QUOTE(simbarela @ 2010 12 23, 19:14)
Aha ir mano mama susukdavo i laikrasti ir degindavo ant dujines. Gal geriau apdega nei be popieriaus . O kad namie nesmardint ( cia kas butuose gyvenat) kazin gal i balkona issinest ir i popieriu isukus su ziebtuveliu uzdegt
Tai, kad žiebtuvėlio liepsna menkutė Pamenu, kad pas mamą tai geri laužai būdavo ant dujinės O šiaip tai padegini, atitrauki nuo ugnies, vėl kiši į ugnį ir gaunasi gerasi O dėl smardinimo, tai.. juk vieną kartą metuose
QUOTE(leone @ 2010 12 23, 21:46)
na aš gryna žemaitė, bet apie šį patiekalą negirdėjus, ypač kur dedama grietinė ir varškė, kuriam čia krašte?
ir aš ne. O jau mano šeima tradicijų visada laikėsi. Iš senelių irgi niekas tokio patiekalo negamino ir neužsiminė niekada Ir kaip spilgiukee sako, kad riebių produktų tikrai žemaičiai nevalgo