekancia diena pasak operatores ji negali. Bet as galiu siusti faksu i customer service prasyma, kad grazintu man pinigus ir uz ta skrydi i kuri nebespeju ar bent jau pakeistu tuos bilietus i sekancia diena. Atsakymas per 10 darbo dienu. Kazko nesitiki, kad grazintu ir uz tuos bilietus g.gif Ir kodel operatore negali pakeisti man bilietu i sekancia diena, kai ryanair'o puslapyje raso, kad as netgi galiu tai padaryti pati per manage my booking? Gal ji turejo omeny, kad negali pakeisti ju nemokamai?
Zodziu dur dom wacko.gif
Atsakyti
Patarkite, ar verta užsisakyti pirmumo teisę įlipti į lėktųvą ("priority boarding") blush2.gif Nu labai noriu tilpti į lėtuvą, bet ar verta mokėt po 4 eur/žmogui, ar ir taip visi tilpsim? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 03 04, 12:30)
Patarkite, ar verta užsisakyti pirmumo teisę įlipti į lėktųvą ("priority boarding")  blush2.gif  Nu labai noriu tilpti į lėtuvą, bet ar verta mokėt po 4 eur/žmogui, ar ir taip visi tilpsim?  ax.gif

As dar neskridau su ryanair'u, bet jau kaip diena taip naujiena biggrin.gif
Tai dar imanoma nusipirkus bilieta netilpt i lektuva? bigsmile.gif

Jei skrendat su vaikais/kudikiais, pagal nerasyta taisykle ir taip praleidzia pirmus. Jei skrendat tik suauge, as nepirkciau to priority ax.gif Bet turbut kiekvienas individualiai sprendzia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tu Mano: 04 kovo 2010 - 12:46
QUOTE(String @ 2010 03 04, 12:30)
Patarkite, ar verta užsisakyti pirmumo teisę įlipti į lėktųvą ("priority boarding")  blush2.gif  Nu labai noriu tilpti į lėtuvą, bet ar verta mokėt po 4 eur/žmogui, ar ir taip visi tilpsim?  ax.gif

Kiek suprantu - ryanairas uztikrina, kad tilps visi kurie check-in padare, tik pirmieji lips tie, kurie turi ta priority boardinga... atsises prie lango ar kitur kur nori... nu man irgi gaila tu 4 eur ax.gif ...
Atsakyti
Kiek žinau, visada yra tikimybė, kad netilpsi į lėktuvą, ne tik su ryanair, nes atseit paruoda bilietų daugiau, nei realiai yra vietų, na jei kas neatvyktų, ir pan. Tad svarstau, kaip čia bus... Na bet jei jie garantuoja, kad tilps visi, kurie cheked-in, tai koks skirtumas, jei ir nesedesiu prie lango, bala nematė, svarbu į Paryžių pakliūt rolleyes.gif
Atsakyti
Na, mano nuomone, tai jeigu jums leidzia padaryti check-in ir jus uzsiregistruojate i skrydi, tai ir lektuve jums atsiras vietos. Negi uzsiregistraves i skrydi zmogus atvaziuos i orouosta, o jam sakys :"Sorry, nera vietos"? g.gif Nesamone schmoll.gif be to, kai padarai check-in ant jusu boarding pass buna numeriukas, kelintas esate uzsiregistraves i skrydi, tai jie jau mato, kiek uzsiregistravusiu skrydziui yra ir daugiau nebeleidzia registruotis.
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 03 04, 13:30)

Per 50 savo skrydžių su ryanair nesu skridusi absoliučiai pilnu lėktuvu. Paprastai į 5 pirmas eiles net neleidžia sėsti, jos paliekamos tuščios. Kartais ir 5 paskutinės. Jie sako, kad atseit dėl to, kad simetriškiau išsidėstytų svoris, o aš tai manau, kad jiems tokiu atveju mažiau tvarkyt reikia smile.gif. Niekada nemačiau, kad tos pirmos 5 eilės būtų užpildytos.
Tokio cirko, kad ryanair nepriimtų užsiregistravusių keleivių, negirdėjau. Gerai dirba konkurentai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliurpa: 04 kovo 2010 - 14:57
Sveiki,gal kas Gironos oro uoste yra buvęs?(Ispanijoje) Galvoju rezervuoti viešbutį Barselonoje,bet mastau kaip bus su atgaliniu skrydžiu,kuris 8.40 val iš to paties Gironos orouosto.Nuo Barselonos tai 100 km atstumas. Kaip manote,gal verta pasiieškoti paskutinei nakčiai nakvynės kažkur prie orouosto arba nakvoti pačiame orouoste g.gif Nes labai anksti tektų vykti iš Barselonos,kiek ten tos nakvynės tebūtų,gal kas susidūrėte ir patarsite.ačiū
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 03 04, 13:46)
As dar neskridau su ryanair'u, bet jau kaip diena taip naujiena  biggrin.gif
Tai dar imanoma nusipirkus bilieta netilpt i lektuva?  bigsmile.gif

