Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus gydytojai

gerai kad apie gydytojus galima isgirsti siais laikais ir geru zodziu, smagu jog zmogus pasirinko tokia profesija,ne del darbo ir uzmokescio.
Valio! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2008 12 09, 18:16)
nu dekinga, dabar jau bent pavardes zinau smile.gif blush2.gif

Pries 15 metu gimdziau pas Puziene RK. Su rekomendacijom. Tai likau labai patenkinta. Ir manim ir vaikuciu rupinosi ir iki gimdymo ir po jo dar vaziavau konsultacijom. Tikra profesionale. Nes situacija susikloste tokia, kad lankiausi elementarioj poliklinikoj pas elementaria pensijinio amziaus ginekologe, kuri savaiciu nesugebedavo susikaiciuoti. Ir 33 savaitej, kai vaikelis neapsiverte galvute zemyn sugalvojo jin, kad reikia apverst ji mechaniniu budu. O kad pas mane gimda visa nestuma spazmavo jai kaip ir nerupejo ( o gal del senatvines sklerozes pamirso). Zodziu sako, atsinesk 2 ranksluostukus, apversim thumbup.gif . Tai jauciu ir buciau pagimdzius pirma laiko ant to vertalioto. Tai Puziene grieztai pasake, jau geriau kojom i prieki gimdyt, negu pirma laiko. Na ir apsiverte jis laikui atejus ir pagimdziau be dideliu vargu.
Atsakyti
NA, mes jau pagimdem! Ema gime 3350 g, 51 cm, gydytojai pamainomis keitesi, kol viskas baigesi, bet visiems esu dekinga! Mes jau trise! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
R.Juršėnas dirba Antakalnio klinikose
R.Daunoravičius dirba Antakalnio klinikose


tikrai geri specialistai, bet ir labai užsiėmę 4u.gif , bet kas gimdys pas juos toms pasisekė
Atsakyti
QUOTE(Ligituk @ 2009 02 12, 19:16)
R.Juršėnas  dirba Antakalnio klinikose
R.Daunoravičius dirba  Antakalnio klinikose
tikrai geri specialistai, bet ir labai užsiėmę 4u.gif , bet kas gimdys  pas juos toms pasisekė



sutinku 100 proc. nes pati gimdžiau pas gyd. Juršėną ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pieniupieva @ 2008 09 03, 09:59)
Akusere Bozena Kacanovska, VGN. Nuostabus, siltas zmogus, puikiai dirba savo darba.


O as apie ja turiu kitu atsiliepimu verysad.gif Buvau su ja susitarusi dek gimdymo, o ki atejo tas laikas, ji tiesiog neatvaziavo, nors as jai skambinau (12 val. nakties) ir sakiau, kad jau guliu operacinej, ji teatsake, kad siusciau vyra namo, nes dar negimdau, ir kad jai ryte dar karta paskambinciau. Tik va saukstai po pietu, as pagimdziau, ir visi gydytojai buvo apsale nuo jos tokio poelgio. Esu dekinga gyd. Olgai ir Tomui thumbup.gif (is VGN).
Atsakyti
Sveikos

Gal kas gimdėt pastaruoju metu pas Kitovienę. Kokie atsiliepimai ir ar daug ima? blush2.gif (į šį klausimą galima per a.ž).
Atsakyti
Man gydytojų gydytojas yra Bronius Žaliūnas. Šiuo metu jis dirba VGN. Visoms labai rekomenduoju wink.gif Yra čia mačiau ir atskira tema jam, kas norės išsamiau pasiskaityt, susirast tel. ir t.t. Nei vieno blogo atsiliepimo apie jį, o ir mano įspūdžiai patys geriausi po gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
jei gimdysiu dar karta,tai tik pas Razuma thumbup.gif
Atsakyti


Sveikos, gal kam teko neseniai gimdyti pas gyd. .JZakareviciene? Noreciau bent trumpo komentaro kaip jum sekesi, nes pati planuoju gimdyti pas sia daktare.

ACIU 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.


Norėčiau paklausti kiek dabar reikia mokėti daktarui, akušerei ir anesteziologui? nestuke.gif
Atsakyti
labas rytas.. labaii skubiai reikia info.. ar Jursenas yra dirbes, ar dirba BAK'e???
Atsakyti