laba diena,
kaip tetos Kaune ar piktos labai kabinejasi paskutiniu metu?
QUOTE(čikuraku @ 2010 01 16, 13:12)
Prie ko čia piktumas? Žmonės dirba savo darbą ir tiek. O taisyklės yra taisyklės. Prie mano akių vienos panelytės rankinėj rado po didžiulę bomką šampūno ir kažkokio likerio. Žinoma, konfiskavo. Tai kad putojosi ana telefonu paskui, visokiais žodžiais ją tikrinusią moterį išvadino, bet kas kaltas, kad pati višta?
QUOTE(B.Blythe @ 2010 01 15, 09:43)
neismeciau nieko viska turiu
kadangi du bilietus is karto pirkom, tai ant draugo bilieto i prieki 55, ant mano 56, o ant atgalinio 15 ir 16 o raidziu tai jokiu nera tik tie skaiciukai apvesti melynu kvadratuku
kadangi du bilietus is karto pirkom, tai ant draugo bilieto i prieki 55, ant mano 56, o ant atgalinio 15 ir 16 o raidziu tai jokiu nera tik tie skaiciukai apvesti melynu kvadratuku
Turėjau omeny,kad mano išmesti.Nepamenu..Matyt su pirkimu kažkas,jei jau pas jus skaičiukai vienas po kito eina ir matyt nereikšminga,nes būčiau atsiminus...
Skrendam į Londoną 28 sausio,pirmą kartą pirkom bilieus patys per Ryanair.Kiek suprantu,tai jau galima registruotis skrydžiui ir atsispausdint bilietus,bet kaip vyksta tas spausdinimas?Namuose nešiojamas kompiuteris,spausdintuvo neturiu.Ar galima tuos bilietus išsisaugoti ir nusiųsti draugui,kad atspausdintų?Gal ir kvailas klausimas,bet kai pirmas kartas tai daug kausimų Ir gal verta palaukti,nesiregistruoti skrydžiui,o padaryti tai likus dviems pvz. dienoms,nes kaip suprantu,nieko keisti nebebus galima....Na,kaip Jūs darote?
QUOTE(Bajoraitė @ 2010 01 17, 14:52)
Skrendam į Londoną 28 sausio,pirmą kartą pirkom bilieus patys per Ryanair.Kiek suprantu,tai jau galima registruotis skrydžiui ir atsispausdint bilietus,bet kaip vyksta tas spausdinimas?Namuose nešiojamas kompiuteris,spausdintuvo neturiu.Ar galima tuos bilietus išsisaugoti ir nusiųsti draugui,kad atspausdintų?Gal ir kvailas klausimas,bet kai pirmas kartas tai daug kausimų Ir gal verta palaukti,nesiregistruoti skrydžiui,o padaryti tai likus dviems pvz. dienoms,nes kaip suprantu,nieko keisti nebebus galima....Na,kaip Jūs darote?
Galima išsisaugot PDF formate, ir persiust kitam
QUOTE(Bajoraitė @ 2010 01 17, 13:52)
kiek man teko chekintis, issaugot bilietu negalima. Tik gali pati prisijungus, suvesti duomenis (paso) , patvirtinti juos ir tada pasakyti draugui prisjungimo duomenis, jis atsidarys ir gales atspausdinti jums tuos bilietus.
turi likti 4val iki skrydzio, tai veliausias laikas kada galima check in padaryti
ir as turiu klausima: nusipirkom mes bilietus i LT gruodzio pradzioje, skydis rugpjucio men. Bet... suzinojom kad as , ir rugpjuti jau negalesiu niekur skirti. Patarkit dabar jus man, ar galiu as atgauti pinigus is Ryanair? ar cia jau mano problema?
Papildyta:
QUOTE(zuasta @ 2010 01 17, 13:58)
Galima išsisaugot PDF formate, ir persiust kitam
gal galima butu placiau papasakoti kaip tai galima padaryt?
Papildyta:
reiks atkreipti demesi, nes ir man bus aktualu
QUOTE(varnas1 @ 2010 01 17, 13:22)
Kai užsiregistruoji klausia spauzdinti ar ar išsaugoti PDF formate. Pasirenki išsaugoti PDF ir išsaugotą failą siunti el. paštu kad kas atspauzdintu
reiks atkreipti demesi, nes ir man bus aktualu
mačiau buvo klausimėlių apie duty free ir kitokias lauktuves. mes skrendam už mėnesio į Italiją, be bagažo. bet ruošiamės lauktuves parsiskraidinti paštu 5kg siuntinio kaina 13 eurų, tad bendroj sumoj vis tiek gaunasi pigiau, nei imti registruotą bagažą ryanair'e (skrydis kun-hahn-psa). kaina čia Italijos pašto, gal kitur kainos kitokios.
QUOTE(Taistė @ 2010 01 16, 15:42)
Prie ko čia piktumas? Žmonės dirba savo darbą ir tiek. O taisyklės yra taisyklės. Prie mano akių vienos panelytės rankinėj rado po didžiulę bomką šampūno ir kažkokio likerio. Žinoma, konfiskavo. Tai kad putojosi ana telefonu paskui, visokiais žodžiais ją tikrinusią moterį išvadino, bet kas kaltas, kad pati višta?
koks skirtumas darbas nedarbas, bet vienos raganos sedi nepatenkintos susiraukusios, ir liepia rankinukus kavotis, o kt po vienodai...o taisykles tai ne prie ko kaip sakant...visur paeinamos, jei labai reikia...niekas nekalba apie litrinius sampunus ar kt neleistinus daiktus.
QUOTE(pliurpa @ 2010 01 15, 16:41)
Taip, teko būti abiejuose oro uostuose, ir Bremene, ir Memmingene( prie Miuncheno). Juose rankinį bagažą pasveria. Bremene rimtesnė kontrolė, sunku praeiti su papildomu rankinuku, o Memmingene paprasčiau. Man asmeniškai lagamino metmenų netikrino, bet esu mačiusi Bremene, kad poros žmonių paprašė kišti rankinį bagažą į tą formą, bet tai daugiau išimtis nei taisyklė.
Dar noriu paklausti apie Memmingeno oro uostą (Jei galima )
O kurioje ten vietoje yra tie autobusiukai, kur nuveza iki traukiniu stoties? ir gal zinote, kaip ten nusipirkti traukinio bilieta iki Miuncheno, ten kur yra Bavarijos traukiniams, kaina 28 EUR 2-5 zmonem (1 dienai)?
Nes internete siek tiek paskaiciau, tai supratau, kad ten yra automatai, kur pasirenki traukinio tipa: vietiniai, tarpmiestiniai ir dar ten kazkokie, tai pasimeciau trupuciuka
Sveiki,
turiu entropay ir puikiausiai su juo pirkau bilietus, bet dabar ziuriu, kad ryanaire neber akcijos korteles mokesciui visai electron, o yra master cardui kazkokiam. Skaiciau, kad daretes entropay plastikine ir veike be mokesciu-tai cia mokant rinkotes ta nemokama korteles tipa? Idomu su entropay neplastikine o elektronine versija pasirinkus korteles tipa mastercard praeitu gal? Niekas nebandet?
turiu entropay ir puikiausiai su juo pirkau bilietus, bet dabar ziuriu, kad ryanaire neber akcijos korteles mokesciui visai electron, o yra master cardui kazkokiam. Skaiciau, kad daretes entropay plastikine ir veike be mokesciu-tai cia mokant rinkotes ta nemokama korteles tipa? Idomu su entropay neplastikine o elektronine versija pasirinkus korteles tipa mastercard praeitu gal? Niekas nebandet?