Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Monica @ 2009 12 28, 11:07)
o tai nesigavo toks gan moteriškas aliejus ax.gif Tėčiui kvapas patiko? Man tai tos pasifloros gana švelnaus, neįkyraus kvapo, tai gan keista, kad kitus kvapus užgožė.

nekvestionuoja jis kvapo, kuris šiaip yra labai malonus, svarbu, kad poveikis geras biggrin.gif Saku, gal mano nosiai kas pasidarė ar labai pasiflorų kvapas patiko, kad iš visur man jos šviečia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 28, 10:58)
Kalėdų senelio manufaktūrai labai pavyko aliejų mišinys skutimuisi iš medetkų fitolio, pasiflorų, argano aliejų, kedrų, pačiulės, santalo EA.

Ar galėtum parašyti proporcijas, kuriomis darei šį mišinuką 4u.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 28, 11:07)
Ernesin, tavo nerimas gi ne be priežasties turbūt cool.gif . O tą priežastį neišeina pašalinti?gal galima pritaikyti kokį eterinį būtent priežasties naikinimui. O tu mano meilą gavai ax.gif

Taip, reikia priežastis šalinti, tik turbūt mes moterys visada ieškome lengvesnio kelio, tokio kaip aš blush2.gif Parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 28, 11:45)
Ar galėtum parašyti proporcijas, kuriomis darei šį mišinuką 4u.gif

labai apytiksliai blush2.gif Buvo 50 ml talpa, tai Monica įpylė apie 10-12 ml medetkų fitolio, didesnioji dalis buvo pasifloros ir mano turėtas argano aliejaus likutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 28, 12:08)
labai apytiksliai  blush2.gif Buvo 50 ml talpa, tai Monica įpylė apie 10-12 ml medetkų fitolio, didesnioji dalis buvo pasifloros ir mano turėtas argano aliejaus likutis smile.gif

Tai tarkim pasifloros 30ml, argano 20ml, o kiek lašinai ea? Ar aliejus ir ea galima keisti kitais, jei taip tai kokiais? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 28 gruodžio 2009 - 12:20
QUOTE(ernesin @ 2009 12 28, 12:20)
Tai tarkim pasifloros 30ml, argano 20ml, o kiek lašinai ea? Ar aliejus ir ea galima keisti kitais, jei taip tai kokiais? smile.gif

po kelis lašiukus kiekvieno išvardinto EA 4u.gif Tavo aliejus atrodytų taip, kokių ir kiek lobių tuo metu turi drinks_cheers.gif Medetkų norėjau, kad mažintų uždegimus, argano, nes tinka jautriai odai, kokia ir yra pas mano tėtį (be to, sunkiai man asmeniškai pačiai tas arganas naudojosi doh.gif ), o pasifloros man atrodė tinkamos dėl to, kad turi nemažai vitamino C.

pvz. Florame tame mišinyje, kiek pamenu, riešutų aliejai, tai jie kuo puikiausiai tiktų. Man dar mielai atrodo erškėtuogių aliejus, avokadas, simondsijos, pas ką oda riebesnė. Šiaip tai nemanau, kad kažko nebūtų galima dėti į tokį mišinį, nesugalvočiau taisyklių jokių. O apribojimus tik su medetkom žiūrėjom aprašyme, kiek jų fitolio rekomenduojama įmaišyti į priemonę drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 28, 12:34)
po kelis lašiukus kiekvieno išvardinto EA  4u.gif Tavo aliejus atrodytų taip, kokių ir kiek lobių tuo metu turi  drinks_cheers.gif Medetkų norėjau, kad mažintų uždegimus, argano, nes tinka jautriai odai, kokia ir yra pas mano tėtį (be to, sunkiai man asmeniškai pačiai tas arganas naudojosi  doh.gif ), o pasifloros man atrodė tinkamos dėl to, kad turi nemažai vitamino C.

