Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

Ar galima rankiniame bagaze veztis maisto? Pwz, lietuviska duona? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2010 02 18, 17:23)
Ar galima rankiniame bagaze veztis maisto? Pwz, lietuviska duona?  g.gif

drąsiai, duoną lašinius, kumpius, sumuštinius, ką tik norit
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2010 02 18, 17:23)
Ar galima rankiniame bagaze veztis maisto? Pwz, lietuviska duona?  g.gif

Na, as tai visada vezu ir duona, ir lasinius ar kumpi, ir saldainius, ir niekada nekilo jokiu problemu bigsmile.gif Tik skysciu juk negalima schmoll.gif
Atsakyti
Blythe, Feruka aciu uz turbinio greicio atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(feruka @ 2010 02 18, 17:29)
Na, as tai visada vezu ir duona, ir lasinius ar kumpi, ir saldainius, ir niekada nekilo jokiu problemu  bigsmile.gif  Tik skysciu juk negalima  schmoll.gif

Aš irgi visą maistą be problemų vežuosi rankiniame bagaže drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas žino o rezervuojant bilietus internetu man neleidžia įvesti pavardės su lietuviška galune -ė, tai jei parašysiu e, ar paskui nekils problemų kai pase -ė o ant bilieto be lietuviškų raidžių? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady*: 18 vasario 2010 - 16:41
o kaip su kavos pakuote? norėjau parvežti lauktuvių, bet išgirdau, kad apsauga nepraleis, nes ji folijoje, o folijos neperšviečia g.gif gal kas nors vežėte rankiniame, nes mano krepšyje buvo iš Italijos tokių sausų ledų mažiukė gal 6x6 cm dėžutė, kuri su folija, tai Bergame nieko, o Brėmene kuprinę du kartus per rentgeną leido, liepė atidaryt, išimt daiktus, tuos ledus vartė vartė, bet atidavė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady* @ 2010 02 18, 16:39)
sveiki, gal kas žino o rezervuojant bilietus internetu man neleidžia įvesti pavardės su lietuviška galune -ė, tai jei parašysiu e, ar paskui nekils problemų kai pase -ė o ant bilieto be lietuviškų raidžių? blush2.gif  4u.gif

Neiškils, nes ir reikia rašyti BE lietuviškų raidžių 4u.gif
Atsakyti
Ačiū jums už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
i paryziu geguzui po 31lt yra bilietu dar smile.gif
Atsakyti
Sakykit, ar tas korteles aptarnavimo mokestis yra tik suaugusiems, ar ir infant'ams bei vaikams? g.gif

Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 02 18, 16:43)
o kaip su kavos pakuote? norėjau parvežti lauktuvių, bet išgirdau, kad apsauga nepraleis, nes ji folijoje, o folijos neperšviečia g.gif gal kas nors vežėte rankiniame

vezemes is duseldorfo tris kavos pakuotes,niekas nieko nesake 4u.gif
Atsakyti
o galite paaiskinti, ar kai pasirenki data, ir paspaudi book sheap flights, ir ismeta tokias lenteles, kuriose parasyta total price, jau cia ir bus galutine kaina? ar dar pliusuojasi kokie mokesciai, apie kuriuos toje lenteleje nerasoma? nes siaip matau, kad mokestis uz online sheck- in yra. ir kaip suprantu, ci akaina be bagazo, tik su rankiniu
Atsakyti