Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(Makalius @ 2010 02 27, 21:35)
NO TRAVEL INSURANCE REQUIRED pažymite ir viskas.

Paskutinis klausimas-galop pamačiau,kad negalėsiu apmokėt,nes netinkama mano kortelė..Sakykit o perkant bilietus ne internetu ,o kasose atsiranda kažkokie papildomi mokesčiai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2010 02 27, 21:52)
Paskutinis klausimas-galop pamačiau,kad negalėsiu apmokėt,nes netinkama mano kortelė..Sakykit o perkant bilietus ne internetu ,o kasose atsiranda kažkokie papildomi mokesčiai ar ne?

Kur perkate bilietus, kokia kaina?

Gal makalius.lt gali padėti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 02 27, 21:58)
Kur perkate bilietus, kokia kaina?

Gal makalius.lt gali padėti wink.gif

Parašiau žinutę į AŽ..Gavot?
smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kiek dienų prieš skrydį dar galima užsisakyt bagaža? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2010 02 27, 22:52)
Parašiau žinutę į AŽ..Gavot?
smile.gif

Yep biggrin.gif

QUOTE(Bananamio @ 2010 02 27, 23:41)
Gal kas žinot, kiek dienų prieš skrydį dar galima užsisakyt bagaža?  g.gif

Berods likus 4 valandoms iki skrydžio maximum.
Atsakyti
noriu uzklausti kas pirko bilietus iki 2 m vaikui. taip turi buti ar tos geros kainos jiems negalioja?? g.gif
imant 17.5 ar 31 ar netgi kitom dienom po 42 Lt i viena puse- infant raso visada 70 Lt. per abi puses 140 gaunas g.gif jie juk isviso net kedes negauna- ant keliu makaluojas. o vat iseitu moki uz juos brangiau nei kad uz visa pilna vieta. g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2010 02 28, 11:02)
noriu uzklausti kas pirko bilietus iki 2 m vaikui.  taip turi buti ar  tos geros kainos jiems negalioja?? g.gif
imant 17.5 ar 31 ar netgi kitom dienom po 42 Lt i viena puse- infant raso visada 70 Lt. per abi puses 140 gaunas  g.gif  jie juk isviso  net kedes negauna- ant keliu makaluojas. o vat iseitu moki uz juos brangiau nei kad uz visa pilna vieta. g.gif  blush2.gif

Taip, kudikiams iki 2 metu tos geros kainos negalioja. schmoll.gif Jiems bilietai visada po 70Lt.
Atsakyti
ot shoodas doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2010 02 28, 14:16)
ot shoodas  doh.gif hihihi.gif

Taip yra dėl to, kad vėžimėlį nemokamai galit gabent smile.gif

Dar vienas anekdotas, nesupykit jei čia kažkuri/kažkuris iš jūsų:

[19:49:49] skaitytojas: Labas Makaliau, tu kaip zinovas gal gali man atsakyti pora klausimu
[19:50:00] Makalius.lt: Sveiki, prašau klauskit, pasistengsiu wink.gif
[19:50:06] skaitytojas: ziurek kaip ten yra su tuo online check-in
[19:50:10] skaitytojas: ar as turiu padaryti online check-in, atsispausdinti bilieta, ar is pradziu turiu tuos bilietus nusipirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 28 vasario 2010 - 19:59
Ko šita infromacija neliečia, net neatsakinėkit, dėkui wink.gif

AR YRA ČIA SM FORUMIEČIŲ, KURIE PIRKO RYANAIR VAUČERIUS ARBA SKRYDŽIUS UŽ 35-40-45 PROC. KAINĄ PAGAL SKELBIMUS ARBA ŽINUTES KITAME FORUME???

Jeigu yra, parašykite man AŽ. Arba čia. Yra naujienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 28 vasario 2010 - 20:18
QUOTE(Makalius @ 2010 02 28, 19:45)
Taip yra dėl to, kad vėžimėlį nemokamai galit gabent  smile.gif

Dar vienas anekdotas, nesupykit jei čia kažkuri/kažkuris iš jūsų:

[19:49:49] skaitytojas: Labas Makaliau, tu kaip zinovas gal gali man atsakyti pora klausimu
[19:50:00] Makalius.lt: Sveiki, prašau klauskit, pasistengsiu wink.gif
[19:50:06] skaitytojas: ziurek kaip ten yra su tuo online check-in
[19:50:10] skaitytojas: ar as turiu padaryti online check-in, atsispausdinti bilieta, ar is pradziu turiu tuos bilietus nusipirkti?

Negrazu juoktis is zmoniu klausimu, todel tik nusisypsosiu biggrin.gif
Matyt zmogus nera gerai ivaldes anglu kalbos ar neturi patirties ir tas online check-in jis sau issiverte kaip "pasitikrinimas", tai gal jam atrodo kad reikia pirma pasitikrinti ar toks bilietas yra pries perkant? Nu cia as taip pabandziau apgint klausianti zmogu unsure.gif Nu niekaip kitaip nesugalvoju ka norejo paklaust g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tu Mano: 28 vasario 2010 - 20:25
Nekenciu ryanair'o gun_bandana.gif
Nu kas per mada pas juos keisti skrydziu laikus doh.gif
Kaip nujauciau, taip ir atsitiko: pakeite pirmojo skrydzio laika ir ate antrajam doh.gif
Kito skrydzio nera doh.gif
Kas nors esat susidure su tokia situacija: skambinot tiesiai i Dublina su prasymu pakeisti ne tuos pasikeitusio skrydzio bilietus, bet kitus skrydzius, i kuriuos nebespejat? Man Kaune atstove telefeonu pasiule toki varianta: bandyt prasyt pakeist ta konkretu skrydi i kuri nebespejam i kita diena. Kazkaip netikiu, kad imu taip del musu ir pasistengtu ryanair'as g.gif
Atsakyti