QUOTE(Makalius @ 2010 02 15, 19:49)
makaliau, tu patyres siuose reikaluose, jeigu planuoju geguzi/birzeli i paryziu ir rugpjuti ar rugseji i milana na +- gali pirma FR paksui IT ar atv. bet kada bilietus geriau ziureti, dabar kaina i FR dviem zmonem pimryn atgal apie 400lt o i IT 500lt.. dviem..
jau gera kaina ar dar galiu laukti ir tiketis kad ismes geresniu( kaip kas i bremena dabar pvz.. kainu)
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 02 15, 22:33)
Kažkas rašė,kad reikia bilietus prieš mėnesį pirkt... Tik jau ne vasarai!
Aš vasarą pirkau bilietą į Stanstedą ir atgal maždaug 1m.1sav. iki skrydžio,tai sumokėjau su mokesčiais ir 1bagažu 960lt berods.Žodžiu,tikrai virš 900lt. Manau,kad reikėjo pirkt prieš kokius 2-3 mėn.Šiais metais pirksiu artimiausiu metu jau bilietus į Londoną,nes pirmyn-atgal,su viskuo dabar kainuoja apie 450lt ryanair ir apie 350lt Star1. liepos mėn.čia...taip,kad nedelskit taip ilgai!
O šiaip...iškilo dilema šiais metais. Skrist su Star1 ar su ryanair vėl...Pigiau su Star1
Aš vasarą pirkau bilietą į Stanstedą ir atgal maždaug 1m.1sav. iki skrydžio,tai sumokėjau su mokesčiais ir 1bagažu 960lt berods.Žodžiu,tikrai virš 900lt. Manau,kad reikėjo pirkt prieš kokius 2-3 mėn.Šiais metais pirksiu artimiausiu metu jau bilietus į Londoną,nes pirmyn-atgal,su viskuo dabar kainuoja apie 450lt ryanair ir apie 350lt Star1. liepos mėn.čia...taip,kad nedelskit taip ilgai!
O šiaip...iškilo dilema šiais metais. Skrist su Star1 ar su ryanair vėl...Pigiau su Star1
na i Londona gal ir star1 geriau jie juk i ta kaina dar ir bagaza leidzia imtis, ar klystu?
man kai aktualu Milanas ir paryzius, tai raynieras tikrai geroookai pigiau siulo birzeliui/liepai ir rugpjuciui/rugsejui ziurint