gal kuria tkeo skristi paskutiniaja savaite is kauno i londona, ar laiku vyksta skrydziai?
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 10, 13:29)
gal kuria tkeo skristi paskutiniaja savaite is kauno i londona, ar laiku vyksta skrydziai?
Vakar buvo labai daug oro uostų uždaryta dėl sniego
http://www.ryanair.c...W_UK_05JAN10-GB
QUOTE(Tornadziukas @ 2010 01 10, 16:32)
Nekokia naujiena... Tikiuosi, greitai nustos snigti
Gal kasnors gali paaiskint,bandau pirkti bilietus i londona,ir ten kur reikia pasirinkti gyvenamaja vieta,pasirinkus lietuva raso +53.52lt.Uz ka cia jie priskaiciuojami?
QUOTE(Ketter @ 2010 01 10, 21:58)
gal per dvi savaites nepabloges
Tai gal ten draudima jums siulo? pasirinkit no insurance, ten prie saliu yra tame sarase kazkur per viduri, nebepamenu gerai
QUOTE(La_Lu_ @ 2010 01 10, 21:59)
Tai gal ten draudima jums siulo? pasirinkit no insurance, ten prie saliu yra tame sarase kazkur per viduri, nebepamenu gerai
tikriausiai,kad draudima...O jeigu vienas is keleiviu turi ta draudimo kortele,o kitas ne,tai jei pasirenku prie to kuris neturi,tai jam padaro ta draudimo kortele,ar kaip?
QUOTE(Rutalt @ 2010 01 10, 23:08)
tikriausiai,kad draudima...O jeigu vienas is keleiviu turi ta draudimo kortele,o kitas ne,tai jei pasirenku prie to kuris neturi,tai jam padaro ta draudimo kortele,ar kaip?
neimkit draudimo ir tiek.
Sveiki,
Buvau suplanavusi kelione viena, o dabar noreciau veztis kartu 1m. vaika. Bandziau uzsakyti bilieta, bet praso ivesti ir nors viena suaugusi. Ar imanoma kazkaip nupirkti bilieta tik vaikui?
Buvau suplanavusi kelione viena, o dabar noreciau veztis kartu 1m. vaika. Bandziau uzsakyti bilieta, bet praso ivesti ir nors viena suaugusi. Ar imanoma kazkaip nupirkti bilieta tik vaikui?
QUOTE(Dija24 @ 2010 01 11, 22:57)
Sveiki,
Skambinkit i Kauno orouosto Ryanair ir paprasykit, kad prijungtu prie jusu bilieto dar ir vaika
kaip aš pergyvenu dėl tų atšaukiamų skrydžių nuolat, ačiū Diev nežiūriu teliko jau ilgą laiką, gal mažiau nervinuosi dėl to.
Sausio 23 išskrendam į Gran Kanariją.
Sausio 23 išskrendam į Gran Kanariją.