Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(Tu Mano @ 2010 03 01, 17:53)
pakeisti ne tuos pasikeitusio skrydzio bilietus, bet kitus skrydzius, i kuriuos nebespejat?

nepakeis 100proc, nebent skrydis Jūsų pirmasis atkeltas į priekį daugiau nei 2 valandoms.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 03 02, 01:55)
nepakeis 100proc, nebent skrydis Jūsų pirmasis atkeltas į priekį daugiau nei 2 valandoms.

Pirmiausia man labai keista, kad as vis dar negaunu emailo is ryanair'o apie pasikeitusi laika mano skrydzio.
Mano atveju skrydis yra nuvelintas 3 valandomis, todel as nebespeju i sekanti lektuva. Vakar isnarsiau visa ryanair'o puslapi ir radau, kad iki check-in galima keisti skrydzio data/laika per manage my booking. Tik nesupratau ar tai nemokama, ar kainuoja 25 Eur. Net jei as priversta keisti skrydi del ju pakeisto skrydzio, vistiek man dar tai kainuos? Mano bilietai ir taip atpigo beveik simtu litu doh.gif
Jei as nuspresciau isvis nebeskristi, kaip man reikia susigrazinti pinigus uz bilietus, jei jie man neatsiuncia emailo. Nes emaile kiek pamenu tiesiog budavo nuoroda, kuria uztekdavo paspausti.
Labai jau nenoriu leisti dar papildomai pinigu ir skambinti i Airija doh.gif
Atsakyti
Zodziu is tu pigiu skrydziu, gali ir labai brangus variantas gautis doh.gif
Bet viltis mirsta paskutine..nebandysi, negersi sampano rolleyes.gif
Idomu kaip issispres sitas atvejis g.gif Bet kokiu atveju, sekmes 4u.gif
Atsakyti
sveiki mielieji ryanairininkai, ax.gif

papirkau bilietus... pirmakart... na ir ka jus manot - kad ir kaip stengiaus, vis vien apsizioplinau: uzzymejau bagaza (nerankini), ir suplojau uz ji... paskui tik supratau, kad man pilnai uzteks rankinio bagazo... Nu nieks kits cia nekalts aisku. Bet patarkit - ar beverta skambint ir klaust, kaip imanoma atsisakyt to bagazo, ar nurasyt i nuostolius ir pamirst ? Nes per manage gali bagaza tik 'add'... o jokio atsakymo taisyklese nei kad galima nei kad negalima atsisakyt neradau.

Atsakyti
nemanau, kad galima atsisakyt bagazo - pinigu nieks negrazins..
Atsakyti
QUOTE(zuvedra @ 2010 03 02, 15:01)
sveiki mielieji ryanairininkai,  ax.gif

papirkau bilietus... pirmakart... na ir ka jus manot - kad ir kaip stengiaus, vis vien apsizioplinau: uzzymejau bagaza (nerankini), ir suplojau uz ji... paskui tik supratau, kad man pilnai uzteks rankinio bagazo... Nu nieks kits cia nekalts aisku. Bet patarkit - ar beverta skambint ir klaust, kaip imanoma atsisakyt to bagazo, ar nurasyt i nuostolius ir pamirst ? Nes per manage gali bagaza tik 'add'... o jokio atsakymo taisyklese nei kad galima nei kad negalima atsisakyt neradau.

Neįmanoma....
Atsakyti
Vasario pabaigoj skridau is Rygos - buvau labai nustebus, nes net nereikejo jokio dokumento. Tik i ta atspausdinta lapa pasiziuredavo. Ir rankinio bagazo nereikejo sugrusti i viena vieneta. Jo nei svere, nei matavo... Ar cia visalaik taip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 02 kovo 2010 - 22:48
Buvau nusiziurejus dar viena kelione geguzes pabaigai. Susizymejau dienas, laika, kainas. Cia sausio paskutine savaite. Dabar galvoju paziuresiu kiek bekainuoja bilietai tai mano kelionei. Tai doh.gif Nebera ne vieno skrydzio: vieno isvis ta diena neliko, kito - laikas pakeistas. Tai jei buciau tada sausi ir nusipirkus bilietus? doh.gif Vel kaip dabar nezinociau kaip besisukt is padeties? doh.gif Nu kaip jie sitaip daro! gun_bandana.gif
Pries kiek laiko reikia pirkti bilietus, kad butum bent kiek garantuotas kad toks skrydziu tvarkarastis ir isliks? Nes kaip suprantu kaitalioti tvarkarascius pas ryanair'a jau absoliuti norma g.gif

Makaliau, jusu ne vieno is keturiu skrydziu nepakeite laiko/datos?
Atsakyti
Aš skridau prieš 2 savaites Kaunas-Brėmenas ir Brėmenas - Mammingenas, taip pat ir atgal, bilietus pirkau sausio 3 d. Mano niekas nepasikeitė: nei atidėjo, nei pakeitė laiko... O vasario mėn. viduryje norėjom dar nupirkti papildomą bilietą, tai jau to skrydžio tvarkaraštyje nebebuvo, tai aš galvočiau, kad kai visi bilietai išparduodami, tada neberodo, kad yra toks skrydis. Kažkaip man su Ryanair pasisekė ir dabar ieškau bilietų kitai kelionei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2010 03 03, 00:03)
Buvau nusiziurejus dar viena kelione geguzes pabaigai. Susizymejau dienas, laika, kainas. Cia sausio paskutine savaite. Dabar galvoju paziuresiu kiek bekainuoja bilietai tai mano kelionei. Tai  doh.gif Nebera ne vieno skrydzio: vieno isvis ta diena neliko, kito - laikas pakeistas. Tai jei buciau tada sausi ir nusipirkus bilietus?  doh.gif Vel kaip dabar nezinociau kaip besisukt is padeties?  doh.gif Nu kaip jie sitaip daro!  gun_bandana.gif
Pries kiek laiko reikia pirkti bilietus, kad butum bent kiek garantuotas kad toks skrydziu tvarkarastis ir isliks? Nes kaip suprantu kaitalioti tvarkarascius pas ryanair'a jau absoliuti norma  g.gif

As sitaip buvau suziurejusi bilietus iki Sicilijos birzelio pradziai, tai gerai, kad neuzsakiau, nes irgi visi tvarkarasciai pasikeite doh.gif , kaip suprantu viskas cia surista su papildomu marsrutu is Kauno atidarymu, tada ir senuju skridziu laikai persistumde.
Atsakyti
QUOTE(Tornadziukas @ 2010 03 03, 06:55)
Aš skridau prieš 2 savaites Kaunas-Brėmenas ir Brėmenas - Mammingenas, taip pat ir atgal, bilietus pirkau sausio 3 d. Mano niekas nepasikeitė: nei atidėjo, nei pakeitė laiko... O vasario mėn. viduryje norėjom dar nupirkti papildomą bilietą, tai jau to skrydžio tvarkaraštyje nebebuvo, tai aš galvočiau, kad kai visi bilietai išparduodami, tada neberodo, kad yra toks skrydis. Kažkaip man su Ryanair pasisekė ir dabar ieškau bilietų kitai kelionei 4u.gif

Tai vadinasi tik man taip nesiseka biggrin.gif
Urmu nekeliauju, pirkau bilietus i trejas keliones, dvejose is ju buvo pakeistas skrydzio laikas. Vieninteli ta karta kai niekas nesikeite, bilietus pirkau salyginai skubiai: dvi savaites iki keliones.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2010 03 02, 23:44)
Vasario pabaigoj skridau is Rygos - buvau labai nustebus, nes net nereikejo jokio dokumento. Tik i ta atspausdinta lapa pasiziuredavo. Ir rankinio bagazo nereikejo sugrusti i viena vieneta. Jo nei svere, nei matavo... Ar cia visalaik taip? g.gif

Nu jau iš fantazijų srities čia biggrin.gif

QUOTE(Tu Mano @ 2010 03 03, 00:03)

Tpu tpu tpu bet nea unsure.gif
Atsakyti