Pamąstymai ne apie Ryanair ištrinti, o apie vyrų ir moterų santykius galite diskutuoti Paplepėjimuose
QUOTE(?angeliux? @ 2010 02 25, 16:37)
Na po tokiu pasisakymu ir baisu klausti, bet is tikruju sutinku su setonu
Inga, bet tu savo komentarais malacius
turiu ir as viena klausimuka, nusiziurejom bilietus i malijorka skrydis butu balandzio 20 d. i briuseli, is jo 22 d i malijorka, 28 d. griztam i briuseli ir is jo 29d. i kauna kaina zmogui gaunasi ~260 lt i abi puses (+korteles mokesciai), nesismulkinau versdama valiuta idomu ar galima rast pigiau, ar griebt siuos bilietus? be to, jei mokeciau su visa electron debetine kortele, bet ne lietuviska, o daniska, kazi ar nuskaitytu korteles mokesti?
Inga, bet tu savo komentarais malacius
turiu ir as viena klausimuka, nusiziurejom bilietus i malijorka skrydis butu balandzio 20 d. i briuseli, is jo 22 d i malijorka, 28 d. griztam i briuseli ir is jo 29d. i kauna kaina zmogui gaunasi ~260 lt i abi puses (+korteles mokesciai), nesismulkinau versdama valiuta idomu ar galima rast pigiau, ar griebt siuos bilietus? be to, jei mokeciau su visa electron debetine kortele, bet ne lietuviska, o daniska, kazi ar nuskaitytu korteles mokesti?
260 + kortelės mokesčiai 70. Viso 340 litų . + 3 naktys Briuselyje, + dar kelionė iki Briuselio ir atgal iki oro uosto....
Skaičiuodami lėktuvo bilietų kainą, nepamirškite pridėti ir kitų dalykėlių kainos....
Aš už daugiau nei 140 lt į Maljorką nepirkčiau. Su kortelės mokesčiais.
QUOTE(AŠA @ 2010 02 25, 22:52)
Pamąstymai ne apie Ryanair ištrinti
Nu ir blogai darot, reikėjo palikt bent vieną ar pora,kad susizgribtų mamkos pasiskaityt prieš rašydamos.
Makaliau, juk "pamokomieji" postai niekur nedingo... (AŠA)
QUOTE(Makalius @ 2010 02 26, 00:43)
Nu ir blogai darot, reikėjo palikt bent vieną ar pora,kad susizgribtų mamkos pasiskaityt prieš rašydamos.
Nieko asmenisko, bet ir pati moderatore yra sublizgejusi... Stai todel ir yra tokia reakcija...
Cituoju...
AŠA 2009 11 26, 18:28
Ar perkant bilietus tikrai pakanka tik vardo ir pavardės?
ir kodėl vienur free web check in o kitur ne free
]Ar perkant bilietus tikrai pakanka tik vardo ir pavardės?
ir kodėl vienur free web check in o kitur ne free
O siaip topu topas manau tas postas apie bagazo ismatavimus, kur mergaite klausia, kuris matmuo yra aukstis, kuris- plotis, o kuris - ilgis... Dabar ant greicio jo nerandu....
O jei rinktume TOP'a, tai as siulyciau siuos...
O man iskilo toks klausimas, i prieki Lietuva vaziuoju su pasu ,o grysiu su nauja kortele. Kai darai cikinga -tai pirma karta praso suvesti paso duomenys ir t.t. , bet kai darai antra karta( nes bilietai pirkti i abi puses) tai nieko suvedinet neleidzia tiesiog uzdedi varneles ir atsispauzdini bileitus. Tai kaip cia viskas bus ?
