Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus gydytojai

QUOTE(cnopka @ 2007 07 06, 19:06)
Gyd.Diana Ramasauskaite,dirbanti,Antakalnio klinikose-pati nuostabiausia.Visada rami,kantri ir profesionale savo srity.Esu labai ja patenkinta,kad pas ja gimdziau.

Pritariu, man irgi teko pas ją gimdyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na patarimas is patirtie busimoms mamytems:mielosios nestukes negimdykit pas dak.KITOVIENA.buvau pas ja susitarusi .eidama i konsultacija jai mokejau vokeli tai kokia miela buvo nors prie sirdies dek.apziurejo ,bet nepasakyciau ,kad labai idemiai.(kai jau turiu su kuo lygint)paklause sirdutes ir viskas .nepaziurejo nei ar pakanka jau vandenu(nes jau uz poros greit nusimate ir gimdymo data)nei echoskopu paziurejo ar viskas issivyste .na zodziu tik maloniai bendravo.na bet as kvaisa vistiek nusprendziau gimdyti pas ja.susitarem ,kad gimdau pas ja,susitarem uz kokia suma ir isejau namo.nustattyta data paskambinu jai.sakau man dar vis neprasideda gimdymas .(aisku apie apziurejima pries gimdyma nebuvo nei kalbos ,vaiksciojau pas i privatu kabineta)o ji sumaisiu mane su eiliniu pacientu ,galvojo ,kad skambina eilinis pacientas kuris nori gimdyti uz dyka.tai taip su manim pasnekejo ,kad man plaukai ant galvos pasisiause,tada supratau kokia klaida padariau ,kad su ja susitariau.as aisku jai nebeaiskinau ,kad susitarus gimdyti uZ pinigus pas ja.supratau ,kad moteriskiai rupi tik pinigai ,o ne vaikiukai...tikrai pakraupau.taip iseina ,kad ji tik ziuri ka duodi,o ne savo darba.jei nemoki tai gali ir mirt jai nesispjaut.gali vaika ir negyva nesiot pilve ,bet jei neduosi pinigeliu tai nei pirsto nepajudins....tikrai nesiulyciau pas ja gimdyti.ir jau ne as viena susiduriau su jos nahaliskumu....
as asmeniskai rekomenduociau DAIVA BARTKEVICIENE.tikrai pasisventusi daktare....jai svarbiausiai pirmoj eilej vaikas.pati pas ja gimdziau ir giminaite gimde pas ja. abieju gimdymai buvo labai sunkus ,bet daktare tikrai labai pasikauscius ir nepasimete tokiosie sunkiuose situacijose.giminaite tai isvis kabojo tarp mirties .ten jau sekundziu reikalas buvo ar isgelbes motina.o apie vaika nei kalvos nebuvo net.bet daktare sugebejo isgelbet is mirties gniauztu ir mama ir vaika....va cia tai tikrai daktare kuri ismano savo darba.nanau kita jos vietoj tikrai nebutu to padariusi.tai va nestuke jei pasirinksit DAIVA BARTKEVICIENE tikrai nesuklysit.
Atsakyti
O as noreciau padekot gyd. Meskaitei is VGN. Kai visa nestuma lankiausi pas ja privaciai baltupiu klinikoj tai pasirode ji man tokia gal mazokai bendraujanti, tad galvojau ar tik nepadariau klaidos pasirinkdama pas ja gimdyt. Bet gimdymo metu ji parode visa savo profesionaluma, galima sakyt isgelbejo suneliui gyvybe, nes kai iskilo komplikacijos tai as net pamirsau visa saremiu skausma, tik meldziausi dievui kad viskas gerai baigtusi. Buvau su ja susitarus, tai issikvieciau ja i ligonine 2 val nakties. Uz pusvalandzio ji jau buvo vietoj ir tik jos deka viskas baigesi laimingai. Galbut ji mane taip priziurejo ir rupinosi kadangi buvau susitarus su ja, bet negaila nei vieno lito sumoketo jai, norejau ir dar daugiau duot. Ir nelaikau to jokiu kysiu, tai atlygis uz sunku ir be galo atsakinga darba. Ir dabar sakiau kai eisiu pas ja apziurai butinai nunesiu geliu ir dar karta uz viska padekosiu.
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 07 30, 09:14)
Sveikos.
Paprašysiu pagalbos.
Žiemai arba pavasariui bandysime planuoti mažylį. Norėčiau išsirinkti gydytoją - profesionalą, kuriam galėčiau šįkart patikėti save ir savo vaiko gyvybę.
Kadangi vieno vaikelio netekau, nenoriu lankytis pas bet ką.
Noriu gydytojo, kuris suprastų ir palaikytų, kuris būtų švelnus ir savo srities profesionalas.
Negaliu įsivaizduoti, kaip man eisis planuoti ir išnešioti, nes patirtis labai labai skaudi ir žaizda vis dar atvira. Tačiau noras turėti kūdikį stipresnis už viską.
Noriu pradėti lankytis pas gydytoją prieš planuojant, planuojant, nėštumo metu ir gimdyti.
Paprašysiu rekomenduoti gydytojus, kurie nebūtų pažįstamų pažįstami. Tiesiog noriu tokios rekomendacijos, kur buvo kreiptąsi į specialistą prieš tai jo nepažįstant ir jis tikrai padarė viską, ką galėjo ar netgi daugiau.
Taip pat norėčiau rinktis ir ligoninę. Kurioje būtų gera prieš gimdymą, gimdant ir po gimdymo.
Vilniuje.

