Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(feruka @ 2010 02 02, 15:44)
Tai jau taip ir jis turi tilpt, nes buna, kad papraso viska susidet i ta rankini bagaza, kadangi pagal taisykles i lektuva isinesame tik viena tase  g.gif

Gal zinot normas? Nesuprantu tada kodel parasyta, kad skystis turi buti po 100 ml..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2010 02 02, 17:39)
Gal zinot normas? Nesuprantu tada kodel parasyta, kad skystis turi buti po 100 ml..... unsure.gif

100ml skysciu apribojimai taikomi skysciui, kuri nesates pro apsauga (security), tikrinant bagaza, o kai skysti perkate jau praejus, t.y.duty free zonoje, tie 100ml apribijimai netaikomi. Tik kartais papraso visus tuos butelius (vyno, degtines ir pan.) susikisti i ta rankini bagaza, o tada ir prasisdeda problema... Tikiuosi, aiskiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 02 02, 10:50)
Radau komentarą, kad žmogus užsakė Mastercard Snoro banke ir su šia kortele pavyko išvengti 17,5 Lt mokesčio

Jeigu radot makalius.lt puslapy, tai man rodos blefas, pats turiu snoro mastercardą, nieko nepavyksta išvengti...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 02 02, 17:15)
Jeigu radot makalius.lt puslapy, tai man rodos blefas, pats turiu snoro mastercardą, nieko nepavyksta išvengti...

Taip blush2.gif Dar užklausiau, kuri konkrečiai, žiūrėsim... Taip norėtųsi to mokesčio išvengti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 02 02, 18:49)
Taip blush2.gif Dar užklausiau, kuri konkrečiai, žiūrėsim... Taip norėtųsi to mokesčio išvengti 4u.gif

Aaaa....ok tuomet, patvirtinau komentarą, nes pas mane blokuoja kai nors viena nuoroda yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2010 02 02, 11:12)
Gal kam bus naudinga- http://www.easybus.co.uk/ dabar ispardavimas- is/i Londono oro uostus galima rasti bilietu po 0,5 svaro. Pati nusipirkau uz tokia kaina tai gal dar kazkam skrendantiem i Londona pravers  mirksiukas.gif

Labai ačiū už info, bandysim pasinaudoti iš ir į Stanstedą smile.gif
Atsakyti
Jums niekam nestringa Ryanair pirkimo sistema ir bilietų siuntimas į el.paštą???
Man jau antra diena kaip viskas stringa........
Atsakyti
Prisiskaiciau info iki soties apie registruota bagaza ir vistiek nesupratau, ar reikia moketi uz ji iki 15kg. ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2010 02 02, 23:45)
Prisiskaiciau info iki soties apie registruota bagaza ir vistiek nesupratau, ar reikia moketi uz ji iki 15kg. ?  smile.gif

Už bet kokį registruotą reik mokėt.

UŽ RANKINĮ TIK NEREIKIA.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 02 02, 21:31)
Jums niekam nestringa Ryanair pirkimo sistema ir bilietų siuntimas į el.paštą???
Man jau antra diena kaip viskas stringa........

Vakar pirkau, tai nestrigo.
Atsakyti
QUOTE(feruka @ 2010 02 02, 18:13)
100ml skysciu apribojimai taikomi skysciui, kuri nesates pro apsauga (security), tikrinant bagaza, o kai skysti perkate jau praejus, t.y.duty free zonoje, tie 100ml apribijimai netaikomi. Tik kartais papraso visus tuos butelius (vyno, degtines ir pan.) susikisti i ta rankini bagaza, o tada ir prasisdeda problema... Tikiuosi, aiskiau  g.gif

Dekoju, tikrai aiskiau smile.gif o koks kiekio limitas vienam asmeniui Lietuva-Anglija bei Anglija-Lietuva?
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2010 02 03, 11:27)
Dekoju, tikrai aiskiau smile.gif o koks kiekio limitas vienam asmeniui Lietuva-Anglija bei Anglija-Lietuva?

Vienas zmogus gali veztis ne daugiau 1 litra, bet visi skysciai (i tai ieina ir pastos, geliai, kremai ir pan.) turi buti ne didesniuose kaip 100ml indeliuose ir tilpti i viena persvieciama plastikini maiseli (20cmx20cm), kurie paprastai buna orouostuose. bent jau Kauno tai tikrai, o kituose gali reikti ir nusipirkti 4u.gif
Atsakyti