Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(ANDRUTIS @ 2010 01 24, 20:19)
g.gif  idomu ,ar tikrai drasiai taip galime daryt.

as nerizikuociau
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2010 01 24, 22:23)
as nerizikuociau

Ir as ne ,jei is manes ateme kudikio buteliuka su pieno misiniu ,tai vynas baike.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2010 01 24, 20:49)
Ir as ne ,jei is manes ateme kudikio buteliuka su pieno misiniu ,tai vynas baike.

virsune!!!! kiek maciau, liepia mamai paragauti is buteliuko ir praleidzia.
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2010 01 24, 22:56)
virsune!!!!  kiek maciau, liepia mamai paragauti is buteliuko ir praleidzia.

Tai vat, kad virsune.
O as ,uzvakar pirkau bilieta ir siandien dar nenuimti pinigai is saskaitos,nors pirkima patvirtino e.pastu .Taip man dar nera buve.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2010 01 25, 10:15)
Tai vat, kad virsune.
O as ,uzvakar pirkau bilieta ir siandien dar nenuimti pinigai is saskaitos,nors pirkima patvirtino e.pastu .Taip man dar nera buve.

Man nuskaičiavo pinigus tik po 9 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tornadziukas @ 2010 01 25, 10:08)
Man nuskaičiavo pinigus tik po 9 d.  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau pas jus pasikonsultuoti: netycia is emailo istryniau uzsakymo patvirtinimo laiska su tuo kodu, kurio veliau reiks chek-in , ka tokiu atveju daryti? o gal likus 15d. iki skrydzio dar karta ta koduka atsius primenant apie skrydi? busiu dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 01 25, 12:52)
Sveiki, norejau pas jus pasikonsultuoti: netycia is emailo istryniau uzsakymo patvirtinimo laiska su tuo kodu, kurio veliau reiks chek-in , ka tokiu atveju daryti? o gal likus 15d. iki skrydzio dar karta ta koduka atsius primenant apie skrydi? busiu dekinga uz info  4u.gif

ryanair puslapyje eikit i manage my booking ir per option 3 atsidarykit savo skrydi (view my booking) ir matysit ta savo koda mirksiukas.gif arba tiesiog darykit check inn per option 3-ten nereikia to kodo.
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 01 25, 11:52)
Sveiki, norejau pas jus pasikonsultuoti: netycia is emailo istryniau uzsakymo patvirtinimo laiska su tuo kodu, kurio veliau reiks chek-in , ka tokiu atveju daryti? o gal likus 15d. iki skrydzio dar karta ta koduka atsius primenant apie skrydi? busiu dekinga uz info  4u.gif

na taip, kai darysi Online Check rinksis trecia varianta ir po viso patvirtinimo parodys vadinama elektronini bilieta su kodu ir skrydzio duomenimis ,kuri reiks atsispaudinti ir veztis i oro uosta.
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2010 01 25, 12:02)
ryanair puslapyje eikit i manage my booking ir per option 3 atsidarykit savo skrydi (view my booking) ir matysit ta savo koda mirksiukas.gif  arba tiesiog darykit check inn per option 3-ten nereikia to kodo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kaip suprast,jeigu atsidarisu Raynair psl rodo lentele su kainom pvz 44Lt I Londona ir kitus miestus, o kai nurodytam laikotarpiui darau uzsakyma meta normalias kainas? (Po 70-104Lt ). Kaip man tom pigiom kainom gauti bilietus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2010 01 25, 12:11)
O kaip suprast,jeigu atsidarisu Raynair psl rodo lentele su kainom pvz 44Lt I Londona ir kitus miestus, o kai nurodytam laikotarpiui darau uzsakyma meta normalias kainas? (Po 70-104Lt ). Kaip man tom pigiom kainom gauti bilietus?  unsure.gif

Gal ne is Kauno 44 lt ,o siaip,yra ir uz pigiau,tik kad ilgai laukti reiktu cool.gif rugsejo 19 diena uz 35 lt ( be jokiu mokesciu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDRUTIS: 25 sausio 2010 - 12:51
QUOTE(Ingel @ 2010 01 24, 23:13)
Tai kad ne schmoll.gif Pirko vyną Porte Duty free, o persėdo tai Frankfurte.

Mano bendrakeleivei Porto duty free pirktą butelį Frankfurte atėmė. Turėjom ir čekį, bet vokiečiai nesileido į kalbas. Bet žinau atvejų, kai prasiveža duty free pirktus butelius su persėdimu. Nežinau, gal čia nuo mėnulio fazės priklauso smile.gif)
Atsakyti