Įkraunama...
Įkraunama...

Kūčių stalas

Ačiū, visoms, už pasisakymus, dėl džiovintų grybų.
Ramios jums Kūčių vakarienės 4u.gif
Atsakyti
labai patiko Novos "Marinuota silkė suomiškai" , ačiū už receptą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2011 12 25, 21:19)
labai patiko Novos "Marinuota silkė suomiškai" , ačiū už receptą  4u.gif



mes ir kucioms buvome pasidare sia silkute...labai patiko:)
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2011 12 25, 21:19)
labai patiko Novos "Marinuota silkė suomiškai" , ačiū už receptą  4u.gif

Skanesnės dar nebuvau valgiusi. Dariau du kartus.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 12 23, 23:44)
Nova 4u.gif
  AČIŪ 4u.gif  Tau už nuostabų  silkės receptą  4u.gif

Skonis nuostabus,negalima aprasyti reikia paragauti 4u.gif


Prasom, smagu, kad taip patiko wub.gif
Atsakyti
Šiemet pirmą kartą dariau kanapių pieną - tiesą pasakius, skonis nuo aguonpienio beveik nesisikiria, nežinotum, neatskirtum.
Atsakyti
O,as šiais metais ruošiau kanapių -pieno varškę.

Su karštomis bulvėmis niam niam,tik gaila ,kad nedaug išeina.

Bet skonis neapsakomas. biggrin.gif
Atsakyti
As pirma karta kanapyne dariau, skonis thumbup.gif Sesei labai aptiko ax.gif thumbup.gif Skonis siek tiek riesutu kepintu primena ax.gif
Atsakyti
o kaip ta kanapyne daroma?
Atsakyti
QUOTE(laimyna @ 2011 12 29, 17:05)
o kaip ta kanapyne daroma?

Sausoj keptuvej pakaitinau kanapes, poto sumaliau kavamale idejau druskos ir viskas ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nova, labai išgirta tavo silkė suomiškai, pabandysiu ją Naujiesiems, kilo klausimas, o tai morkos nereikia apvirti? Nebūna kieta?
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2011 12 29, 23:20)
Sausoj keptuvej pakaitinau kanapes, poto sumaliau kavamale idejau druskos ir viskas ax.gif  mirksiukas.gif

Mikaela 4u.gif

O,tu,nededi į kanapynę tarkim česnako arba svogūno,arba poro?

Pasidalink biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mikaela @ 2011 12 29, 23:20)
Sausoj keptuvej pakaitinau kanapes, poto sumaliau kavamale idejau druskos ir viskas ax.gif  mirksiukas.gif

Mikaela 4u.gif

O,tu,nededi į kanapynę tarkim česnako arba svogūno,arba poro?

Pasidalink biggrin.gif

Ne manęs klausiama dėl suomiškos silkės.

Morkos nereikia virti,tik reikia ją supjaustyti nedideliais kūbeliais,ir paruošti reikia iš anksčiau,kad ji gerai prisigertų. 4u.gif
Tai nuostabiai-nuostabus skonis. 4u.gif
Atsakyti