Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

taip, su rozmarinų hidrolatu. Teks jį aukoti plaukams, nors išgerti norėjau doh.gif biggrin.gif Pilsiu glicerino, dėl EA dar neapsisprendžiau - teks vakare pasivartyti knygas, apžiūrėti aruodus ax.gif Nežinau dar irgi, ar verta, pvz, kokių šilko miltelių įberti į tokį gaminį

Monica, o tokį dalyką reiktų kažkaip konservuoti, kaip dėl laikymo šaldytuve? 4u.gif

nežinau, ar atkreipėt dėmesį, yra AromaNatural toks konservantas naticidas, kvepiantis migdolais? wink.gif Vien dėl švelnaus to kvapo norisi jo įlašinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 11:02)
taip, su rozmarinų hidrolatu. Teks jį aukoti plaukams, nors išgerti norėjau  doh.gif 

O jį purkšį ant šlapių plaukų? Šaknis ar visą plauką? Galvoju gal į tokį gėrį galima ir aloe sulčių įmaišyti, tada būtų vienas purškaliukas plaukams, kad mažiau riebaluotūsi ir tuo pačiu atgaivintų, pamaitintų plaukus ax.gif Beje, ar pantenolis gerai tirpsta vandenyje? Jį rekomenduojama dėti į tuos gaminius, kurie ilgiau pabūna ant plaukų, tai tokiam praturtintame hidrolate gal pats tas būtų bigsmile.gif Gi nereikia perskalauti po jo?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 12:03)

aš jo nepurkšiu - tepsiu šaknis, o kiek liks ant rankų - sutepsiu į plaukus drinks_cheers.gif Ir daryti žadu į tą pati Weledos buteliuką, kuris nepurškia. Aloe tikriausiai nedėsiu, kad kuo ilgiau man išstovėtų smile.gif

turėtame vandenyje aš B5 išsitirpinau gerai ir man patiko. Kadangi skysto dar pavyko nugriebt, kol buvo, tai dabar skystą dėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 12:13)
aš jo nepurkšiu - tepsiu šaknis, o kiek liks ant rankų - sutepsiu į plaukus  drinks_cheers.gif Ir daryti žadu į tą pati Weledos buteliuką, kuris nepurškia. Aloe tikriausiai nedėsiu, kad kuo ilgiau man išstovėtų smile.gif

turėtame vandenyje aš B5 išsitirpinau gerai ir man patiko. Kadangi skysto dar pavyko nugriebt, kol buvo, tai dabar skystą dėsiu  4u.gif

Aišku smile.gif na gal ir man reikėtų plaukus kuo nors palepinti, bet aš gal dėčiau aloe, tik mažą kiekį reiktų daryti, kad nesugestų smile.gif
Atsakyti
prasysiu konsultacijos smile.gif
bandau issirinkti plaukams eteriniu, mano plaukai plonoki, saknys riebios, jei nepriziuriu islenda seboreja, noriu daugiau ir ilgesniu plauku biggrin.gif
radau, kad augimui skatinti tinka sie:
šalavijas - raso, gali tamsinti kiek tame tiesos
bazilikas
lauras
varnalėša
arbatmedis - pleiskanoms naikinti
pipirmėtė - gerai paskatinti sausų plaukų augima
citrinų greipfutų - riebiems plaukams, meginau apelsinus rodes kaip nelabai isplauti plaukai g.gif
levandų

kaip geriau po viena lasinti i aliejaus kaukes ar darytis koki misini
pvz radau toki recepta:
• 8 Drops of Myrtle
• 8 Drops Lavender
• 8 Drops of Rosemary Verbenone
• 16 Drops Carrot Root

ir dar veidui noretusi kokio bazinio plius eterinio, mano snukutis misrios odos, su kapiliaru apraiskomis, instiriuku ir spuogeliu buna, kartais papleiskanoja tokia truputi egzemine skaitau kad lyg ir tiktu petrazoliu ea ir ersketuogiu arba nakvisu aliejus, ar jie tarpusavyje nesipyksta?

apie miltukus skaitau bet visai galva susisuks nieko nebeissirinksiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 26 sausio 2010 - 13:05
QUOTE(Odora @ 2010 01 26, 13:04)
radau, kad augimui skatinti tinka sie:
šalavijas - raso, gali tamsinti kiek tame tiesos
bazilikas
lauras
varnalėša
arbatmedis - pleiskanoms naikinti
pipirmėtė - gerai paskatinti sausų plaukų augima
citrinų greipfutų - riebiems plaukams, meginau apelsinus rodes kaip nelabai isplauti plaukai g.gif
levandų

