Sena tema čia
Sveikos merginos
Kuriu nauja tema, nes turiu viena skubu klausimeli Ar kepant žuvį tešloje, pries isvoliojant tesloje ar reikia žuvį apkepti? Ar galima volioti zalia ir jinai iskeps?
QUOTE(Nasty Fairy @ 2009 12 24, 10:52)
Sena tema čia
Sveikos merginos
Kuriu nauja tema, nes turiu viena skubu klausimeli Ar kepant žuvį tešloje, pries isvoliojant tesloje ar reikia žuvį apkepti? Ar galima volioti zalia ir jinai iskeps?
Sveikos merginos
Žinoma, kad iškeps, nereikia nieko apkepti
Laukiu atsakymų, gal patarsit, su kokia tešla pyragėlius su grybais kepti, bemiele ar mieline?
QUOTE(MO @ 2009 12 24, 11:55)
Laukiu atsakymų, gal patarsit, su kokia tešla pyragėlius su grybais kepti, bemiwele ar mieline?
Laukiu atsakymų, gal patarsit, su kokia tešla pyragėlius su grybais kepti, bemiwele ar mieline?
Dekui
Vat ir as galvoju, kad turetu iskepti, bet siek tiek suabejuojau
Man skaniausia pyrageliai su grybais kuciom su mieline tesla. Tik kuciom as kepu aliejuje tuos pyragelius (kitaip ausytes)
Gal galėtumet kuri parašyti tikslų mielinių auseliu receptą parašyti?
QUOTE(MO @ 2009 12 24, 11:55)
Laukiu atsakymų, gal patarsit, su kokia tešla pyragėlius su grybais kepti, bemiele ar mieline?
mano namiškiai labiausiai mėgsta su sluoksniuota tešla
QUOTE(Nasty Fairy @ 2009 12 24, 10:57)
Dekui
Man skaniausia pyrageliai su grybais kuciom su mieline tesla. Tik kuciom as kepu aliejuje tuos pyragelius (kitaip ausytes)
Idomu koks receptas ausyciu?
QUOTE(hazelnut @ 2010 12 02, 23:32)
Galėtų moderatoriai temą ir į viršų iškelt...
O rytoj galėsiu parašyt ausyčių, keptų aliejuje, receptą. Nes knygą (Metai už stalo) darbe palikau
O rytoj galėsiu parašyt ausyčių, keptų aliejuje, receptą. Nes knygą (Metai už stalo) darbe palikau
oj kaip laukiam mano vyras kai nei žuvies nei silkės nevalgo, tai man kiti receptai kaip lobis
Sveikos.
As siemet irgi pati ruosiu kuciu vakariene. Labai noreciau pasigaminti virtinuku su grybais, kaip paruosti grybus zinau, bet va teslos nelabai moku. Noreciau tos tradicines, be kiausiniu ir tokios kuri verdama vandenyje.
As siemet irgi pati ruosiu kuciu vakariene. Labai noreciau pasigaminti virtinuku su grybais, kaip paruosti grybus zinau, bet va teslos nelabai moku. Noreciau tos tradicines, be kiausiniu ir tokios kuri verdama vandenyje.
Kūčių stalui galima pasiruošti silkių ir džiovintų grybų kotletukų
labai skanu.
labai skanu.
QUOTE(Anka @ 2010 12 04, 01:20)
Sveikos.
stikline kefiro ir miltu kiek paims. druskos nereike. virtinukai bus super. si vakara gali pabanditi. bet idaras turi buti gatavas(ta prasme virta mesa, varske, grybai)