Ačiū, visoms, už pasisakymus, dėl džiovintų grybų.
Ramios jums Kūčių vakarienės
labai patiko Novos "Marinuota silkė suomiškai" , ačiū už receptą
QUOTE(campanula @ 2011 12 25, 21:19)
labai patiko Novos "Marinuota silkė suomiškai" , ačiū už receptą
mes ir kucioms buvome pasidare sia silkute...labai patiko:)
QUOTE(campanula @ 2011 12 25, 21:19)
labai patiko Novos "Marinuota silkė suomiškai" , ačiū už receptą
Skanesnės dar nebuvau valgiusi. Dariau du kartus.
Šiemet pirmą kartą dariau kanapių pieną - tiesą pasakius, skonis nuo aguonpienio beveik nesisikiria, nežinotum, neatskirtum.
O,as šiais metais ruošiau kanapių -pieno varškę.
Su karštomis bulvėmis niam niam,tik gaila ,kad nedaug išeina.
Bet skonis neapsakomas.
Su karštomis bulvėmis niam niam,tik gaila ,kad nedaug išeina.
Bet skonis neapsakomas.
As pirma karta kanapyne dariau, skonis Sesei labai aptiko Skonis siek tiek riesutu kepintu primena
QUOTE(laimyna @ 2011 12 29, 17:05)
o kaip ta kanapyne daroma?
Sausoj keptuvej pakaitinau kanapes, poto sumaliau kavamale idejau druskos ir viskas
Nova, labai išgirta tavo silkė suomiškai, pabandysiu ją Naujiesiems, kilo klausimas, o tai morkos nereikia apvirti? Nebūna kieta?
QUOTE(mikaela @ 2011 12 29, 23:20)
Sausoj keptuvej pakaitinau kanapes, poto sumaliau kavamale idejau druskos ir viskas
Mikaela
O,tu,nededi į kanapynę tarkim česnako arba svogūno,arba poro?
Pasidalink
Papildyta:
QUOTE(mikaela @ 2011 12 29, 23:20)
Sausoj keptuvej pakaitinau kanapes, poto sumaliau kavamale idejau druskos ir viskas
Mikaela
O,tu,nededi į kanapynę tarkim česnako arba svogūno,arba poro?
Pasidalink
Ne manęs klausiama dėl suomiškos silkės.
Morkos nereikia virti,tik reikia ją supjaustyti nedideliais kūbeliais,ir paruošti reikia iš anksčiau,kad ji gerai prisigertų.
Tai nuostabiai-nuostabus skonis.