Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

gal kuria tkeo skristi paskutiniaja savaite is kauno i londona, ar laiku vyksta skrydziai?
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 01 10, 13:29)
gal kuria tkeo skristi paskutiniaja savaite  is kauno i londona, ar laiku vyksta skrydziai?

Vakar buvo labai daug oro uostų uždaryta dėl sniego
http://www.ryanair.c...W_UK_05JAN10-GB
Atsakyti
QUOTE(Tornadziukas @ 2010 01 10, 16:32)
Vakar buvo labai daug oro uostų uždaryta dėl sniego
http://www.ryanair.c...W_UK_05JAN10-GB

Nekokia naujiena... Tikiuosi, greitai nustos snigti unsure.gif
Atsakyti
gal per dvi savaites nepabloges unsure.gif
Atsakyti
Gal kasnors gali paaiskint,bandau pirkti bilietus i londona,ir ten kur reikia pasirinkti gyvenamaja vieta,pasirinkus lietuva raso +53.52lt.Uz ka cia jie priskaiciuojami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketter @ 2010 01 10, 21:58)
gal per dvi savaites nepabloges  unsure.gif

Tai gal ten draudima jums siulo? g.gif pasirinkit no insurance, ten prie saliu yra tame sarase kazkur per viduri, nebepamenu gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(La_Lu_ @ 2010 01 10, 21:59)
Tai gal ten draudima jums siulo?  g.gif pasirinkit no insurance, ten prie saliu yra tame sarase kazkur per viduri, nebepamenu gerai  rolleyes.gif

tikriausiai,kad draudima...O jeigu vienas is keleiviu turi ta draudimo kortele,o kitas ne,tai jei pasirenku prie to kuris neturi,tai jam padaro ta draudimo kortele,ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2010 01 10, 23:08)
tikriausiai,kad draudima...O jeigu vienas is keleiviu turi ta draudimo kortele,o kitas ne,tai jei pasirenku prie to kuris neturi,tai jam padaro ta draudimo kortele,ar kaip? g.gif

neimkit draudimo ir tiek.
Atsakyti
Sveiki,

Buvau suplanavusi kelione viena, o dabar noreciau veztis kartu 1m. vaika. Bandziau uzsakyti bilieta, bet praso ivesti ir nors viena suaugusi. Ar imanoma kazkaip nupirkti bilieta tik vaikui?
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2010 01 11, 22:57)
Sveiki,

Buvau suplanavusi kelione viena, o dabar noreciau veztis kartu 1m. vaika. Bandziau uzsakyti bilieta, bet praso ivesti ir nors viena suaugusi. Ar imanoma kazkaip nupirkti bilieta tik vaikui?

Skambinkit i Kauno orouosto Ryanair ir paprasykit, kad prijungtu prie jusu bilieto dar ir vaika 4u.gif
Atsakyti
kaip aš pergyvenu dėl tų atšaukiamų skrydžių nuolat, ačiū Diev nežiūriu teliko jau ilgą laiką, gal mažiau nervinuosi dėl to.

Sausio 23 išskrendam unsure.gif į Gran Kanariją.
Atsakyti
ta pati situacija ir pas mane, tik kita šalis unsure.gif
Atsakyti