Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(AŠA @ 2010 02 18, 17:43)
Neiškils, nes ir reikia rašyti BE lietuviškų raidžių 4u.gif

Jau galima ir su LT raidėmis wink.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 18, 17:50)
i paryziu geguzui po 31lt yra bilietu dar  smile.gif

Su mokesčiais 49 LT. 4u.gif
Atsakyti
Lėktuvu teko skristi tik 1 kartą, bilietais ne aš rūpinausi ir skridau ne viena blush2.gif
Teks pirmą kartą bilietus pačiai pirkti ir vienai skristi. Patarkite prašau blush2.gif labai neturiu laiko ilgai tuo domėtis.
Balandžio mėnesį turiu nuskristi iki Cardiff'o (UK) Nuo ko pradėti? Kaip susirasti pigiausius bilietus?
Atsakyti
Ryt išskrendu ir kažko nedrąsu: ar viską taip kaip reikia padariau 4u.gif
Klausimukas: einant prie registracijos į lėktuvą turiu turėti pasą ir BOARDING PASS? 4u.gif ir viskas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 18, 16:50)
i paryziu geguzui po 31lt yra bilietu dar  smile.gif

Nu va, promachą padariau - jau agentūroj kelionę nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 02 18, 23:04)
Lėktuvu teko skristi tik 1 kartą, bilietais ne aš rūpinausi ir skridau ne viena blush2.gif
Teks pirmą kartą bilietus pačiai pirkti ir vienai skristi. Patarkite prašau  blush2.gif labai neturiu laiko ilgai tuo domėtis.
Balandžio mėnesį turiu nuskristi iki Cardiff'o (UK) Nuo ko pradėti? Kaip susirasti pigiausius bilietus?

ar geriau su ne ryanairu man kelionę planuotis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 02 19, 00:04)
labai neturiu laiko ilgai tuo domėtis.

O mes labai neturime ką veikti ir tiesiog džiaugiamės kai kažkas paprašo kažką surasti, ale, neturiu laiko tuo domėtis irnesakyk.gif tai suraskit man irnesakyk.gif tongue.gif

Į Cardiff rainius net neskrenda. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 02 19, 00:20)
O mes labai neturime ką veikti ir tiesiog džiaugiamės kai kažkas paprašo kažką surasti, ale, neturiu laiko tuo domėtis irnesakyk.gif tai suraskit man irnesakyk.gif tongue.gif

Į Cardiff rainius net neskrenda.  unsure.gif

žinau kad neskrenda, bet mąstau gal iki Londono, o kaip paskui iš jo...
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 02 19, 01:23)

O Cardiff nuo Londono toli?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 02 18, 16:43)
o kaip su kavos pakuote? norėjau parvežti lauktuvių, bet išgirdau, kad apsauga nepraleis, nes ji folijoje, o folijos neperšviečia g.gif gal kas nors vežėte rankiniame, nes mano krepšyje buvo iš Italijos tokių sausų ledų mažiukė gal 6x6 cm dėžutė, kuri su folija, tai Bergame nieko, o Brėmene kuprinę du kartus per rentgeną leido, liepė atidaryt, išimt daiktus, tuos ledus vartė vartė, bet atidavė doh.gif
Papildyta:

as veziau gal 5 pakelius kavos, liepe iskraustyt ir parodyt kas ten ir tiek. bet kokie itin stropus gali ir atimti g.gif nors as tai rizikuociau
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2010 02 19, 00:23)

guglej ivedat london stansted ar kuris oro uostas Jums labiau patinka ir Cardiff, o tada skaitot. laiko maziau uzima rast bent kelis variantus, nei eit i supermama rasyt zinutes, kad neturiu laiko doh.gif
Atsakyti
Ar aš viena pastebėjau, kad nuo metų pradžios nėra nei vieno ryanair'o fare'o po 1eur, 1 centą? Anksčiau kiekvieną mėn. po kelis kartus būdavo.. Kas čia atsitiko? Ar tik sutapimas?
Atsakyti
QUOTE(Kėja @ 2010 02 19, 18:22)
Ar aš viena pastebėjau, kad nuo metų pradžios nėra nei vieno ryanair'o fare'o po 1eur, 1 centą? Anksčiau kiekvieną mėn. po kelis kartus būdavo.. Kas čia atsitiko? Ar tik sutapimas?

Pastebejom pastebejom bigsmile.gif Kazkaip tu po 1LT/Eura ar pishke rudeniop man tik pasitaiko verysad.gif
Atsakyti
Žmonės mieli. Apie rankinio bagažo išmatavimus ir svorį žinau. Žinau, apie registruoto bagažo svorį, tik nesuprantu apie reg. bagažo išmatavimus. Ar tie81x119x119cm lagamino dydziui galioja? Ne dar kažkokiam atskiram įsinešamam daiktui? Ačiū 4u.gif
Atsakyti