Įkraunama...
Įkraunama...

Kūčių stalas

QUOTE(vanda_zydi @ 2012 12 21, 15:07)
nu baikit cia dabar su savo kiausiniu negalima, majonezo negalima doh.gif  Jus nevalgot, tai ir nevalgykit, bet nelakstykit cia ir nepostringaukit.

Nu čia dabar kas doh.gif , ką Jūs iš medžio iškritusi? Nežinot tradicijų? Jei jų nesilaikot, tai ramiai sau viską ir valgykit , kam pati čia postringaujat. Nors buvo adresuota ne man, bet negalėjau ištylėti, siaubas kažkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2012 12 21, 14:15)
Nieks nepaminejo  cibulynes ,maltu kanapiu ir acte marinuotos silkes , cia labiau zemaitiski patiekalai bet labai jau skanus per kucias.

drinks_cheers.gif musu meniu
1. Cybulyne
2.Kanape(kitaip spirgute)
3. Silke su morkom, razinom, svogunais
4. Silke su cinamonu
5. Silke suomiskai (bandysiu)
6. Kepta zuvis
7. Virtos bulves su lupyna
8. Kisielius
9. Daiginti grudai su medumi
10. Burokeliu misraine
11. Kuciukai
12. Aguonu pienas
13. Dar pas vyra seimoje buna tokie ale slizikai-skryliai
o dar riestutai, obuoliai, gal raudonas vynas

tik va galvoju, dar noretusi kazka is saldaus padaryti

Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 12 21, 14:07)
nu baikit cia dabar su savo kiausiniu negalima, majonezo negalima doh.gif  Jus nevalgot, tai ir nevalgykit, bet nelakstykit cia ir nepostringaukit.

Tuomet tai ne Kūčių stalas
Atsakyti
Pasidalinkite, kokia burokėlių mišrainę ruošiate? Kaip ją gaminate g.gif ? Labai mėggstu, bet nesu bandžiusi pati Kūčioms? Labai primityvią gaminu blush2.gif
Atsakyti
Gal kas ką daro su raugintais burokėliais, gal kokią mišrainę?
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2012 12 21, 18:04)
Pasidalinkite, kokia burokėlių mišrainę ruošiate? Kaip ją gaminate g.gif ? Labai mėggstu, bet nesu bandžiusi pati Kūčioms? Labai primityvią gaminu blush2.gif

burokelis, virta morka , bulve, zirneliai ar pupeles, poro, virto saliero, raugintas agurkas, svoguno, , paprikos, ir moliugu seklu, kas megsta gali idet obuolio
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 12 21, 17:58)
burokelis, virta morka , bulve, zirneliai ar pupeles, poro, virto saliero, raugintas agurkas, svoguno, , paprikos, ir moliugu seklu, kas megsta gali idet obuolio

O užpilą kaip ruošiate? Tik aliejus?
Gal kas darote burokelius su džiovintais grybais ir silke? Čia vidurio Lietuvos patiekalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2012 12 21, 19:30)
O užpilą kaip ruošiate? Tik aliejus?
Gal kas darote burokelius su džiovintais grybais ir silke? Čia vidurio Lietuvos patiekalas g.gif

seip man labai patinka majonezas, bet esu bandzius ir su saulegrazu aliejum su laseliu citrinos, sikart puse per puse padalinsiu, kuciom su aliejum ir kaledom su majonezu
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 12 21, 11:07)
Kūčių stalui:

Kepta po orkaite lašiša,

Tuno salotos (be kiaušinio),

kaip ruošiate ir kepate lašišą?

kokios salotos su tunu?
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 12 21, 16:07)

doh.gif nugi yra sociai proginiu temu, kodel reikia i kuciu tema tai rasyt?! Kuciu vakaras buna be pieno produktu ir kiausiniu, jau nekalbu apie mesa. Jeigu jusu stalas nukrautas tokiais valgiais , tai jus ne kucias turite, o eilini vakareli. Tema KUCIU stalas- nera privalomas dalyvavimas.
Nenorejau izeist 4u.gif , bet paprasciausia erzina tokie parasymai, kad o kam, o kodel... be majonezo ir t.t. As kadangi noriu tikru kuciniu patiekalu, tai ir einu cia, o ne i kaledu stalas smile.gif .

Saldziam patiekalui darysiu vaisiu salotas uzpiltas skysciu nuo konservuotu persiku (arba medumi) ir pabarstytas riesutais. Esu dariusi ir su medum, bet vaikai labiau megsta su skysciu. Nors man ir tos , ir tos skanios. Svarbu tik medaus nepadaugint. Ji pasildzius truputi su saukstu paslakstyt ant vaisiu ir ismaisyti, tik kad duotu saldumo.

Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 12 21, 15:07)

jau kaip ne į temą dėjot lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2012 12 22, 00:06)

Saldziam patiekalui darysiu vaisiu salotas uzpiltas skysciu nuo konservuotu persiku (arba medumi) ir pabarstytas riesutais. Esu dariusi ir su medum, bet vaikai labiau megsta su skysciu. Nors man ir tos , ir tos skanios. Svarbu tik medaus nepadaugint. Ji pasildzius truputi su saukstu paslakstyt ant vaisiu ir ismaisyti, tik kad duotu saldumo.

kaip jūs jas darot,tas vaisių salotas? blush2.gif
Atsakyti