Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(astaSL @ 2010 01 18, 01:50)
mačiau buvo klausimėlių apie duty free ir kitokias lauktuves. mes skrendam už mėnesio į Italiją, be bagažo. bet ruošiamės lauktuves parsiskraidinti paštu smile.gif 5kg siuntinio kaina 13 eurų, tad bendroj sumoj vis tiek gaunasi pigiau, nei imti registruotą bagažą ryanair'e (skrydis kun-hahn-psa). kaina čia Italijos pašto, gal kitur kainos kitokios.

O, puiki idėja. Ačiū, gal kada pasinaudosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2010 01 18, 11:13)
Sveiki,
turiu entropay ir puikiausiai su juo pirkau bilietus, bet dabar ziuriu, kad ryanaire neber akcijos korteles mokesciui visai electron, o yra master cardui kazkokiam. Skaiciau, kad daretes entropay plastikine ir veike be mokesciu-tai cia mokant rinkotes ta nemokama korteles tipa? Idomu su entropay neplastikine o elektronine versija pasirinkus korteles tipa mastercard praeitu gal? Niekas nebandet?

Abejoju.., dabar vienintelis budas isvengti mokesciu yra plastikines mastercard korteles, siustos is entropay smile.gif
Atsakyti
Gal siek tiek ne i tema rasau, bet norejau paklausti gal kas turite nusipirke ryanair bilietus? Nezinau kodel, bet as negaliu ryanair svetaineje paziureti savo bookingo (view my booking). Ar dar kamnors taip yra ar cia tik man taip?
Atsakyti
Ką tik pažiūrėjau, viskas gerai.
Mūsų išskridimas vasario 5 d.
Atsakyti
As irgi del bilietu! Pirkom bilietus Kaunas - Birmingham ir atgal, bet check-in man isspausdina bilietus tik i viena puse g.gif Ir nelabai suprantu kur tureciau kreiptis siuo klausymu... Gal ka patartumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2010 01 19, 23:23)
As irgi del bilietu! Pirkom bilietus Kaunas - Birmingham ir atgal, bet check-in man isspausdina bilietus tik i viena puse g.gif Ir nelabai suprantu kur tureciau kreiptis siuo klausymu... Gal ka patartumet 4u.gif

gal iki grįžimo atgal datos dar daugiau nei 15 dienų?
Atsakyti
QUOTE(Muskari @ 2010 01 20, 00:25)
gal iki grįžimo atgal datos dar daugiau nei 15 dienų?

daugiau smile.gif griztam vasario 10d. Tai reiskia dar anksti ju ieskot? A kaip idomiai.....
Atsakyti
QUOTE(kaladze @ 2010 01 19, 20:05)
Gal siek tiek ne i tema rasau, bet norejau paklausti gal kas turite nusipirke ryanair bilietus? Nezinau kodel, bet as negaliu ryanair svetaineje paziureti savo bookingo (view my booking). Ar dar kamnors taip yra ar cia tik man taip?

Man tas pats-turiu 8 bilietus tai 4 is ju neleidzia paziuret-erora ismeta g.gif Bet jei pasirenku ne "view my booking", o prideti bagazo arba pakeisti varda tai rodo ta skrydi. Tikiuosi cia viskas ok su tais bilietais.
Atsakyti

Jei visus duomenis įvedate teisingai, booking`ą turi rodyt. Įdėmiai patikrinkite viską. Be žioplų klaidų: ne tas paštas, ne ta kortelė, dažniausiai man pasitaikanti klaidelė yra ši: kai iš laiško booking`o numerį nukopijuoju į manage my booking, prieš tą numerį lieka 1 tarpas, kurio aš tiesiog nepastebiu, o ryanair kompiuteris pastebi smile.gif ir mano booking`o nerodo.
Atsakyti
Gal kas žinot, ar tokie maišeliai tinkami?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muskari @ 2010 01 20, 16:24)
Gal kas žinot, ar tokie maišeliai tinkami?
user posted image

Tinkamas, jei maišelis užsegamas, permatomas, plastikinis ir ne didesnis negu 1 ltr talpos. Pirmi 3 kriterijai atitinka, o dydžio iš nuotraukos negaliu įvertint smile.gif
Atsakyti

Man irgi tas pats.
Keisti pvz bagažus, keleivių vardus pavardes per manage my booking leidžia.
O view my booking - nea....
Atsakyti