Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(klomba @ 2009 12 28, 12:40)
smile.gif Idomiai cia, kam taip aplinkui i Londona, berods is Kauno ir tiesioginiu panasiai pigiu buna.

Nu tai kad per aplinkui pigiau išėjo.
Sausio pabaigoj iš Kauno tiesiogiai į vieną pusę virš 200 lt žmogui iki Londono.
Atsakyti
nu,bandysim ir mes ryt su šia kompanija į Angliją skrist ax.gif kažin jei keip rankinį bagažą pasiimčiau nedidelę sportinę tašytę,neprikibtų niekas g.gif
ir dar ne į temą blush2.gif kaip kvepalai df pardėj ,pigiau ar ieškot uk pardėse g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 12 28, 02:02)
Visa Electron negalioja lietuviškos.

woops.. nezinojau,kad lietuviskos negalioja... Atsiprasau,jei ka suklaidinau 4u.gif
Atsakyti
HELP, kaip RYANAIR`e apmoketi Entro Pay? Man kotais nesigauna...
koki korteles tipa pasirinkt? juk tokio entropay nera sad.gif
Atsakyti
Db neatsimenu kaip ten vadinas, bet prie korteliu pasirenkat visa electron, ir pirmas langelis yra (gal card name?) nepamenu dabar g.gif ten reikia irasyt Entropay User unsure.gif o
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 12 28, 14:47)
nu,bandysim ir mes ryt su šia kompanija į Angliją skrist  ax.gif  kažin jei keip rankinį bagažą pasiimčiau nedidelę sportinę tašytę,neprikibtų niekas  g.gif 
ir dar ne į temą  blush2.gif  kaip kvepalai df pardėj ,pigiau ar ieškot uk pardėse g.gif

galima imti tašę, svarbu atitiktų matmenys 55x40x20.
UK kvepalus pirkit, aš visad perku savo Paco Robanne One Million, LT jie berods 250-280 kainuoja, duty free pardose oro uoste apie 190 lt, o pačioje UK express parduotuvėse moku max 120-140 lt smile.gif

Tas pats su mano Calvin kleinu - Summer edition. Jų jau net į LT neveža, anksčiau kainavo 180 lt, UK perku už 65 biggrin.gif 100 ml.

QUOTE(La_Lu_ @ 2009 12 28, 18:44)
Db neatsimenu kaip ten vadinas, bet prie korteliu pasirenkat visa electron, ir pirmas langelis yra (gal card name?) nepamenu dabar  g.gif  ten reikia irasyt Entropay User unsure.gif o

Nebėr visa electron jau entropay, be to nerizikuokit per entropay pirkdami geriau, mano puslapyje rašė žmonės kad atšaukė, ir ne tik pas mane.
Man taip pat vienus bilietus atšaukė ir visa kelionė griuvo.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 12 28, 20:38)
Nebėr visa electron jau entropay, be to nerizikuokit per entropay pirkdami geriau, mano puslapyje rašė žmonės kad atšaukė, ir ne tik pas mane.
Man taip pat vienus bilietus atšaukė ir visa kelionė griuvo.

<Makaliau> ar nebandėte plastikinės Entropay? Man atsiuntė, bet išbandyti dar neteko..
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 12 28, 14:47)
ir dar ne į temą  blush2.gif  kaip kvepalai df pardėj ,pigiau ar ieškot uk pardėse g.gif

Stanstedo oro uosto duty free kvepalu kainas galima pasiziureti http://www.worlddutyfree.com/ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 12 28, 21:55)
<Makaliau> ar nebandėte plastikinės Entropay? Man atsiuntė, bet išbandyti dar neteko..

Ten išvis unsure.gif
Reikia pervedinėti iš savo sąskaitos į entropay ir tada iš entropay į tą mastercard ir tai galima daryt berods 1 kartą dienoj.
Atsakyti
Na man dar nebuvo taip kad atsauktu bilietus, pirktus per entropay, tikiuos kad ir nebus g.gif cia matomai priklauso gal nuo banko, is kurio isimta kortele, surista su entropay.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 12 28, 22:02)
Ten išvis  unsure.gif
Reikia pervedinėti iš savo sąskaitos į entropay ir tada iš entropay į tą mastercard ir tai galima daryt berods 1 kartą dienoj.

Kaip suprantu nebandėte.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 12 28, 23:29)
Kaip suprantu nebandėte.

Bandžiau. Turiu. Parsisiunčiau. Gavau du laiškus. Bandžiau pervesti. Pervedžiau. Daug nuskaičiavo visko. Todėl ir dalinuosi įspūdžiais.
Pats neparašėte, kuria prasme BANDŽIAU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 28 gruodžio 2009 - 23:46