Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 28, 17:23)
monica, gal man vertetu koki aliejuka pagert nuo tu spuogu, kad susutvarkutu hormonai?nes pi tu giluminiu net zaizdos lieka doh.gif

jei tau dėl hormonų tie spuogia (jie atsiranda daugmaž prieš mm), tai nakvišų al. nepakenktų pagerti (jei jį sugalvotum gerti, brūkštelk man). dar ir agurklės gerai. Pelargonijų ea reguliuoja hormonus, į aliejų ar kremuką reiktų įmaišyti.

Evute, sveikatai naudingi praktiškai visi nerafinuoti aliejai. TB galėtų gerti moliūgų sėklų, linų sėmenų, įv. riešutų ir kitus aliejus. Moterys geria nakvišas dėl hormonų, vyrai tokios problemos neturi. Jei vyro oda sausoka, tai būtų naudinga skutimuisi naudoti aliejų (pagal Katučio pavyzdį galima būtų sumeistaruti). Ir po skutimosi taipogi aliejus tinka, ant drėgnos odos (po hidrolato). Gali būti, ak dvien tik skutimosi aliejaus užtektų, reiktų pamėginti, kad ir paprastą alyvuogių aliejų. jei iš principo vyrui patiktų, galima ir turtingesnį mišinį padaryti.
Prieš senėjimą tiktų šie ea: santalas, bosvelija, myra, morkų ea (jis sausai odai l. gerai, o morkų kvapą numušti galima kitais ea). Rugiagėlių h. tiktų, jo kvapas nėra moteriškas, greit išsivėduoja, aišku ir pačios minėtas hamam. h.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 28, 19:53)
jei tau dėl hormonų tie spuogia (jie atsiranda daugmaž prieš mm), tai nakvišų al. nepakenktų pagerti (jei jį sugalvotum gerti, brūkštelk man). dar ir agurklės gerai. Pelargonijų ea reguliuoja hormonus, į aliejų ar kremuką reiktų įmaišyti.

Monica, aš irgi norėčiau pagerti nakvišų ar kokio kito, nes man net kosmetologė sakė, jog dėl hormonų pagrinde pas mane spuogai...
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 28, 19:53)

Evute, sveikatai naudingi praktiškai visi nerafinuoti aliejai. TB galėtų gerti moliūgų sėklų, linų sėmenų, įv. riešutų ir kitus aliejus. Moterys geria nakvišas dėl hormonų, vyrai tokios problemos neturi. Jei vyro oda sausoka, tai būtų naudinga skutimuisi naudoti aliejų (pagal Katučio pavyzdį galima būtų sumeistaruti). Ir po skutimosi taipogi aliejus tinka, ant drėgnos odos (po hidrolato). Gali būti, ak dvien tik skutimosi aliejaus užtektų, reiktų pamėginti, kad ir paprastą alyvuogių aliejų. jei iš principo vyrui patiktų, galima ir turtingesnį mišinį padaryti.
Prieš senėjimą tiktų šie ea: santalas, bosvelija, myra, morkų ea (jis sausai odai l. gerai, o morkų kvapą numušti galima kitais ea). Rugiagėlių h. tiktų, jo kvapas nėra moteriškas, greit išsivėduoja, aišku ir pačios minėtas hamam. h.

Taip, gal vėliau dar ką rasim.
Aš tai gėriau seniau nakvišų, periodiškai geriu ir vėl noriu pradėt, tik vis kitokias geriu. Ilgą laiką gėriau Aniros, prieš tai iš Kvapų namų, o dabar galvoju iš jūsų. Tik klausimas po kiek gerti, nes jei žiūrint į kapsulės kiekį, gaunasi, kad po vieną ml, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2009 12 28, 19:52)
Taip, gal vėliau dar ką rasim.
Aš tai gėriau seniau nakvišų, periodiškai geriu ir vėl noriu pradėt, tik vis kitokias geriu. Ilgą laiką gėriau Aniros, prieš tai iš Kvapų namų, o dabar galvoju iš jūsų. Tik klausimas po kiek gerti, nes jei žiūrint į kapsulės kiekį, gaunasi, kad po vieną ml, ar klystu?

tai va esmė, kad kapsulėse jų yra mažokai, jei neklystu, reiktų gerti po 1 arbat. šaukštelį-5 ml. Patikslinkite Nat. gam temoje, ten tikrai yra gėrusių merginų.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
baiginėju savo kedrų hidrolatą iš KN (kuris jau net ir sausinti odą šiek tiek pradėjo verysad.gif ) ir noriu kažko naujo jam pakeisti, bet nežinau, kas geriausiai tiktų. mano oda dabar turbūt mišri, šiek tiek linkusi į bėrimus, o nosies srityje ryškūs kapiliarai. labiausiai linkstu prie citrininės verbenos, pipirmėčių, melisos ir šlamučių hidrolatų. kaip manot, kurie iš jų galėtų geriausiai tikti tokiai kaip mano odai? 4u.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad yra si tema thumbup.gif

noriu pasidaryti sokoladini ar kakavos krema kunui.
turiu kakavos sviesto, avokadu aliejuas is SP, vaniles fitolio, ersketroziu aliejaus, campaku hidrolato, gintaro milteliu, jei ko truks galiu nusipirkti ax.gif
Reiketu gana detalaus receptuko, nes as virtuvej tikra katastrofa ir apytiklsliai recptai visada virstsa i kokia nesamone.
Beje, kiek laiko ir kur laikyti, naminem salygom pagamintus kremus??
Atsakyti
jie pas mane ne tik pries mm, bet manau butui nauda pagert nakvisu smile.gif
Atsakyti
Isigijau roziu vasko AromaNatural, kaip jis man patinka wub.gif
Noreciau susimeistrauti ranku krema, bet nezinau kaip unsure.gif
Gal kas ranku kremo recepta pasufleruotu? blush2.gif
Atsakyti
man labai patiko mimozų vaškas drinks_cheers.gif Vakar konstravau kvepalus, tai padariau išvadą, kad skysto aliejaus reikia pilti 50 ir daugiau procentų, palyginti su vaško kiekiu g.gif Nes aš pyliau 50 proc., sustingo ir pasidarė kietas. Gal perdarysiu biggrin.gif Bet kvapas kaip patinka wub.gif
Atsakyti
As mimozu vakso irgi pirkau, na isties labai labai jis malonaus kvapo ir kaina
jo labai gera bigsmile.gif

katuti
, tai kvepalus konstravai tokius tepamus kaip vaskinius ar kokius skystus?

O as vakar istirpinau gabaleli roziu vakso ir meginau teptis ant ranku , o jis sustingo kaip mat ir vel tapo vasku lotuliukas.gif , zodziu esu beraste kremu gamyboje , nezinau kaip cia reikes ta krema psigaminti doh.gif
Atsakyti
monica, ar galima pvz.i molio kauke det roziu ziedlapiu milteliu ir apelsinu ar pelargoniju ea?baigiu jau savo molio kauke, tai ziurineju ko reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 29, 10:09)

katuti
, tai kvepalus konstravai tokius tepamus kaip vaskinius ar kokius skystus?

kur jau man iki skystų ax.gif Bandžiau praskiesti tą vašką simondsijomis, kad teptųsi, ir įlašinau kelis lašus EA biggrin.gif
Atsakyti