Ar galima rankiniame bagaze veztis maisto? Pwz, lietuviska duona?
QUOTE(Ethella @ 2010 02 18, 17:23)
drąsiai, duoną lašinius, kumpius, sumuštinius, ką tik norit
QUOTE(Ethella @ 2010 02 18, 17:23)
Na, as tai visada vezu ir duona, ir lasinius ar kumpi, ir saldainius, ir niekada nekilo jokiu problemu Tik skysciu juk negalima
Blythe, Feruka aciu uz turbinio greicio atsakymus
QUOTE(feruka @ 2010 02 18, 17:29)
Na, as tai visada vezu ir duona, ir lasinius ar kumpi, ir saldainius, ir niekada nekilo jokiu problemu Tik skysciu juk negalima
Aš irgi visą maistą be problemų vežuosi rankiniame bagaže
sveiki, gal kas žino o rezervuojant bilietus internetu man neleidžia įvesti pavardės su lietuviška galune -ė, tai jei parašysiu e, ar paskui nekils problemų kai pase -ė o ant bilieto be lietuviškų raidžių?
o kaip su kavos pakuote? norėjau parvežti lauktuvių, bet išgirdau, kad apsauga nepraleis, nes ji folijoje, o folijos neperšviečia gal kas nors vežėte rankiniame, nes mano krepšyje buvo iš Italijos tokių sausų ledų mažiukė gal 6x6 cm dėžutė, kuri su folija, tai Bergame nieko, o Brėmene kuprinę du kartus per rentgeną leido, liepė atidaryt, išimt daiktus, tuos ledus vartė vartė, bet atidavė
Papildyta:
Neiškils, nes ir reikia rašyti BE lietuviškų raidžių
Papildyta:
QUOTE(Lady* @ 2010 02 18, 16:39)
sveiki, gal kas žino o rezervuojant bilietus internetu man neleidžia įvesti pavardės su lietuviška galune -ė, tai jei parašysiu e, ar paskui nekils problemų kai pase -ė o ant bilieto be lietuviškų raidžių?
Neiškils, nes ir reikia rašyti BE lietuviškų raidžių
Ačiū jums už atsakymą
i paryziu geguzui po 31lt yra bilietu dar
QUOTE(AŠA @ 2010 02 18, 16:43)
o kaip su kavos pakuote? norėjau parvežti lauktuvių, bet išgirdau, kad apsauga nepraleis, nes ji folijoje, o folijos neperšviečia gal kas nors vežėte rankiniame
vezemes is duseldorfo tris kavos pakuotes,niekas nieko nesake
o galite paaiskinti, ar kai pasirenki data, ir paspaudi book sheap flights, ir ismeta tokias lenteles, kuriose parasyta total price, jau cia ir bus galutine kaina? ar dar pliusuojasi kokie mokesciai, apie kuriuos toje lenteleje nerasoma? nes siaip matau, kad mokestis uz online sheck- in yra. ir kaip suprantu, ci akaina be bagazo, tik su rankiniu