Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(Tu Mano @ 2010 01 29, 21:52)
Ne vienam bilietui, o vienam asmeniui  mirksiukas.gif

Na, nežinau, ar vienam asmeniui, ar vienam bilietui g.gif Aišku tik viena, kad jei vienas asmuo perka, pvz., po 3 bilietus Kaunas-Londonas, t. y. iš viso 6 bilietus, ir moka vienu kartu iš vienos vieno asmens kortelės vis tiek reikės mokėti 105 Lt, o ne 35 schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 01 29, 22:04)
Na, nežinau, ar vienam asmeniui, ar vienam bilietui g.gif Aišku tik viena, kad jei vienas asmuo perka, pvz., po 3 bilietus Kaunas-Londonas, t. y. iš viso 6 bilietus, ir moka vienu kartu iš vienos vieno asmens kortelės vis tiek reikės mokėti 105 Lt, o ne 35 schmoll.gif

Pati atsakete i klausima. Vienam skrendanciam asmeniui.
Triju asmenu seimai bilietai pirmyn atgal papildomai kainuoja 105 LT vien uz korteles mokesti. Bet juk kortele naudojamasi tik viena karta ir nuskaiciuojama visa suma. Cia jie daro nesaziningai schmoll.gif Arba turi pervadinti mokesti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tu Mano: 29 sausio 2010 - 22:19
QUOTE(Tu Mano @ 2010 01 29, 23:14)
Pati atsakete i klausima. Vienam skrendanciam asmeniui.
Triju asmenu seimai bilietai pirmyn atgal papildomai kainuoja 105 LT vien uz korteles mokesti. Bet juk kortele naudojamasi tik viena karta ir nuskaiciuojama visa suma. Cia jie daro nesaziningai  schmoll.gif Arba turi pervadinti mokesti  schmoll.gif

Pigioms aviakompanijoms irgi reikia išgyventi:) Tai ir gudrauja.
Atsakyti
Laba diena. esu uzsisakiusi skrydi i lutona vasario menesiui, bet uzsisakiau be bagazo. dabar galvoju, kad gali prireikti bagazo tik is londono i kauna. ar imanoma man butu uzsisakyti bagaza tik atgal ir kaip tai padaryti? ax.gif
Atsakyti
Galima per MANAGE MY BOOKING, tada dedi taskiuka prie ADD BAGGAGE ir toliau pasirenki i kuria puse nori veztis bagaza: outband (isvaziuojant) ar inbound (parvaziuojant) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(feruka @ 2010 01 30, 17:38)
Galima per MANAGE MY BOOKING, tada dedi taskiuka prie ADD BAGGAGE ir toliau pasirenki i kuria puse nori veztis bagaza: outband (isvaziuojant) ar inbound (parvaziuojant)  mirksiukas.gif

Aciu Jums labai labai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
paaiskinkit man prasom kaip ir kur as galeciau suzinoti ar skrydis ivyks? nes uz poros dienu isskrendam, bet ziuriu, kad orai nelabai kokie, tai bijau kad nebutu skrydziai atsaukti.....
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2010 02 01, 17:37)
paaiskinkit man prasom kaip ir kur as galeciau suzinoti ar skrydis ivyks? nes uz poros dienu isskrendam, bet ziuriu, kad orai nelabai kokie, tai bijau kad nebutu skrydziai atsaukti.....

Tik vakar grįžau iš Londono su Ryanair.Ar neatšauktas skrydis galite pasitikrinti čia Ryanair.Bet nepanikuokit iš anksto,kai tikrinausi pati dėl skrydžio,tai iš vakaro rašė,kad atšauktas,o skrydžio dieną jau viskas buvo tvarkoje. Kad sninga,tai dar nereiškia,kad lėktuvas nekils,juk takai valomi,lėktuvai gali nekilt ir dėl labai stipraus vėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau komentarą, kad žmogus užsakė Mastercard Snoro banke ir su šia kortele pavyko išvengti 17,5 Lt mokesčio, bet tai prieštarauja visiems kitiems parašymams, kad LT nėra kortelės, tinkamos išvengti mokesčio g.gif Gal yra daugiau turinčių tokią kortelę ir bandžiusių užsakinėti bielietus?
Atsakyti
Gal kam bus naudinga- http://www.easybus.co.uk/ dabar ispardavimas- is/i Londono oro uostus galima rasti bilietu po 0,5 svaro. Pati nusipirkau uz tokia kaina tai gal dar kazkam skrendantiem i Londona pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 02 02, 10:50)
Radau komentarą, kad žmogus užsakė Mastercard Snoro banke ir su šia kortele pavyko išvengti 17,5 Lt mokesčio, bet tai prieštarauja visiems kitiems parašymams, kad LT nėra kortelės, tinkamos išvengti mokesčio g.gif Gal yra daugiau turinčių tokią kortelę ir bandžiusių užsakinėti bielietus?

As pirkau su sia kortele ir mokesciu nepavyko isvengti schmoll.gif
Papildyta:
Gal zinot kaip del alkoholio pervezimo ,skrendant tik su rankiniui bagazu? Jei nusipiksim oro uoste tai svoris bus pliusuojamas prie to rankinio bagazo?
Papildyta:
QUOTE(Bajoraitė @ 2010 02 01, 18:53)
Tik vakar grįžau iš Londono su Ryanair.Ar neatšauktas skrydis galite pasitikrinti čia Ryanair.Bet nepanikuokit iš anksto,kai tikrinausi pati dėl skrydžio,tai iš vakaro rašė,kad atšauktas,o skrydžio dieną jau viskas buvo tvarkoje. Kad sninga,tai dar nereiškia,kad lėktuvas nekils,juk takai valomi,lėktuvai gali nekilt ir dėl labai stipraus vėjo mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2010 02 02, 14:54)

Gal zinot kaip del alkoholio pervezimo ,skrendant tik su rankiniui bagazu? Jei nusipiksim oro uoste tai svoris bus pliusuojamas prie to rankinio bagazo?

Tai jau taip ir jis turi tilpt, nes buna, kad papraso viska susidet i ta rankini bagaza, kadangi pagal taisykles i lektuva isinesame tik viena tase g.gif
Atsakyti