PS. Nerekomenduokite Trakų.

o as rekomenduociau seskines p-koj SAMERIS HAMOUDEH,kuris dirba ir antakalnio ligoninej.SUPER daktaras.Labai atsakingas,kruopstus ir demesingas.net savaitgaliais atvaziuoja apziureti savo pacienciu.o ir labai geras specialistas!!!!
Atsakyti
Tik per gimdyma supratau koks tai svarbus ir rizikingas laikotarpis,kai guli gimdykloj ir nezinai kas BUS.Ir ar bus gerai.VA TADA IR SUPRATAU,KAD BUTENT TUO METU SVARBIAUSIA YRA TURETI SAVO GYDYTOJA SALIA SAVES.
Visa nestuma vaiksciojau i seskines poliklinika pas daktara SAMERI HAMOUDEH.Jis suteike toki saugumo jausma,kad nestumas tapo graziausia akimirka.Laksciau lyg ant sparnu,nes zinojau,kad bet kada galesiu pas ji kreiptis ir sulaukti ne tik rupestingo demesio,bet ir profesionalios apziuros ir konsultacijos.Esu baile,todel laksciau vos tik kas pasirodydavo ne taip,o jis viasda su sypsena pasitikdavo,su sypsena islydedavo.Mano gimdymas buvo sunkus,nes vaikas nusimate didelis,todel grese cezaris.Kai atvykau labai nesaugiai jauciausi,kol nepamaciau Gyd.Samerio.Jo sypsena ir padrasinimas nugalejo mano nerima ir tos laukimo valandos buvo tokios ramios,kad galejau ramiai guleti ir laukti artejancio dziaugsmo.Nors vyras buvo salia ir palaike,bet sirdis nurimdavo tik pamacius daktara.Pats gimdymas buvo tikrai sunkus,bet matant daktaro veide ramybe supratau,kad turiu nesinervuoti,o tik jam padeti.Gal todel musu Lauryte ir gime be jokios operacijos,be jokiu komplikaciju sveika ir drucke.Dekoju Dekoju ir dar syki Dekoju siam sauniam daktarui,kuris paciu svarbiausiu moters gyvenimo momentu buvo salia ir leido dziaugtis motinyste.
Atsakyti
Labas, as gimdziau VGN pas gydytoja Jarzemskiene,gal kas turi kokiu atsiliepimu ?
Atsakyti
QUOTE(ivoneta @ 2007 09 05, 10:28)
Labas, as gimdziau VGN pas gydytoja Jarzemskiene,gal kas turi kokiu atsiliepimu ?

tai jei gimdei, tai ir parasyk tuos atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau, esu dar baisiai nekompetentinga sitoje sferoje smile.gif ka tik pastojau ir nelabai suprantu sistemos, kaip tureciau elgtis. Kelis sykius buvau Karoliniskiu 5-oje poliklinikoje pas gydytoja Kersulyte. Kada ir kokiu budu pradeti tartis su gydytoju, pas kuri gimdysiu? Kur jo ieskot? Juk tai nevyks poliklinikoje, turiu kreiptis kazkur kitur... Sorry uz ko gero kvaila klausima, bet buciau dekinga, jei "ivestumete mane i vezes" smile.gif Aciu!
Atsakyti
As gimdziau VGN pas gydytoja Roberta Pazera. Su gydytoju tariausi is anksto, bet taip isejo, kad ir gimdziau per jo pamaina, tai papildomai kviestis nereikejo.
Talkino akusere Jolanta , epiduro proceduromis rupinos gydytoja Ramute (na, gal ir neteisingai isgirdau varda, labai atsiprasau, tiesiog tai buvo gydytoja, budejusi 09 11-12).
Visai komadai galiu pasakyti tik pati dideliausia ACIU! Tik ju profesionalumo deka pavyko pagimdyti beveik 4 kg vaikina neplysus ir be kirpimu, taktiskumo ir supratimo deka tikrai komfortabliai emociskai jautemes tiek as tiek vyras. Epiduras taip pat labai pavyko: nei po to nugara nei galva neskaudejo, nebuvo "uztirpisios" kojos ar pan. Tik tiek, kiek reikia nuskausminimui!

Beje, gydytojas tikrai nuosirdziai rupinosi ir pries gimdyma, kai atvaziuodavau konsultuotis. Visos apziuros buvo atliekamos maksimaliai neskausmingai ir suteikiama visa info apie mano ir kudikiuko bukle. Demesio sulaukeme ir po gimdymo - ir profesionalios apziuros, konsultaciju ir tiesiog zmogisko demesio.
Atsakyti
4u.gif spinduliuote,

bet kuriuo metu gali keisti gydytoja...ar nuo vidurio nestumo, ar net nuo beveik pabaigos...cia tam ir rasomi atsiliepimai apie gimdymus, ir gydytojus, kad kas dar nezino issirinktu sau geriausia gydytoja...Taip kad, svarbiausia manau rasti laiko paieskoms,....jei kas dar neaisku, kreipkis,visuomet padesim... 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Linute82 smile.gif
Atsakyti
gimdžiau pas gydytoja Kitovienė.
Pati geriausia daktarė thumbup.gif ,
po gimdimo kasdien ateidavo į palatą, klause kaip jaučiuosi.
mano drauge ir pussesere gymde pas ja, labai patenkintos.
Atsakyti