Zmones, padekit!!!
As susimaisiau visai su tom kortelem. Norim is Kauno nuskristi i Anglija, bet apmokejimui netinka mano kortele, kokios man reikia kad galeciau susimoketi internetu? Seb Visa Classic debetine tinka??? Ar kokios reikia?
o kur gauti tu maiseliu isskyrus oro uosta?kazkur girdejau, kad maximoj buna..
QUOTE(zanetuxg @ 2010 02 05, 17:35)
o kur gauti tu maiseliu isskyrus oro uosta?kazkur girdejau, kad maximoj buna..
Apie tai jau buvo rasyta: Prizmoje bei Droge (bet ne visuose buna)
QUOTE(Daisyy @ 2010 02 05, 16:34)
Zmones, padekit!!!
As susimaisiau visai su tom kortelem. Norim is Kauno nuskristi i Anglija, bet apmokejimui netinka mano kortele, kokios man reikia kad galeciau susimoketi internetu? Seb Visa Classic debetine tinka??? Ar kokios reikia?
bijau, kad tiks tik kreditinės
Na uzsisakiau Visa Virtuon kortele, tikiuosi galesiu su ja atsiskaityti ryanaire...
QUOTE(Daisyy @ 2010 02 05, 18:01)
Na uzsisakiau Visa Virtuon kortele, tikiuosi galesiu su ja atsiskaityti ryanaire...
Galėsit.
QUOTE(Daisyy @ 2010 02 05, 17:34)
Zmones, padekit!!!
Man tas pats klausimas iškilo, nes mano kaip tik tokia kortelė. Ar kas bandėt su tokia pirkti?
Vyras turi Ukio banko lizingo kreditine Mastercard kortele, tai idomu ar su ja galime susimoketi ryanaire??? gal neveta laukti kol padarys virtuona??
QUOTE(Daisyy @ 2010 02 05, 22:07)
Vyras turi Ukio banko lizingo kreditine Mastercard kortele, tai idomu ar su ja galime susimoketi ryanaire??? gal neveta laukti kol padarys virtuona??
Turėtų būti galima. Šiaip jei susiruošėte pirkti, galite pabandyti
Kiek žinau su visomis kreditinėmis galima uzsisakyti bilietus. Tik nepamirskite patys internetu ir chek-in pasidaryti, nes oro uoste uz tai reikes moketi papildomai 140 lt. jei patys darot-nemokamai.
Reikėtų man geros konsultacijos ar pagalbos. Reikia pigaus skrydžio iš Lt į Uk. Elementaru atrodo, bet tos kainos (tarkim, 400lt) nėra tokios mažos. Kaip užtaikyt ant tų "pigiųjų" skrydžių. Ir kitas klausimas, kaip su ryanair'ium iš LT nuskrist į kokią Maljorką. Aš suprantu, kad su persėdimais, bet tai pačiam žiūrėtis skrydžių iš vienos šalies į kitą? Susipainiojau visai.
QUOTE(Langutis @ 2010 02 08, 01:41)
Reikėtų man geros konsultacijos ar pagalbos. Reikia pigaus skrydžio iš Lt į Uk. Elementaru atrodo, bet tos kainos (tarkim, 400lt) nėra tokios mažos. Kaip užtaikyt ant tų "pigiųjų" skrydžių. Ir kitas klausimas, kaip su ryanair'ium iš LT nuskrist į kokią Maljorką. Aš suprantu, kad su persėdimais, bet tai pačiam žiūrėtis skrydžių iš vienos šalies į kitą? Susipainiojau visai.
Kaunas-Brėmenas-Maljorka
Kaunas-Frankfurtas-Maljorka
Kaunas-Briuselis-Maljorka
Kaunas-Londonas-Maljorka
Kaunas-Bristolis-Maljorka