Monica kažkada vardino EA, skatinančius plaukų augimą. Be tavo išvardintų dar tinka kedrų, kiparisų, morkų sėklų, germ. ramunėlių, muskatų, petitgreinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 11:02)
Monica, o tokį dalyką reiktų kažkaip konservuoti, kaip dėl laikymo šaldytuve?  4u.gif

o kam konservuoti? gi nieko tokio gendančio nedėsi.
QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 12:03)
O jį purkšį ant šlapių plaukų? Šaknis ar visą plauką? Galvoju gal į tokį gėrį galima ir aloe sulčių įmaišyti, tada būtų vienas purškaliukas plaukams, kad mažiau riebaluotūsi ir tuo pačiu atgaivintų, pamaitintų plaukus  ax.gif Beje, ar pantenolis gerai tirpsta vandenyje?

jo, aloe sultis gali dėti, perskalauti nereikia. Pantenolis tirpsta gerai.

QUOTE(Odora @ 2010 01 26, 13:04)
prasysiu konsultacijos smile.gif
bandau issirinkti plaukams eteriniu, mano plaukai plonoki, saknys riebios, jei nepriziuriu islenda seboreja, noriu daugiau ir ilgesniu plauku biggrin.gif

ir dar veidui noretusi kokio bazinio plius eterinio, mano snukutis misrios odos, su kapiliaru apraiskomis, instiriuku ir spuogeliu buna, kartais papleiskanoja tokia truputi egzemine skaitau kad lyg ir tiktu petrazoliu ea ir ersketuogiu arba nakvisu aliejus, ar jie tarpusavyje nesipyksta?

Bryyka nemažai pavardino, bet berods rozmarinų ea kažkaip liko nepaminėtas. Tikriausia jį pirmiausia siūlyčiau bandyti. dar galima levandas+ muskat. šalaviją.

Veidui dar galėtum kiparisų, pelargonijų, rožmedžio ea naudoti ir net rožes... Erškėtr. aliejus yra gerai, nakvišos nuo egzemos neblogai turėtų būti.
Atsakyti
KAip reiketu naudoti arbatmedzio ea nuo puslelines? Kazkaip nepavyko man... Uztepiau ryte - vos tik pradejo kilt, dar koki karta dienos begyje patepiau... po nakties atsikeliau su "isnesta" lupa, net abiem, bet atsikelus greit issivaiksciojo tas paburkimas ir nepasakyciau, kad greit uzgytu tos pusleles... gal per retai tepiau, gal per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 26, 15:17)
Bryyka nemažai pavardino, bet berods rozmarinų ea kažkaip liko nepaminėtas. Tikriausia jį pirmiausia siūlyčiau bandyti. dar galima levandas+ muskat. šalaviją.

Veidui dar galėtum kiparisų, pelargonijų, rožmedžio ea naudoti ir net rožes... Erškėtr. aliejus yra gerai, nakvišos nuo egzemos neblogai turėtų būti.

rozmarina jau ilgokai naudojau, noreciau pakeisti galvoju gal yra koks kitas number 1

o kokie kvapai muskatinio salavijo ir rozmedzio ea?
kazkaip eterinius man sunku issirinkti neapuoscius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 26 sausio 2010 - 16:11
QUOTE(Odora @ 2010 01 26, 16:09)
o kokie kvapai muskatinio salavijo ir rozmedzio ea?
kazkaip eterinius man sunku issirinkti neapuoscius ax.gif

pasakysiu subjektyviai, gal padės apsispręsti: šalavijas man toks prie gaivių vyriškų kvapų. Tvirtas, aiškus, malonus. O rožmedis tai ne tas pats, kas rožės - man atrodo, kad šitas kvapas patiktų ir tom, kurios nelabai su rožėmis draugauja. Toks gėliškas, švelnus, bet ir charakterio truputį turi rolleyes.gif

nenori pati pauostyti nuvažiavus? mirksiukas.gif

giedrulia77, gal per retai patepei? Arba tau tiesiog negydo arbatmedis... Nors vistik man atrodo retokas pats tepimas unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti