Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(feruka @ 2010 02 03, 11:08)
Vienas zmogus gali veztis ne daugiau 1 litra, bet visi skysciai (i tai ieina ir pastos, geliai, kremai ir pan.) turi buti ne didesniuose kaip 100ml indeliuose ir tilpti i viena persvieciama plastikini maiseli (20cmx20cm), kurie paprastai buna orouostuose.  bent jau Kauno tai tikrai, o kituose gali reikti ir nusipirkti 4u.gif

Idomu ,kaip su kvepalais g.gif Itariu,kad rizikinga veztis rankiniame bagaze .
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2010 02 03, 14:53)
Idomu ,kaip su kvepalais  g.gif  Itariu,kad rizikinga veztis rankiniame bagaze .

Kvepalai maksimaliai 100 ml talpos ir būtinai permatomame maišelyje, nes kvepalai = skysčiai (ne alkoholis schmoll.gif biggrin.gif )

Iš Taisyklių
"Skysčiai, išskyrus skysčius atskirose ne didesnėse kaip 100 mililitrų arba lygiaverčio tūrio talpyklose, sudėtose į vieną permatomą ne didesnės kaip 1 litro talpos plastikinį maišelį, kurį galima pakartotinai sandariai uždaryti. Į plastikinį maišelį turi lengvai sutilpti į jį dedami daiktai; maišelis sandariai uždaromas. Skysčiais vadinami geliai, pastos, losjonai, skystų ir kietų medžiagų mišiniai ir hermetiškų talpyklų turinys, pvz., dantų pasta, plaukų gelis, gėrimai, sriubos, sirupai, kvepalai, skutimosi putos, aerozoliai ir kitos panašios konsistencijos produktai."
Atsakyti
dar apie kvepalus galeciau pasisakyt smile.gif gruodi skridom is Duseldorfo, ir turejom pora rinkinuku kvepalu supakuotu kaip dovanos, tai viena ispakavom,apziurejo, ir viskas ,nieko nesake del to kad jie ne maisiuke ,turbut pataikem ant geru darbuotoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sniegena* @ 2010 02 03, 22:08)
dar apie kvepalus galeciau pasisakyt  smile.gif  gruodi skridom is Duseldorfo, ir turejom pora rinkinuku kvepalu supakuotu kaip dovanos, tai viena ispakavom,apziurejo, ir viskas ,nieko nesake del to kad jie ne maisiuke ,turbut pataikem ant geru darbuotoju  smile.gif

Identiškas variantas: kolega iš Londono vežė dovaninį rinkinį rankiniame bagaže. Teko ne tik iš rankinio išimt ir vieną dalį išmest (talpa didesnė nei 100 ml), bet dar prie viso to ir visa kita iškratė doh.gif Darbuotojai tiesiog dirbo savo darbą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 02 03, 23:15)
Identiškas variantas: kolega iš Londono vežė dovaninį rinkinį rankiniame bagaže. Teko ne tik iš rankinio išimt ir vieną dalį išmest (talpa didesnė nei 100 ml), bet dar prie viso to ir visa kita iškratė doh.gif Darbuotojai tiesiog dirbo savo darbą cool.gif

Tiesa. Prie mano akiu vienam vyrui liepe isimti dovana, isdraske visa ipakavima, ir is rinkinio islupo buteliukus su skysciais or ateme, nors tas labai maldavo ir prase palikti, sake cia dovana merginai smile.gif Tik nesuprantu kame problema - susidekit visus kvepalus, sampunus ir t.t. i bagaza, o ne i rankini, ir niekas nieko nemetys.
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2010 02 04, 11:42)
Tiesa. Prie mano akiu vienam vyrui liepe isimti dovana, isdraske visa ipakavima, ir is rinkinio islupo buteliukus su skysciais or ateme, nors tas labai maldavo ir prase palikti, sake cia dovana merginai smile.gif Tik nesuprantu kame problema - susidekit visus kvepalus, sampunus ir t.t. i bagaza, o ne i rankini, ir niekas nieko nemetys.

