Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus gydytojai

Tik pas gyd. Gedimina Meceju (Antakalnio klinikos) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O ar galit pasakyt, ar daro cezari seip susitarus???


Pasakysiu taip, kiekviena operacija reikia pagristi RASTU ir po parasu cool.gif , todėl jei tam nėra jokios priezasties -vargu ar gydytojas rizikuos. Bet.... ax.gif , jei galima ta priezasti rasti ar prognozuoti....niu, tai imanoma. Taciau neteko sutikti, kad daktarai visiskai sveikai moteriai lengva ranka "pasirasytu" net uz pinigus. g.gif
Paprastas gimdytas gerokai paprastesnis reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2007 10 04, 18:10)

su vienais as eiciau i zvalgyba, su kitais -deja................nors jums jie labai patiko ax.gif


Kopyte,

jeigu pradejot, tai jau ir ispletokit tema wink.gif su kuo ir zvalgyba ne uz ka?
Atsakyti
QUOTE(Spinduliuote @ 2007 09 06, 17:49)
Atsiprasau, esu dar baisiai nekompetentinga sitoje sferoje smile.gif ka tik pastojau ir nelabai suprantu sistemos, kaip tureciau elgtis. Kelis sykius buvau Karoliniskiu 5-oje poliklinikoje pas gydytoja Kersulyte.  Kada ir kokiu budu pradeti tartis su gydytoju, pas kuri gimdysiu? Kur jo ieskot? Juk tai nevyks poliklinikoje, turiu kreiptis kazkur kitur... Sorry uz ko gero kvaila klausima, bet buciau dekinga, jei "ivestumete mane i vezes" smile.gif Aciu!


Kersulyte likau labai patenkinta del nestumo prieziuros ir esu patenkinta po gimdymo,nes ne tik naglai blush2.gif skambinejau jai ne darbo metu klausti skubiu patarimu,nes krutine plyso pirmomis dienomis nuo pieno ir bijojau mastito,o ir kitais skubiais atvejais esu kreipusis net savaitgali ir ji visada maloniai patardavo ir padedavo thumbup.gif DIDELIS ACIU JAI 4u.gif bet gimdymu vat ji nepriima,tai sekmes ieskant mirksiukas.gif
beje,as labai patenkinta likau gydytojo G.Mecejaus darbu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Galeciau geru zodziu pamineti R.DAUNORAVICIU,jeikamidomu taimane irmano brolijis prieme sedmenineje pozicijoje, dabar tkiais atvejais atlieka tikcezariopjuvi,nes labai rizikinga.
As,kai gimdziau irgi tariausi gimdyti pas ji, bet kai atejolemtas momentas jis atsiprase ir pasakejg negalespriimtigimdymo,nes 1/5PAROS ATBUDEJO IR BUVO KELI SUNKUS GIMDYMUS. gimdziu paskita daktarepavardes net nezinau,gimdymaprieme sauniai.

Bet mamytes,vaikeliogimimajie tikrai rupestingai sutinka,ojei tarsites mkesite ksminius pinigelius,o gimdymoo tai nepalengvins.Vietoje pasiulysit ir bus atlyginta. smile.gif O daktaras bus tik per pati juoda darba salia jusu.
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes,

as gimdziau pas gydytoja R.Pazera (jo tokia tikra pavarde ) ir tiek as, tiek mano vyras, esame labai patenkinti! Tiek apsilankymu iki gimdymo metu, tiek gimdymo eigoje gydytojas paliko labai malonaus ir kompetetingo zmogaus ispudi.Gydytojas aplanke visas dienas kol gulejome ligonineje (net ir savaitgaliais), o po to pats sutvarke visus israsymo dokumentus. Dukryte auga sveika ir grazi .
Jei ruosiates gimdyti ir nesate pasirinke gydytojo-net neabejokite! Busite globojamos, priziurimos.
Atsilyginome 400 litu, bet dar ilgai su vyru jautemes skolingi, nes tokia prieziura tikrai prilygst BAK .
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 06 27, 16:31)
VGN L.Širšinaitienė - SUPER gydytoja. Nežinau kaip būt buvę jei ne ji..



nepyk, bet apie sia gydytoja nieko gero negaliu pasakyti... blush2.gif grubi, nemaloni, zinoma ma neteko gimdyti pas ja,. o ti kaip ginekologe seimos centre...tai va... smile.gif jei ka izeidziau, nepykit! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Busima mama @ 2007 06 22, 10:47)
As irgi galvojau pas kuri gimdyt, ar pas Daunoraviciu, ar pas Jursena, ir pasirinkau Jursena. Jau susitariau su jo del gimdymo, superinis zmogus thumbup.gif  labai patiko ir jo bendravimas, ir jo profesionalumas thumbup.gif  biggrin.gif  4u.gif  labai malonus zmogus, visoms patariu 4u.gif