Jei skrendat su vaikais/kudikiais, pagal nerasyta taisykle ir taip praleidzia pirmus. Jei skrendat tik suauge, as nepirkciau to priority  ax.gif Bet turbut kiekvienas individualiai sprendzia  4u.gif

Nera su vaikais jokios pirmumo teises. Ta prasme pirmi turi teise sueiti kurie turi ta priority. O tik paskui kiti, ir jei ten bus labai mandagus darbuotojai, gal ir suleis pirma su vaikais, bet mums nepasitaike su ryanair tokia malone, net ir su dviem mazais vaikais.
Papildyta:
QUOTE(Bajoraitė @ 2010 03 04, 16:02)
Sveiki,gal kas Gironos oro uoste yra buvęs?(Ispanijoje) Galvoju rezervuoti viešbutį Barselonoje,bet mastau kaip bus su atgaliniu skrydžiu,kuris 8.40 val iš to paties Gironos orouosto.Nuo Barselonos tai 100 km atstumas. Kaip manote,gal verta pasiieškoti paskutinei nakčiai nakvynės kažkur prie orouosto arba nakvoti pačiame orouoste  g.gif  Nes labai anksti tektų vykti iš Barselonos,kiek ten tos nakvynės tebūtų,gal kas susidūrėte ir patarsite.ačiū

As esu buvus Gironos oro uoste, bet kazi ar i jusu klausima galesiu atsakyti. manau tik viena, jei bus su kuo atvaziuoti taip anksti i ta oro uosta, tai galite ir nakvoti viesbuty, bet jei niekas neves tokiu metu? Va cia ir visa dilema...
Atsakyti
QUOTE(pliurpa @ 2010 03 04, 15:56)
Per 50 savo skrydžių su ryanair nesu skridusi absoliučiai pilnu lėktuvu. Paprastai į 5 pirmas eiles net neleidžia sėsti, jos paliekamos tuščios. Kartais ir 5 paskutinės. Jie sako, kad atseit dėl to, kad simetriškiau išsidėstytų svoris, o aš tai manau, kad jiems tokiu atveju mažiau tvarkyt reikia smile.gif. Niekada nemačiau, kad tos pirmos 5 eilės būtų užpildytos.
Tokio cirko, kad ryanair nepriimtų užsiregistravusių keleivių, negirdėjau. Gerai dirba konkurentai smile.gif

Na tada galiu būt rami ax.gif Sutaupiau 24 eur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2010 03 04, 16:02)
Sveiki,gal kas Gironos oro uoste yra buvęs?(Ispanijoje) Galvoju rezervuoti viešbutį Barselonoje,bet mastau kaip bus su atgaliniu skrydžiu,kuris 8.40 val iš to paties Gironos orouosto.Nuo Barselonos tai 100 km atstumas. Kaip manote,gal verta pasiieškoti paskutinei nakčiai nakvynės kažkur prie orouosto arba nakvoti pačiame orouoste  g.gif  Nes labai anksti tektų vykti iš Barselonos,kiek ten tos nakvynės tebūtų,gal kas susidūrėte ir patarsite.ačiū

Iš Barselonos į Gironos oro uostą autobusas veža ir labai anksti, bet tada tikrai neapsimoka mokėti už nakvynę Barselonoj, nes teks anksti keltis. Aš analogiškoj situacijoj užsisakiau nakvynę pačioj Gironoj, iš jos taip pat yra autobusas į oro uostą. Bet galima nakvoti ir oro uoste taupant pinigus. Jis nakvynei santykinai patogus.
Atsakyti