QUOTE(Orinta1 @ 2009 08 31, 07:48)
As lankiausi daug metu pas gyd Lauzikiene. visada buvau patenkinta. kai nustojau metus atgal gert kontraceptines tabletes, pas mane pasidare labai nereguliarios menesines, kartais ju nebudavo po du menesius. dariausi nestumo testus, buvo neigiami. kai si pavasari menesiniu nesulaukiau tris menesius, nuejau pas Lauzikiene pasitikrinti. ji man padare echo, pasake, kad viskas kaip ir tvarkoj, sake gal kiausides nelabai dirbti nori, sake po kontraceptiku organizmas dar neissivale, taigi testu visai nera reikalo darytis, apie pastojima sake net pakolkas negalvot, sake dar palaukiam puse meteliu, jei nesusitvarkys ar nepastosiu duos siuntima i nevaisingumo klinika ir israse vaistus, kad reguliuotu menesines. geriau tuos vaistus du menesius, menesiniu nesulaukiau, bet mane pradejo pykinti, drauges sake nu padaryk tu ta nestumo testa kas pasikeis. as sakau mano gydytoja man sake ne negalvot apie nestuma. taciau padariau ir ka jus manot?! AS NESCIA! nuejau pas kita gydytoja ir gavau soka, buvau nescia 11savaiciu! Lauzikiene nerado 4sav nestumo. tiek to gal nesimate, bet, kodel nedare slapimo ar kraujo tyrymu? Visiskai buvau supainiota. Aciu dievui kad tie vaistai nepakenke nestumui, o jai pakenktu? kas atsakytu? tai nuo to laiko pas ja nebesilankau.
*
QUOTE(braske83 @ 2009 09 22, 17:36)
Nesimate tikrai galiu patvirtint nes zinau is savi patirties. Nestuma gali eho vidinis pamatiti nuo 5sav. o isorinis nuo 6-7sav.
nezinau kaip ten nesimate???? keista. as visa laika lankausi pas Elena Karpenko ir pamate ji 2 sav nestuma!!!! siaip nereali gydytoja!!!! dabar nestumo metu lankausi pas Uleviciene irgi labai gera ir maloni gydytoja!!!