Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

man patvirtino iš karto, atėjo laiškas 4u.gif
Atsakyti
as veziau kelis kumpio gabalus, desras, muila tai nieko nesake smile.gif
Atsakyti
Aš iš Kauno skridau ir mano tašėj knisosi apsauginė iš SM ax.gif ir pamatė muilą mano veidui, sakė "Na,šiaip tai negalima muilo gabenti,bet...Makaliau...." unsure.gif

Ir palinkėjo geros kelionės bei naujo pasakojimo smile.gif Antro dalyko neišpildžiau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 11 vasario 2010 - 00:36
QUOTE(Makalius @ 2010 02 11, 01:35)
Aš iš Kauno skridau ir mano tašėj knisosi apsauginė iš SM ax.gif ir pamatė muilą mano veidui, sakė "Na,šiaip tai negalima muilo gabenti,bet...Makaliau...." unsure.gif

Mastau, kad nereik viesai girtis, jei kazkas po blatu nesutikrino, praleido. mirksiukas.gif 4u.gif

Desras veziausi ir as, nieko nesake. Tiesa, mano buvo ne namines, o ipakuotos i sandarius maiselius.

Labai dziaugiuosi del Ryanairo nauju krypciu. thumbup.gif Tik gaila, kad skraidyti nelabai yra uz ka. verysad.gif
Atsakyti
Naujos kryptys tai gerai labai, bet kad neleidžia bilietų pirkt dar niekur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Langutis @ 2010 02 11, 10:01)
Naujos kryptys tai gerai labai, bet kad neleidžia bilietų pirkt dar niekur  ax.gif

Vakar vakare jau rodė ir kainas ir laikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2010 02 11, 09:14)
Mastau, kad nereik viesai girtis, jei kazkas po blatu nesutikrino, praleido.  mirksiukas.gif  4u.gif

tai kad ten tik Kauno oro uosto išmyslas, visur vežiojaus muilą tuo metu, kokius 12 skrydžių turėjau per pora mėnesių, ir viskas gerai - pažiūrėdavo muilą ir leisdavo...

Tik Kaune pasakė kad negalima smile.gif

QUOTE(Langutis @ 2010 02 11, 10:01)
Naujos kryptys tai gerai labai, bet kad neleidžia bilietų pirkt dar niekur  ax.gif

Visur jau leidžia tongue.gif
Atsakyti
Kaip visur leidžia? unsure.gif Aš žiūrėjau į Tampere kovo pabaigoj, bet nerodo nieko, kaip taip gali būt??
Atsakyti
QUOTE(Langutis @ 2010 02 11, 23:06)
Kaip visur leidžia?  unsure.gif Aš žiūrėjau į Tampere kovo pabaigoj, bet nerodo nieko, kaip taip gali būt??

Jei ka, tai visi tie nauji skrydziai tik nuo geguzes menesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Langutis @ 2010 02 11, 23:06)
Kaip visur leidžia?  unsure.gif Aš žiūrėjau į Tampere kovo pabaigoj, bet nerodo nieko, kaip taip gali būt??

biggrin.gif

Pasiskaitykit
Atsakyti
norejau paklausti gal kam teko susidurti su ryanair virsvorio mokesciu 35 svarai uz bagaza, kuri nesiesi su savim i lektuva. Jeigu taip, idomu kaip jums ji nustate - ar priejusi darbuotoja paemusi i ranka lagamina, nustate virsvori, ar visgi svere ant svarstykliu?
Atsakyti
QUOTE(noneLT @ 2010 02 12, 15:12)
norejau paklausti gal kam teko susidurti su ryanair virsvorio mokesciu 35 svarai uz bagaza, kuri nesiesi su savim i lektuva. Jeigu taip, idomu kaip jums ji nustate - ar priejusi darbuotoja paemusi i ranka lagamina, nustate virsvori, ar visgi svere ant svarstykliu?

statai ant svarstykliu ir viskas matosi wink.gif
Atsakyti