aš ir norėjau tą patį parašyti, kad nebūtina kopijuoti Katučio aliejaus sudėties, nes galima pritaikyti, kokius pati turi. Dar klausimas, kokia vyriškio oda: sausa ar riebi.Visgi medetkos neblogai būtų, nes priešuždegiminės, riešut. aliejai, jojoba irgi gerai tinka. Galima įdėti netgi dalį alyv. aliejaus. Gali surašyti, kokius al. turi, kokia vyro oda, tai mes tau patarsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 28 gruodžio 2009 - 12:47
QUOTE(Monica @ 2009 12 28, 12:47)
aš ir norėjau tą patį parašyti, kad nebūtina kopijuoti Katučio aliejaus sudėties, nes galima pritaikyti, kokius pati turi. Dar klausimas, kokia vyriškio oda: sausa ar riebi.Visgi medetkos neblogai būtų, nes priešuždegiminės, riešut. aliejai, jojoba irgi gerai tinka. Galima įdėti netgi dalį alyv. aliejaus. Gali surašyti, kokius al. turi, kokia vyro oda, tai mes tau patarsim smile.gif

Tai kad aš pradžiai ant savęs turbūt bandysiu išbandyti, kaip suprantu galima tokį aliejų ir tarkim kojų skutimui datytis ax.gif
Dabar nedarysiu, tik užrašuose norėjau išsisaugoti, tai už tai tiek klausimų uždaviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 23, 21:18)
truputėlį padėsiu Monicai, gal nesupyks biggrin.gif

aciu Katuti uz pagalba 4u.gif dabar jau verkiant reikia pas Monica apsilankyt

QUOTE(Monica @ 2009 12 23, 22:27)
Eglute, vyro kremukui galėtum naudoti hamam. hidrl ar abu turimus+jojobos, avokado, erskėtr. aliejus. Kai sausa oda, ir žiemos metas, aš dar būtinai įdėčiau sviestm. ir glicerino.
Sau galima maišyti abu hidrolatus , iš aliejų dėčiau jojobą ir erškėtr., vėlgi trup. glicerino duotų didesnį drėkinimą. O grynas aliejus, pvz erškėtr. netiko?

atrodo tinka, naudoju dabar paakiams vietoj Emeraude gelio

QUOTE(katutis @ 2009 12 28, 10:58)
Kalėdų senelio manufaktūrai labai pavyko aliejų mišinys skutimuisi iš medetkų fitolio, pasiflorų, argano aliejų, kedrų, pačiulės, santalo EA.

o lengvai skutasi, ta prasme slysta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 28, 14:08)

nesiskundė dėl slydimo, o gi ir brauko ir paplaukiui, ir prieš plauką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 28, 14:08)

jei skustis kojas duše, tai galima tiesiog į dušgelį įmaišyti kokio nors aliejaus, dar trup. glicerino. Tada ir slys, ir trup. putos, ir odos nenusausins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 27, 19:10)
tai kad veikia gerai parduotuvėlė g.gif Jei nesunku, parašyk man až, kas konkrečiai neveikia. Siuntimo sąlygos yra tinklapio apačioje. Sojų lecitinas dar negautas, jo vieno normaliam kremui nesu naudojusi, nors pabandžius man suemulsino, reiktų geriau su kitu emulsikliu maišyti. Kitą info irgi į až.

Ačiū, kad iš karto atrašėt, nors nėra čia skubu.

O dar norėjau paklaust, čia klausimas visoms, kurios žino.
Kokios priemonės tinka vyrams jaunystei išsaugot? Tarkim, moterims labai tinka rožės. Galima gerti hidrolatą, tepti odą, o ką galima gerti vyrams? Kiek žinau, odai labai gerai santalas, jazminas irgi nieko, o kiti kvepia taip, kad vyrui nelabai priimtina naudoti. Be to, yra daug aliejų, kurie gerai moteriai hormonams, tada gaunasi, kad vyrui negerai, pavyzdžiui, nakvišas gerai moteriai gerti, o ką gerti vyrui? Kur tos priemonės, gražinančios vyro odą? biggrin.gif
Visur parašyta, ką vartoti būtent moterims, dar kažkiek vaikams, o vyrams kaip ir nieko. doh.gif Reikėtų sausai odai, dar ne brandžiai, bet prevencijai. Iš tų, kur pas jus prekės tikriausiai tiktų hamamelis, santalas, bosvelija, gal levanda. Rugiagėlių vanduo tiktų? Daugiau net nežinau. Ir ką su kvapu daryt? g.gif
Atsakyti
monica, gal man vertetu koki aliejuka pagert nuo tu spuogu, kad susutvarkutu hormonai?nes pi tu giluminiu net zaizdos lieka doh.gif
Atsakyti