Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(Medinis @ 2010 02 09, 16:09)
Your EntroPay Account is funded with your regular credit or debit card.

Pats nebandžiau.

Nu tai aš šitą mačiau, bet mūsų debetinės užsienio nelygu. Kažkaip man nepersiveda pinigai per debetinę.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 02 09, 16:15)
Nu tai aš šitą mačiau, bet mūsų debetinės užsienio nelygu. Kažkaip man nepersiveda pinigai per debetinę.

Jei esate prisiregistravusi - užduokite jiems klausimą per HelpDesk'ą. Man atsakė per keletą valandų.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 09, 15:44)
1. Manoji galioja du metus - iki 12/2011.
2. Nežinau, nes nemanau, kad ta kontora išsilaikys du metus (kiek galioja mano kortelė) arba Ryanair vis dar taikys tokią lengvatą.
3. Tikrai ne, bet logiška būtų, kad mokestį reikėtų mokėt.
4. Mano sąskaitoje yra GBP. O pas jus EUR'ai? Tikrai? Gal buvo pasirinkimas kažkur kokia valiuta turi būti sąskaita? Nes kai kūriausi account'ą specialiai žiūrėjau, kad sąskaita būtų GBP, priešingu atveju instrukcijos grasino, kad ryanair mokesčius teks mokėti.

Sveiki,

neteko susidurti su šia kortele, bet norėčiau įsigyt. Buvo kilęs klausimas, kokia valiuta įsigyt Entropay Mastercard prepaid plastikinę kortelę, jau "atsakėte" - GBP.

Kitas klausimas, kaip Jum atrodo, kokia valiuta geriau būtų "lietuviška" kortelė, kad būtų kuo mažesni valiutos konvertavimo mokesčiai, pervedant pinigus į prepaid sąskaitą (ar aš teisingai supratau šios kortelės veikimo principą: jei taviškė sąskaita yra LT banke ir neturi galimybės turėt GB banko sąskaitos, taip pirma turėtum padaryti pavedimą iš vienos sąskaitos į kitą?

Gal galėtumėt papasakot apie pigiausią įmanomą variantą, perkant bilietus skrydžiams su Ryanair? (arba tiesiog gal galit nupasakot pažingsniuj, kokia yra Jūsų kortelė, bankas, valiuta, kurią siejate su Entropay)

Ačiū labai
Atsakyti
Kava 3in1, cukrus dozėmis maišiukuose viskas paprastai rankiniame ar kaip skysčiai į peršviečiamą g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 02 09, 22:14)
Kava 3in1, cukrus dozėmis maišiukuose viskas paprastai rankiniame ar kaip skysčiai į peršviečiamą g.gif

Rankiniame paprastai.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 02 09, 21:14)

savaitgalį į/iš Brėmeno paprastai rankiniam vežiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu paklasut del maisto vezimo rankiniam bagaze - draugai uzsiprase lietuvisko kumpio smile.gif)) ar galiu vezti ji rankiniam? jei taip, ar reik pakuot kazkaip ypatingai ir pan? Ir dar - noriu dovanu nuvezt vonios rinkinuka is druskos ir muilo - kazin, ar praleis? Nesinoretu ismest ..
Atsakyti
QUOTE(Noe @ 2010 02 09, 21:52)
Noriu paklasut del maisto vezimo rankiniam bagaze - draugai uzsiprase lietuvisko kumpio smile.gif)) ar galiu vezti ji rankiniam? jei taip, ar reik pakuot kazkaip ypatingai ir pan? Ir dar - noriu dovanu nuvezt vonios rinkinuka is druskos ir muilo - kazin, ar praleis? Nesinoretu ismest ..

konservu nepraleidzia net kaune. o kumpis neturetu uzkliut.
druskos ir muilas irgi, jei ner skysciu.
Atsakyti
Jau žinomos naujų Ryanair krypčių aviabilietų kainos

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noe @ 2010 02 09, 23:08)
Aciu uz atsakyma smile.gif
Tikiuosi, teroriste nepalaikys del muilo  doh.gif

As vienakart lauktuviu veziausi apvalu suri ir du GPS(vaikas multikus ziuri), tai kelis kartus skenavo suri, mano mobilu telefona, ir GPS'us, matyt galvojo, kad suris-sprogmuo, o GPS ir telefonas valdymo pulteliai.Bet praleido.
MB irgi uzkliuvo, kai is LT vezesi ilgavaisi agurka...Nezinau, ka oro uosto darbuotojai apie ji pagalvojo... lotuliukas.gif

Beje, kitoje temoje perskaiciau, kad Actimel buteliukai 100ml,taip, kad i rankini bagaza galim detis troskuliui apmalsinti. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 09 vasario 2010 - 23:53
QUOTE(luxore @ 2010 02 09, 19:27)
ar aš teisingai supratau šios kortelės veikimo principą: jei taviškė sąskaita yra LT banke ir neturi galimybės turėt GB banko sąskaitos, taip pirma turėtum padaryti pavedimą iš vienos sąskaitos į kitą?

Gal galėtumėt papasakot apie pigiausią įmanomą variantą, perkant bilietus skrydžiams su Ryanair? (arba tiesiog gal galit nupasakot pažingsniuj,
1. kokia yra Jūsų kortelė,
2.  bankas, valiuta, kurią siejate su Entropay)

Na.. kaip čia paprasčiau. Entropay jūs pradžioje turite susikurti virtualią kortelę. Taip pat nurodote "funding source" - iš kur pervedinėsite pinigus į virtualią kortelę. Tai turėtų būti kreditinė (dėl debetinės nesu tikras) kortelė, nesvarbu kokio banko išduota. Taigi, susikuriate virtualią kortelę, pririšate savo turimą kortelę. Spaudžiate add fund (ar kažkaip panašiai, tingiu žiūrėt), nurodote kokia suma turi būti pervesta iš jūsų kortelęs į virtualią entropay. Ta suma ir pervedama, minusuojant entropay mokesčius. Viskas ten labai paprasta - paspaudi mygtuką, nurodai sumą ir patvirtini.

Po to, jei jūs turite plastikinę mastercard, tai pervedate pinigus iš virtualios kortelės į plastikinę. O jau plastikinę naudojate atsiskaitymams.

1. Visa Classic.
2. SEB, litai.
Atsakyti
Šiandien pirkau bilietukus į Bremeną, bet rašo, kad rezervacija nėra patvirtinta. Sakykit per kiek laiko turėtų ten viską užtvirtinti tongue.gif
Atsakyti