Dauguma šią kompnaiją renkasi dėl pigių skrydžių, o pigūs skrydžiai be bagažo, tik su rankiniu, tai ir ima viską į rankinį ax.gif Bet šiaip juk galima imti mažesnes talpas ir viską įsidėti į permatomą maišelį - ir darbuotojams paprasčiau, ir keleiviams mažiau nervų mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu toki klausimeli: turiu nusipirkus bilietus, bet dabar sugalvojau kad noriu pasiimti registruota bagaza, kiek man tai kainuos? Kaip suprantu 104lt i abi puses, ar dar prisides kokie mokesciai (Korteles aptarnavimo ar pan)?
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2010 02 04, 16:59)
Turiu toki klausimeli: turiu nusipirkus bilietus, bet dabar sugalvojau kad noriu pasiimti registruota bagaza, kiek man tai kainuos? Kaip suprantu 104lt i abi puses, ar dar prisides kokie mokesciai (Korteles aptarnavimo ar pan)?

Jeigu pirksite oro uoste, tai kainuos 35 eur skrydžiui, o jei prisidėsite pati, tai kainuos 15 eur. Nueikite į manage my bookings, spauskite add bagage ir prisidėkite ar vienam, ar abiem skrydžiam, kaip pageidaujate
Atsakyti
Sveiki,

skrisiu su Ryanair tik su rankiniu bagazu ir iskilo toks klausimas. Ar kas nors dejotes vienkartinius skustuvus (uzdengtais asmenimis) i rankini bagaza? Ar neateme?
Nors skaičiau, kad i lektuva draudziama isinesti skutimosi peiliukus (isskyrus saugius ir vienkartinius skustuvus uzdengtais asmenimis), bet kazkaip neramu. Nenoreciau kad prisikabintu... ax.gif

O prie skysciu iki 100 ml talpos niekas nesikabineja? Ar atidziau nepradeda apziurineti kas ir kaip ten sudeta? biggrin.gif

Visada iki siol imdavom registruojama bagaza, o va kai reikia tik rankinio, tai tokiu klausimu iskyla... blush2.gif
Atsakyti
jei maziau nei 100ml arba lygiai 100ml tai neprisikabins, o del vienkartiniu skustuvu tai abejoju ar galima imt, nes vistiek turi ašmenis, bent jau as tai nerizikuociau imt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Blythe @ 2010 02 05, 11:17)
jei maziau nei 100ml arba lygiai 100ml tai neprisikabins, o del vienkartiniu skustuvu tai abejoju ar galima imt, nes vistiek turi ašmenis, bent jau as tai nerizikuociau imt smile.gif

Kiekvienoje kelionėje rankiniame bagaže turiu vienkartinių skustuvų - niekada nekilo jokių problemų. Aiškiai įsiskaitykite taisykles. Aš netgi ramiai treti metai vežiojuosi manikiūro rinkinį, nes mano žirklutės mažytės, o kaip nurodo taisyklės, negalima vežti tokių žirklių, kurių ašmenys ilgesni negu 6 cm.
Atsakyti
QUOTE(pliurpa @ 2010 02 05, 11:32)
Kiekvienoje kelionėje rankiniame bagaže turiu vienkartinių skustuvų - niekada nekilo jokių problemų. Aiškiai įsiskaitykite taisykles. Aš netgi ramiai treti metai vežiojuosi manikiūro rinkinį, nes mano žirklutės mažytės, o kaip nurodo taisyklės, negalima vežti tokių žirklių, kurių ašmenys ilgesni negu 6 cm.

Ačiū, nuraminai mirksiukas.gif Taisykles tai tikrai gerai persiskaičiau ir netgi atsispausdinau jeigu reiktų ką nors įrodyti biggrin.gif bet tiesiog kartais taisyklės vienos, o realiai elgiasi kiek kitaip...
Atsakyti