Tiesa, o jeigu šiuo metu mano kūdikis dešimties mėnesių geria sirupą nuo kosulio (buteliuko talpa 150 ml, bet jame jau nėra tiek to sirupo) galiu imti? Ar ką čia sugalcoti???
nesamnė man su tais maišeliais- pirkausi oro uoste tai 20euro centu sumokėjau, bet kas iš to- nei ten litras nei ten kas telpa, vežiaus gal 5 buteliukus iš viso ir visi nepilnai 100ml, tai nieks man į tą maišelį netilpo, nors pagal taisykles juk galima iki litro tūrio vežtis atskirose tarose po ne daugiau nei 100ml tai viso iki 10 daiktų gaunasi
Cia irgi kaip anekdotas:
Klausimas: Sakykit, o rankiniam bagažui kuprinė praeis? Na ne tokia didžiulė, kaip būna tos kelioninės, greičiau, tokia mokyklinė. Nes ten tie išmatavimai keisti kažkokie, nerandu namie tokių tašių
Astakymas: Turetu praeit ziurekit, kad vizualiai neatrodytu didesne uz duotus ismatavimus.
Neterškite temos. Rastas "auksines mintis" galite publikuoti šioje temoje.
QUOTE(Makalius @ 2010 02 25, 23:48)
260 + kortelės mokesčiai 70. Viso 340 litų . + 3 naktys Briuselyje, + dar kelionė iki Briuselio ir atgal iki oro uosto....
Skaičiuodami lėktuvo bilietų kainą, nepamirškite pridėti ir kitų dalykėlių kainos....
aciu uz patarima, tik tiek, kad as pati salia Briuselio dabar gyvenu, tai man su nakvyne siuo klausimu ner bedu iskart islaidos sumazeja, bet bandysiu dar pigesniu bilietu pagaudyt ACIU
Jeigu uz bilietus jau sumoketa, ar galima atsaukti Travel Insurance ir Checked Bag ir atgauti pinigus? O is vis tas Travel Insurance tai atsako tik uz kelioniu bagaza taip?
Turiu klausima,gal kas atsakysit-15mete mergaite gali tureti cigareciu?Ar tik suauges zmogus gali su savim gabentis?Skrendam tryse,tai du ar trys blokai?Pasimeciau visai
QUOTE(Blanchet @ 2010 02 26, 15:20)
Jeigu uz bilietus jau sumoketa, ar galima atsaukti Travel Insurance ir Checked Bag ir atgauti pinigus? O is vis tas Travel Insurance tai atsako tik uz kelioniu bagaza taip?
Sveiki, negalima.
QUOTE(Alremo @ 2010 02 26, 16:12)
Sveiki, ar dažnai pasitaiko, kad skrydžiai vėluoja. Į Londoną (Gatvika) atskrendam 14:40, o iš ten pat į Tenerifę 16:40. Ar galiu būti rami, kad nepavėluosiu
Laba, labai retai.
QUOTE(onute33 @ 2010 02 27, 13:28)
Turiu klausima,gal kas atsakysit-15mete mergaite gali tureti cigareciu?Ar tik suauges zmogus gali su savim gabentis?Skrendam tryse,tai du ar trys blokai?Pasimeciau visai
Žinoma kad gali.
QUOTE(rupusmiltai @ 2010 02 27, 13:51)
laba..daba ryanair reklamuoja biletus i londona po 31lt,bet as ju nerandu..gal kas rado,ir parasytu kokiom dienom ju dar yra like?cia butu i stanstedo orouosta. aciu
Nes nėra bilietų, todėl ir nerandat...
QUOTE(Alremo @ 2010 02 26, 16:12)
Sveiki, ar dažnai pasitaiko, kad skrydžiai vėluoja. Į Londoną (Gatvika) atskrendam 14:40, o iš ten pat į Tenerifę 16:40. Ar galiu būti rami, kad nepavėluosiu
Ryanair vėluoja tikrai retai, iš mano skristų 50 skrydžių vėlavo 2, vienas 1,5 val, kitas 1 val. Dažnai net anksčiau ryanair atskrenda, būna net ir pusvalandį ar 20 min. Mat ryanair kovoja dėl mažiausiai vėluojančių avialinijų vardo ir gudrauja - skrydžio laiką skelbia šiek tiek ilgesnį negu realiai jis trunka. O ar jūs būsit rami, tai priklauso nuo jūsų nervų sistemos Aš pora kartų esu persėdinėjusi, kai tarp skrydžių buvo mažiau negu valanda, bet tai vyko mažuose oro uostuose. Realiai tų 2 val per akis.