Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(Kėja @ 2010 02 19, 18:22)
Ar aš viena pastebėjau, kad nuo metų pradžios nėra nei vieno ryanair'o fare'o po 1eur, 1 centą? Anksčiau kiekvieną mėn. po kelis kartus būdavo.. Kas čia atsitiko? Ar tik sutapimas?

Jo, pastebėjau, jau nuo praietų metų lapkričio pabaigos nebėr doh.gif

QUOTE(O'Hara @ 2010 02 19, 20:18)
Žmonės mieli. Apie rankinio bagažo išmatavimus ir svorį žinau. Žinau, apie registruoto bagažo svorį, tik nesuprantu apie reg. bagažo išmatavimus.  Ar tie81x119x119cm lagamino dydziui galioja? Ne dar kažkokiam atskiram įsinešamam daiktui? Ačiū  4u.gif

Ką? unsure.gif
O iš kur pvz Jūs tokį milžinišką lagaminą parautumėt ir 15kg tik pritalpintumėt? rolleyes.gif

Nemanau kad dydžius matuoja. Tik svoris esmė yra.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 02 19, 20:44)
Ką?  unsure.gif
O iš kur pvz Jūs tokį milžinišką lagaminą parautumėt ir 15kg tik pritalpintumėt?  rolleyes.gif

Nemanau kad dydžius matuoja. Tik svoris esmė yra.

Nu jo, numanau, kad juokingai skamba smile.gif Aš saviškį kai pamatavau, tą patį buvau pagalvojusi. Klausimas man ne šiaip kyla - į komandiruotę man reikia pasiimti du nepilnamečius vaikus, ne savo, su jais užsienyje praleisiu savaitę. Tad man jų tėvams reikia viską tiksliai susakyti, kas kur kaip kiek ir t.t. Tad kai pradeda visko klausinėti, man pačiai dar daugiau klausimų kyla blink.gif Tai čia taip pat ir su tais milžiniškais lagaminais lotuliukas.gif
Ok, nevermind, ačiū, Makaliau.
Atsakyti
QUOTE(B.Blythe @ 2010 02 18, 16:27)
drąsiai, duoną lašinius, kumpius, sumuštinius, ką tik norit

Turi but vakuminiame įpakavime pvz lašiniai, kumpis,dešros ar nesvarbu? Na jei norėčiau vešt paprastus ne vakume lašinus ar tikrai galima?
Atsakyti
Skaitau skaitau ir kuo toliau - tuo durnesniu klausimu iskyla doh.gif , kazkaip norisi buti viskuo tikrai, kai cia visokius fintus rainis megsta smile.gif

Ar i aerouosta as galiu veztis atsispausdinus tuos lapus, kuriuos atsispausdinau iskart, kai padariau uzsakyma ar reikia butinai tuos, kai padarai check-in online - ten kazka kito rodo g.gif ? Niekad online nesichekinau, dar neskridau su sita "naujove" smile.gif.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 02 20, 09:10)
Ar i aerouosta as galiu veztis atsispausdinus tuos lapus, kuriuos atsispausdinau iskart, kai padariau uzsakyma ar reikia butinai tuos, kai padarai check-in online - ten kazka kito rodo  g.gif ? Niekad online nesichekinau, dar neskridau su sita "naujove" smile.gif.
Aciu  4u.gif

butinai reikia check in'ininiu lapu, nes ten tavo bilietas skaitos. nieko sudetingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2010 02 20, 09:30)
butinai reikia check in'ininiu lapu, nes ten tavo bilietas skaitos. nieko sudetingo  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Blyn buciau nusivezus anuos, jau kad prisispausdinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal padėsit? Kaip įsigyti bilietus iš Kauno į Londoną paskaičius patarimus ima aiškėti, bet kaip įsigyti iš Londono į Tenerifę niekaip nesuprantu. Ar per tą pačią rezervavimo sistemą? Be to, ar galiu dabar bilietus rezervuoti spalio mėnesiui? Būčiau dėkinga už pagalbą. Pirmą kartą mėginu pati organizuoti atostogas. O gal tai neįmanoma, nes aš nemoku anglų k.?
Atsakyti
QUOTE(Alremo @ 2010 02 20, 11:46)
Ar per tą pačią rezervavimo sistemą?
Be to, ar galiu dabar bilietus rezervuoti spalio mėnesiui?
O gal tai neįmanoma, nes aš nemoku anglų k.?

Taip.
Taip.
Dar yra laiko, galite išmokti.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...e.d?id=29159101
Atsakyti
QUOTE(spindulka @ 2010 02 19, 21:51)
Turi but vakuminiame įpakavime pvz lašiniai, kumpis,dešros ar nesvarbu? Na jei norėčiau vešt paprastus ne vakume lašinus ar tikrai galima?

Baikit, lasinius visada vezu pirktus is bobutes kaime, taip pat ir desra, o ji tai tikrai i jokius vakumus nekisa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(feruka @ 2010 02 21, 08:58)
Baikit, lasinius visada vezu pirktus is bobutes kaime, taip pat ir desra, o ji tai tikrai i jokius vakumus nekisa  schmoll.gif

vezate rankiniame bagaze?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 21 vasario 2010 - 16:36
QUOTE(feruka @ 2010 02 21, 08:58)
Baikit, lasinius visada vezu pirktus is bobutes kaime, taip pat ir desra, o ji tai tikrai i jokius vakumus nekisa  schmoll.gif

nu as veziau ne kaimiskus - bet supjaustytus dezuteje, skilandi nepjaustyta - bet irgi ne vakume, rankiniame - niekam neuzkliuvo schmoll.gif
Atsakyti