Labas,
as taip pat noreciau gimdyti pas Jursena. Gal galetumete patarti kaip su juo tartis ir kiek pas ji kainuoja gimdymas?
Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 07 30, 09:14)
Sveikos.
Paprašysiu pagalbos.
Žiemai arba pavasariui bandysime planuoti mažylį. Norėčiau išsirinkti gydytoją - profesionalą, kuriam galėčiau šįkart patikėti save ir savo vaiko gyvybę.
Kadangi vieno vaikelio netekau, nenoriu lankytis pas bet ką.
Noriu gydytojo, kuris suprastų ir palaikytų, kuris būtų švelnus ir savo srities profesionalas.
Negaliu įsivaizduoti, kaip man eisis planuoti ir išnešioti, nes patirtis labai labai skaudi ir žaizda vis dar atvira. Tačiau noras turėti kūdikį stipresnis už viską.
Noriu pradėti lankytis pas gydytoją prieš planuojant, planuojant, nėštumo metu ir gimdyti.
Paprašysiu rekomenduoti gydytojus, kurie nebūtų pažįstamų pažįstami. Tiesiog noriu tokios rekomendacijos, kur buvo kreiptąsi į specialistą prieš tai jo nepažįstant ir jis tikrai padarė viską, ką galėjo ar netgi daugiau.
Taip pat norėčiau rinktis ir ligoninę. Kurioje būtų gera prieš gimdymą, gimdant ir po gimdymo.
Vilniuje.

PS. Nerekomenduokite Trakų.



Aš visą nėštumą lankiausi ir gimdžiau pas gydytoją R.Žiobakienę. Apie ją galiu pasakyti vien tik gerus žodžius. Labai rūpestinga, maloni, rami, ir ne saldi (nesielgia su nėščia moterim, kaip su mažu kvailu vaiku, kas būdinga kai kuriems daktarams). Visada atsakydavo į visus klausimus, duodavo gerų praktiškų patarimų. Gimdymas pas ją praėjo ramiai ir sakyčiau sklandžiai. Kai gimdant vienu metu ne juokais nučiuožė stogas (gimdžiau natūraliai, be nuskausminimo), tai suvaldė situaciją profesionaliai. Net vyras liko sužavėtas jos šaltų nervų ir profesionalumo. Ir po gimdymo ligoninėje mane lankė, davė krūvą patarimų ir dėl vaiko priežiūros, ir dėl maitinimo,ir dėl mano pačios grįžimo į normalias vėžes. Net ir grįžusi namo jai dar skambinau, kai kilo bėdų su pienu. Žodžiu, jei kada gimdysiu antrą vaiką, tai labai stengsiuosi vėl gimdyti pas ją. Aš pas Žiobakienę lankiausi Tilto g. 19, o gimdžiau Antakalny. Bet dabar, kiek žinau, ji Antakalny nebedirba, bet dar priima gimdymus Baltijos Amerikos klinikoj.
Atsakyti
mielos besilaukiancios mamytes paskaicius jusu atsiliepimus norisi pasakyti,kad svarbiausia ne tik gydytojo meili sypsena ir dvasinis palaikymas gimdymo metu, bet ir jo sugebejimas daryti teisingus sprendimus esant ekstra situacijai kai gimdymas netiketai komplikuojasi, nes nuo jo sprendimo gali priklausyti jusu vaiko gyvybe. Paprasta gimdyma bet kokia patyrusi akusere priimti gali. TIK PAGAL TAI RINKITES GYDYTOJA, PAGAL JO PROFESIONALUMA!
Atsakyti
Mielos mamos, gal kas galetu mesteleti i AZ Jarzemskienes ir Skutaites (abi is VGN) mobiliu numerius?
Atsakyti
gimdžiau pas E.GARŠVIENĘ vilniaus gimdymo namuose suerinė gydytoja ir kaip specialistė ir kaip žmogus. Labai esu jai dėkinga. Kiekvieną dieną užsukdavo pasiteirauti kaip laikomės, nors iš anksto su ja nesitariau ir nieko nemokėjau, bet po to padėkojom, nes tokiemsgydytojams norisi atsidėkoti.
Atsakyti