Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(Makalius @ 2010 02 15, 19:49)
Prieš mėnesį, o ne prieš kelis.
Pvz, dabar reikia pirktis kovui-balandžiui.

makaliau, tu patyres siuose reikaluose, jeigu planuoju geguzi/birzeli i paryziu ir rugpjuti ar rugseji i milana na +- gali pirma FR paksui IT ar atv. bet kada bilietus geriau ziureti, dabar kaina i FR dviem zmonem pimryn atgal apie 400lt o i IT 500lt.. dviem..
jau gera kaina ar dar galiu laukti ir tiketis kad ismes geresniu( kaip kas i bremena dabar pvz.. kainu)

QUOTE(Ruta1992 @ 2010 02 15, 22:33)
Kažkas rašė,kad reikia bilietus prieš mėnesį pirkt... doh.gif  doh.gif Tik jau ne vasarai!
Aš vasarą pirkau bilietą į Stanstedą ir atgal maždaug 1m.1sav. iki skrydžio,tai sumokėjau su mokesčiais ir 1bagažu 960lt berods.Žodžiu,tikrai virš 900lt.  doh.gif  Manau,kad reikėjo pirkt prieš kokius 2-3 mėn.Šiais metais pirksiu artimiausiu metu jau bilietus į Londoną,nes pirmyn-atgal,su viskuo dabar kainuoja apie 450lt ryanair ir apie 350lt Star1. liepos mėn.čia...taip,kad nedelskit taip ilgai!
O šiaip...iškilo dilema šiais metais. g.gif Skrist su Star1 ar su ryanair vėl...Pigiau su Star1  g.gif  g.gif

na i Londona gal ir star1 geriau jie juk i ta kaina dar ir bagaza leidzia imtis, ar klystu?

man kai aktualu Milanas ir paryzius, tai raynieras tikrai geroookai pigiau siulo birzeliui/liepai ir rugpjuciui/rugsejui ziurint g.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetuxg @ 2010 02 15, 21:17)
Kas ieškot kur gauti vieno litro maišelių, tao aš radau Klaipėdos akropolyje, kanceliarinių  prekių skyriuje  4u.gif buvo parašyta "Vokas", bet ištikrųjų ant pačio jo parašyta "Air bag"

Aš tokį patį turėjau, labai patogus viskam susidėt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2010 02 15, 22:20)
kam pirkti, jei orouoste gali nemokamai gauti  ax.gif

Bent jau Kauno oro uoste tai tie "maišeliai" buvo gerokai mažesni už leistino dydžio ir bent jau mano visi "skysčiai" ten būtų netilpę. Tad neapsigaukit su tais nemokamais schmoll.gif
Atsakyti
gal zinote kaip isvengti to nelemto korteles aptarnavimo mokescio? Kazka girdejau, kad Visa Electron arba Maestro - jei isduoti uzsienio banku...
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2010 02 16, 09:07)
gal zinote kaip isvengti to nelemto korteles aptarnavimo mokescio? Kazka girdejau, kad Visa Electron arba Maestro - jei isduoti uzsienio banku...

Manau, tai tik gandai, o mokescio isvengti nepavyks smile.gif Toks jau tas Ryanair - bilietai pigesni, bet daug niuansu ir pasleptu dalyku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La_Lu_ @ 2009 12 28, 23:20)
Na man dar nebuvo taip kad atsauktu bilietus, pirktus per entropay, tikiuos kad ir nebus  g.gif  cia matomai priklauso gal nuo banko, is kurio isimta kortele, surista su entropay..  g.gif

O perkant per entopay - yra aptarnavimo mokestis?
Atsakyti
daug niuansu?
gal galetumete parasyti juos? nes be mokescio ir be to,kad i ta kaina bagazas neieina- nzn)
Atsakyti
QUOTE(Noe @ 2010 02 16, 09:14)
Manau, tai tik gandai, o mokescio isvengti nepavyks smile.gif Toks jau tas Ryanair - bilietai pigesni, bet daug niuansu ir pasleptu dalyku smile.gif

Beveik esu tikra, kad galima, tik dar tiksliai nezinau kaip... Juk visi jau pastebejo, kad pasirenkant Electron ar Maestro, aptarnavimo mokestis nulis. Tik, deja, tu musu korteliu neaptarnauja. Bet vadinasi, imanoma, jei jau duoda. Tai manau cia yra racijos, jei korteles isduota tarkim UK ar pan. Man Karmelavos aerouoste bande kazka panasaus aiskinti... Pabandom visi pasiaiskinti.
Pvz. skridom trise pirmyn atgal su persedimu... viso 60 eur, nieko sau! Kvaila, kad moki tai viena karta, o siuo atveju kortele aptarnavo 12 kartu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 02 16, 09:17)
daug niuansu?
gal galetumete parasyti juos? nes be mokescio ir be to,kad i ta kaina bagazas neieina- nzn)

Niunsai - turejau omeny lektuvo dydis, patogumas, nusileidimo priemimai aerouostuose, bagazo kiekis, ir kt. dalykai - sie parametrai nusileidzia pries kitas avialinijas, bet, aisku, kai skristi tereik 2 val, pakentet galima del tos kainos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Almera @ 2010 02 16, 09:22)
Juk visi jau pastebejo, kad pasirenkant Electron ar Maestro, aptarnavimo mokestis nulis. Tik, deja, tu musu korteliu neaptarnauja.

O kaip suprast - neaptarnauja? Jei tai Visa ar Maestro kreditines, tai aptarnauja gi g.gif Maestro debetiniu - nezinau, o Visa electron - tikrai ne unsure.gif
Atsakyti
seb banko maestro - debeto kort. kituose bankuose nzn.
mastercard tik kreditines buna smile.gif

kaip noreciau ir as su kokia nors kortele kad pavyktu ta mokesti nuimti ar sumazinti, nes tikrai susidaro kaina nemaza...

P.s del aptarnavimo, nusileidimu ir tt. nieko negaliu pasakyti nes pirma skrydi i Milana ir Paryziu planuoju su sita kompanija, aisku jei kita pasiulytu geresnes kainas(mums bagazo nereikia), tai tikrai imciau ten kur pigiau.
Atsakyti
[quote=*smile*,2010 02 15, 21:07]
Prieš keletą mėnesių, kai grįžinėjau iš Londono, visų be išimties rankinio bagažo tikrino svorį ir liepė dėti į tuos rėmus. Tų, kurių netilpo, liepė arba perdėlioti daiktus taip, kad viskas tilptų, arba kažką palikti. Tai daug kas palikinėjo įvairius žaislus, indus ir pan...

labas rytas,
gal galetum paskyti, kaip svere bagaza - ant svarstykliu uzdeje ar tik paeme i ranka apytiksliai?
Atsakyti
bent VLn oro uoste rankinius eda i ta spec deze- sverimui wink.gif
kaune sake ta pati daro, tikrai ne is akies wink.gif
Atsakyti
Ryanair zinovai ir zinoves, gal galit pasakyti ar imanoma kazkur paziureti ar skrydis yra tiesioginis, jei ne, tai kur leidziasi lektuvas ir kiek laiko stovi? 4u.gif
Atsakyti