QUOTE(Medinis @ 2010 02 09, 15:44)
1. Manoji galioja du metus - iki 12/2011.
2. Nežinau, nes nemanau, kad ta kontora išsilaikys du metus (kiek galioja mano kortelė) arba Ryanair vis dar taikys tokią lengvatą.
3. Tikrai ne, bet logiška būtų, kad mokestį reikėtų mokėt.
4. Mano sąskaitoje yra GBP. O pas jus EUR'ai? Tikrai? Gal buvo pasirinkimas kažkur kokia valiuta turi būti sąskaita? Nes kai kūriausi account'ą specialiai žiūrėjau, kad sąskaita būtų GBP, priešingu atveju instrukcijos grasino, kad ryanair mokesčius teks mokėti.
Sveiki,
neteko susidurti su šia kortele, bet norėčiau įsigyt. Buvo kilęs klausimas, kokia valiuta įsigyt Entropay Mastercard prepaid plastikinę kortelę, jau "atsakėte" - GBP.
Kitas klausimas, kaip Jum atrodo, kokia valiuta geriau būtų "lietuviška" kortelė, kad būtų kuo mažesni valiutos konvertavimo mokesčiai, pervedant pinigus į prepaid sąskaitą (ar aš teisingai supratau šios kortelės veikimo principą: jei taviškė sąskaita yra LT banke ir neturi galimybės turėt GB banko sąskaitos, taip pirma turėtum padaryti pavedimą iš vienos sąskaitos į kitą?
Gal galėtumėt papasakot apie pigiausią įmanomą variantą, perkant bilietus skrydžiams su Ryanair? (arba tiesiog gal galit nupasakot pažingsniuj, kokia yra Jūsų kortelė, bankas, valiuta, kurią siejate su Entropay)
Ačiū labai