QUOTE(mimuks @ 2011 12 17, 22:54)
o kur galima gauti pirkt kanapiu?
Perku "Skonio studijoje" Vilniuje, Basanavičiaus gatvėje. Pernai 250 g kainavo 9 litus, šiemet - 11 litų.
QUOTE(regna @ 2011 12 18, 00:22)
Sveikos,
Matau kalbate apie kanapiu pieną,gal galite pasidalinti kai yra ruošiama kanapių varškė?
Žinau,kad ji ruošiama iš kanapių pieno,bet ne-inau ikslaus proceso.
Ar ji ruošiama pakaitinus,kaip paprastas pienas?
Lauksiu atsakymo
Matau kalbate apie kanapiu pieną,gal galite pasidalinti kai yra ruošiama kanapių varškė?
Žinau,kad ji ruošiama iš kanapių pieno,bet ne-inau ikslaus proceso.
Ar ji ruošiama pakaitinus,kaip paprastas pienas?
Lauksiu atsakymo
Knygoje "Lietuvių kulinarinis paveldas" parašyta tik tiek, kad "kanapių pienas lėtai kaitinamas, kol sutraukia į varškę". Šiemet nebandysiu daryt, užteks, kad pabandysiu padaryt kanapių pieną.