QUOTE(JoReGa @ 2010 02 24, 16:16)
niu va aciu uz telefona, viskas gavosi, ir pasdariau viska iki galo, jau rankose turiu bilietukus
Šaunu, sėkmingo skrydžio
Papildyta:
QUOTE(Tu Mano @ 2010 02 23, 00:34)
I 1000 ml as itilpciau, ir turis ne didesnis nei 100 ml, bet kaip visa tai sutalpinti i viena pakuote Vyras neseniai skrido ir i ta maiseli be duso zeles, sampuno buteliuko, dantu pastos ir sepetuko, vos tilpo dezodorantas kunui, kvepalai ir plauku formavimo priemone. Prie vyro prisikabino, kodel tas maiselis neuzsitraukia bet sake kazkaip praleido, nes nu sukist dar sukisom ka reikia, bet jau uztraukt niekaip
O moterims minimaliai dar ir veido kremo, krempudros, tuso, lupu vazelino/blizgesio, makiazo nuemejo reikia. Ir dar ta saules krema reikia kazkaip ipaisyti. O juk nors ml nedaug, bet pakuotes vietos uzima..
Moterys/merginos, pasidalinkit mintim kaip organizuojates situo klausimu
Siaubas Tie matmenys pakuotes irgi nurodyti kazkur taisyklese?
O moterims minimaliai dar ir veido kremo, krempudros, tuso, lupu vazelino/blizgesio, makiazo nuemejo reikia. Ir dar ta saules krema reikia kazkaip ipaisyti. O juk nors ml nedaug, bet pakuotes vietos uzima..
Moterys/merginos, pasidalinkit mintim kaip organizuojates situo klausimu
Siaubas Tie matmenys pakuotes irgi nurodyti kazkur taisyklese?
Man kolkas tai problemų nesukėlė. Visos man reikalingos priemonės tilpo į vieną maišelį:
* dantų pastą imu visai mažytę (kartais tokių randu Eurokos parduotuvėse), dantų šepetuko kišti į maišelį nebūtina (arba irgi pasiimti kelioninį);
* šampūno ir dušo želė irgi nusiperku mini pakuotę (paprastai irgi Eurokose, bet prieš mėnesį jau radau ir Maximoje);
* plaukų balzamo neimu jei važiuoju kelioms dienoms, pasiimu tik aliejuką plaukų galiukams (jis irgi nedidelis);
* veido kremas pas mane taip pat nedidelėje pakuotėje (atrodo 50 ml);
* rankų, kūno kremo ar losjono abiejų neimu, pasiimu tik kažkurį vieną.
* dezodorantą irgi pasistengiu susirasti kuo mažesnį;
* iš kosmetikos imu krempudrą, blakstienų tušą, kartais pravedimą akims.. (lūpų balzamas, lūpų blizgesys, lūpų dažai sėkmingai visą laiką keliauja mano mažytėje kosmetinėje tašėje, niekada niekas neprikibo).
* makiažo valiklio neimu (tiesiog neturiu nedidelės pakuotės, todėl naudojuosi makiažo valymo servetėlėmis, kelioms dienoms būna visai neblogai).
* veido prausiklio (be jo negalėčiau išbūti net keletą dienų) įsipilu į kokį mažą indelį, likusį nuo seniau naudotų kremų, ar kokių kitų priemonių..
* saulės kremo dar neteko imti, kai vykstu be bagažo..bet manau jei tektų, bandyčiau arba irgi į kažkokius mažus indelius susipilt (bet ten jo nedaug tilptų...), arba nusipirkti vietoje (gali būti brangiau...), arba bandyti sutalpinti į draugo maišelį (pas jį visada lieka laisvos vietos)
Beje, dėl dantų šepetuko ir pastos. Frankfurto Hanh oro uoste ir Alghero (Sardinia) oro uostuose tualetuose yra tokie aparatai, kur galima įmetus vieną eurą nusipirkti kelioninį variantą-dantų šepetuką ir pastą. Pati nebandžiau, neprireikė, bet jei trūksta vietos, dantų šepetuką ir pastą be vargo rasit bet kur.
Tai tokia mano patirtis
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 24, 22:58)
Sveiki, turiu klausima, skelbia ryanair kad po 17.50 skrydziai i bremena ir t.t. bandziau ziuretis, nu nera tokiu kainu...
kazin kaip cia suprasti ?
gal ziureti nemoku
kazin kaip cia suprasti ?
gal ziureti nemoku
Gali būti kad jau išpirko, gerų kainų bilietai greitai dingsta
Papildyta:
Pasitaisau dabar pasižiūrėjau, kad po 17,50 yra bilietai į Brėmeną balandžio 12, 14, 19, 21, 23, 26, 28 d. Kaip tu žiūrėjai, jei tokių kainų neradai?