Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

Zmones, padekit!!!
As susimaisiau visai su tom kortelem. Norim is Kauno nuskristi i Anglija, bet apmokejimui netinka mano kortele, kokios man reikia kad galeciau susimoketi internetu? Seb Visa Classic debetine tinka??? Ar kokios reikia? doh.gif
Atsakyti
o kur gauti tu maiseliu isskyrus oro uosta?kazkur girdejau, kad maximoj buna.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetuxg @ 2010 02 05, 17:35)
o kur gauti tu maiseliu isskyrus oro uosta?kazkur girdejau, kad maximoj buna..  blush2.gif

Apie tai jau buvo rasyta: Prizmoje bei Droge (bet ne visuose buna) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisyy @ 2010 02 05, 16:34)
Zmones, padekit!!!
As susimaisiau visai su tom kortelem. Norim is Kauno nuskristi i Anglija, bet apmokejimui netinka mano kortele, kokios man reikia kad galeciau susimoketi internetu? Seb Visa Classic debetine tinka??? Ar kokios reikia? doh.gif

bijau, kad tiks tik kreditinės unsure.gif
Atsakyti
Na uzsisakiau Visa Virtuon kortele, tikiuosi galesiu su ja atsiskaityti ryanaire... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisyy @ 2010 02 05, 18:01)
Na uzsisakiau Visa Virtuon kortele, tikiuosi galesiu su ja atsiskaityti ryanaire... blush2.gif

Galėsit.
Atsakyti
QUOTE(Daisyy @ 2010 02 05, 17:34)
Zmones, padekit!!!

Man tas pats klausimas iškilo, nes mano kaip tik tokia kortelė. Ar kas bandėt su tokia pirkti?
Atsakyti
Vyras turi Ukio banko lizingo kreditine Mastercard kortele, tai idomu ar su ja galime susimoketi ryanaire??? gal neveta laukti kol padarys virtuona?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisyy @ 2010 02 05, 22:07)
Vyras turi Ukio banko lizingo kreditine Mastercard kortele, tai idomu ar su ja galime susimoketi ryanaire??? gal neveta laukti kol padarys virtuona?? g.gif

Turėtų būti galima. Šiaip jei susiruošėte pirkti, galite pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Kiek žinau su visomis kreditinėmis galima uzsisakyti bilietus. Tik nepamirskite patys internetu ir chek-in pasidaryti, nes oro uoste uz tai reikes moketi papildomai 140 lt. jei patys darot-nemokamai.
Atsakyti
Reikėtų man geros konsultacijos ar pagalbos. Reikia pigaus skrydžio iš Lt į Uk. Elementaru atrodo, bet tos kainos (tarkim, 400lt) nėra tokios mažos. Kaip užtaikyt ant tų "pigiųjų" skrydžių. Ir kitas klausimas, kaip su ryanair'ium iš LT nuskrist į kokią Maljorką. Aš suprantu, kad su persėdimais, bet tai pačiam žiūrėtis skrydžių iš vienos šalies į kitą? Susipainiojau visai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langutis: 08 vasario 2010 - 00:41
QUOTE(Langutis @ 2010 02 08, 01:41)
Reikėtų man geros konsultacijos ar pagalbos. Reikia pigaus skrydžio iš Lt į Uk. Elementaru atrodo, bet tos kainos (tarkim, 400lt) nėra tokios mažos. Kaip užtaikyt ant tų "pigiųjų" skrydžių. Ir kitas klausimas, kaip su ryanair'ium iš LT nuskrist į kokią Maljorką. Aš suprantu, kad su persėdimais, bet tai pačiam žiūrėtis skrydžių iš vienos šalies į kitą?  Susipainiojau visai.

Kaunas-Brėmenas-Maljorka
Kaunas-Frankfurtas-Maljorka
Kaunas-Briuselis-Maljorka
Kaunas-Londonas-Maljorka
Kaunas-Bristolis-Maljorka
Atsakyti