Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(pliurpa @ 2010 01 14, 18:02)
Atkaklus esate smile.gif
Nedraudžia 27-iais litais Lietuvoj ryanair skrydžių, ir ką tu jiems padarysi. Pasiskaitykite ryanair taisykles, draudimo taisykles ir gal tada suprasite.
Viena iš priežasčių, kad nėra jokių jungiamųjų skrydžių, kaip jau sakiau:
Ryanair is a 'point-to-point' airline. We therefore do not offer, and cannot facilitate, the transfer of passengers or their baggage to other flights, whether operated by Ryanair or other carriers. Passengers should not book onward flights connections with Ryanair or indeed with any other air or surface carrier

Atsiprasau uz nesupratinguma, bet idomu man doh.gif buvau jau apsidziaugus, kad blogiausiu atveju bent pinigus susigrazinsiu..
tai cia ryanairo pasiaiskinimas kodel negrazina pinigu uz visus persedimus, as ta suprantu. bet tarkim seesam'o draudimo salygose ne zodzio apie tai, kad jie negrazina pinigu jei skrendi ryanairu biggrin.gif ar bent kas nors susijusio su tuo, kad ryanairas nesiulo jungiamuju skrydziu.
Paklausiu draudiku, gal paaiskes
Atsakyti
QUOTE(B.Blythe @ 2010 01 14, 19:41)
sveiki, aš turbūt su labai durnu klausimu, bet gal atsakysit

pirmą kartą pati dariau online check in, ir ant bilietu radau toki melyna kvadraciuka su skaiciumi, tai cia vieta lektuve, ar kas?  unsure.gif

Ryanair nei ant bilietu nei ant bording pass'u vietu lektuvuose nenurodo, kur rasit vieta, ten ir sedesit.
Atsakyti
QUOTE(B.Blythe @ 2010 01 14, 19:41)

pirmą kartą pati dariau online check in, ir ant bilietu radau toki melyna kvadraciuka su skaiciumi, tai cia vieta lektuve, ar kas?  unsure.gif

Tas numeriukas tai kaip suprantu tik parodo kelintas jus isiregistravot i skrydi rolleyes.gif as bent jau taip suprantu
Atsakyti
QUOTE(B.Blythe @ 2010 01 14, 18:41)

Gaila,kad boarding pass išmesas matyt jau ...kokie skaičiai?Raidžių yra?
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2010 01 14, 19:41)
Atsiprasau uz nesupratinguma, bet idomu man  doh.gif buvau jau apsidziaugus, kad blogiausiu atveju bent pinigus susigrazinsiu..
tai cia ryanairo pasiaiskinimas kodel negrazina pinigu uz visus persedimus, as ta suprantu. bet tarkim seesam'o draudimo salygose ne zodzio apie tai, kad jie negrazina pinigu jei skrendi ryanairu  biggrin.gif  ar bent kas nors susijusio su tuo, kad ryanairas nesiulo jungiamuju skrydziu.
Paklausiu draudiku, gal paaiskes

Pasidalink atsakymu, įdomu.

Kita vertus, draudiko atstovai žodžiu gali pasakyti bet ką, o realiai kilus išmokos klausimui - elgtis visai kitaip.

Šiaip aš irgi tos nuomonės, kad jei išimtis draudimo taisyklėse nenurodyta, jos nėra.
Atsakyti
QUOTE(Linutia @ 2010 01 14, 16:20)
vel reikia jus pagalbos  blush2.gif susigincyjom su vyru del ismatavimu biggrin.gif
50-tases ilgis
40-plotis
20-aukstis
ar teisingai supratau? g.gif
Papildyta:
radau to stendo nuotrauka  ax.gif reiks tases nedakraut iki virsaus biggrin.gif

20-40-50 reiškia maksimalų bagažo briaunų ilgį. Vienokio lagamino 20 cm gali būti plotis, o Jūsiškei "tašei" aukštis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 01 14, 22:13)
Gaila,kad boarding pass išmesas matyt jau ...kokie skaičiai?Raidžių yra?

neismeciau nieko smile.gif viska turiu

kadangi du bilietus is karto pirkom, tai ant draugo bilieto i prieki 55, ant mano 56, o ant atgalinio 15 ir 16 smile.gif o raidziu tai jokiu nera smile.gif tik tie skaiciukai apvesti melynu kvadratuku
Atsakyti
Turiu kvailą klausimuką doh.gif
Jei aš turiu lagaminuką kelioninį, kurio matmenys yra šiek tiek mažesni, nei nurodyta Ryanair reikalavimuosi, ar aš jį galiu registruoti kaip rankinį bagaža? 4u.gif
O gal kam teko skristi į Bremeną, o iš jo į kt. Vokietijos oro uostą (prie Miuncheno), ar tikrino lagaminų matmenis? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
mazesnis gali but, svarbu kad nedidesnis smile.gif gtik su rankinuku skrist smile.gif
Atsakyti
kadangi du bilietus is karto pirkom, tai ant draugo bilieto i prieki 55, ant mano 56, o ant atgalinio 15 ir 16 smile.gif o raidziu tai jokiu nera smile.gif tik tie skaiciukai apvesti melynu kvadratuku
[/quote]

Tai cia tie skaiciai ir reiskia kelintas zmogus isiregistravo i ta skrydi, jokiu vietu ryanair nenurodo niekur smile.gif laisve rinktis biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Tornadziukas,2010 01 15, 12:02]
Turiu kvailą klausimuką doh.gif
Jei aš turiu lagaminuką kelioninį, kurio matmenys yra šiek tiek mažesni, nei nurodyta Ryanair reikalavimuosi, ar aš jį galiu registruoti kaip rankinį bagaža? 4u.gif

Rankinis bagažas neturėtų viršyt nurodytų išmatavimų, o jei mažesnis, tada visai nesvarbu, koks jis. Rankinio bagažo nereikia registruoti. Bet ar Jūs tikrai norite sužinoti apie rankinį bagažą?

Papildyta:
QUOTE(Tornadziukas @ 2010 01 15, 12:02)

O gal kam teko skristi į Bremeną, o iš jo į kt. Vokietijos oro uostą (prie Miuncheno), ar tikrino lagaminų matmenis? 4u.gif  blush2.gif

Taip, teko būti abiejuose oro uostuose, ir Bremene, ir Memmingene( prie Miuncheno). Juose rankinį bagažą pasveria. Bremene rimtesnė kontrolė, sunku praeiti su papildomu rankinuku, o Memmingene paprasčiau. Man asmeniškai lagamino metmenų netikrino, bet esu mačiusi Bremene, kad poros žmonių paprašė kišti rankinį bagažą į tą formą, bet tai daugiau išimtis nei taisyklė.
Atsakyti
QUOTE(pliurpa @ 2010 01 15, 16:41)
Taip, teko būti abiejuose oro uostuose, ir Bremene, ir Memmingene( prie Miuncheno). Juose rankinį bagažą pasveria. Bremene  rimtesnė kontrolė, sunku praeiti su papildomu rankinuku, o Memmingene paprasčiau. Man asmeniškai lagamino metmenų netikrino, bet esu mačiusi Bremene, kad poros žmonių paprašė kišti rankinį bagažą į tą formą, bet tai daugiau išimtis nei taisyklė.

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti