Įkraunama...
Įkraunama...

Kūčių stalas

Ką gi atėjo laikas šitą temukę atgaivinti smile.gif Ar jau galvojate apie Kūčių stalą?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
truputį nesupratau su tom temom. Pagal mane dubliuojasi, nes vieną temą "Kūčių stalas" (http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=256144&pid=64566165&st=420&#entry64566165) ir aš bandžiau atgaivint...
Atsakyti
QUOTE(Dejaneira @ 2013 11 18, 18:42)
Sveikos smile.gif 
truputį nesupratau su tom temom. Pagal mane dubliuojasi, nes vieną temą "Kūčių stalas" (http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=256144&pid=64566165&st=420&#entry64566165) ir aš bandžiau atgaivint...

Jusu gaivinta kaip ir turetu buti tik pokalbiu apie Kuciu stala, tradicijas (kazko valgyma ar nevalgyma) tema, o si tik receptu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingada: 18 lapkričio 2013 - 21:35
Dėkui, kad paprotinote. Visos temos nesekiau, tik pažiūrėjau, kad antrame, trečiame puslapiuose įdėta receptų, tai ir bandžiau atgaivint ne tą temą doh.gif
Atsakyti
Pas mus šiemet pirmi metai, kai Kūčios namie bus, o ne pas tėvus, tai reiks matau perskaityti šį forumą nuo pradžios iki galo thumbup.gif o man iš karto iškilo klausimas, įdomu dauguma jūsų perka kūčiukus ar kepa namie? smile.gif
Atsakyti
Aš paskutiniu metu pati kepu smile.gif anksčiau pirkdavom, bet po to, kai vienais metais kūčiukus parą mirkėm aguonpieny, o jie vis tiek buvo kieti, nebesinori pirktinių. Be to kepdami kūčiukai taip kvepia taip kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
O mes ir kepman,ir perkam.Pats kepimas labai įdomus,nes dalyvauja vaikas,kuriam ši s veiksmas labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
As irgi siais metais pati kepsiu pagal Tepaluotos recepta. Nerealus kuciukai gaunasi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Esu prisirinkus galybę kūčiukų receptų (iš SM smile.gif ), bet lig šiolei negaliu suprasti, kurie kūčiukai man skaniausi. Kiekvienais metais vis kitokie kūčiukai pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 11 24, 18:21)
As irgi siais metais pati kepsiu pagal Tepaluotos recepta. Nerealus kuciukai gaunasi  wub.gif  thumbup.gif

Gal galima nuorodėlę, kur tą nerealų receptą rast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2013 11 25, 13:30)
Gal galima nuorodėlę, kur tą nerealų receptą rast  ax.gif

nerasiu dabar ax.gif Gal Tepaluota pati dar karta bigsmile.gif
Atsakyti
Tikiuosi nesupyks, nukopijavau seną jos žinutę:
"Tikslus mano kūčiukų receptas:
600gr. miltų tešlai+100gr.kočiojimui, 250gr. cukraus, 80gr. margarino arba sviesto, 70gr. aguonų, 40gr. mielių, druskos, puodelis vandens, puodelis pieno.
Mieles ištrinam su cukrumi, druska, margarinu, tada įpilam pašildyta pieną+vandenį, maišant sudedam persijotus miltus ir aguonas. Pastatom šiltai, kad pakiltų. Porąkart kylančią tešlą permaišom."
Atsakyti