Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

[
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 22, 13:23)
dejau 3 lasiukus smile.gif gal butu ir maziau uzteke, bet kvapas neissilaiko ilgai. beeeet man jis laaabai skanus wub.gif

primink į kokį kiekį?
Aš į savo kremuką dėjau daugaiu (10 l į 50 ml), tai kvapas l. ilgai išlieka.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 22, 15:05)
[
primink į kokį kiekį?
Aš į savo kremuką dėjau daugaiu (10 l į 50 ml), tai kvapas l. ilgai išlieka.

i 30ml smile.gif bet kvapas ir taip jau stiprus ax.gif gal del kiekio ir nesilaiko ilgai.. nu nzn kaip ta ilgai ir apibrezti, jei ranku neplovus kuri laika ir pauoscius is arciau tai jauciasi aromatas dar blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Atsiemiau is Monicos savo butelaicius. Aciu tau 4u.gif .

Tik namie pasiziurejau, kad hidrolato buteliukas be purkstuko doh.gif . Tai reiks kitu uzsakymu nusipirkti ir purkstuka. O gal kuri hidrolata be purkstuko naudojat? Kaip tai darot?
Atsakyti
gali įsipilti šiek tiek į delną, paskirstyti tarp rankų ir iškart dėti ant veido 4u.gif Purkštukas tikrai ne problema wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2010 01 22, 15:19)
Tik namie pasiziurejau, kad hidrolato buteliukas be purkstuko  doh.gif . Tai reiks kitu uzsakymu nusipirkti ir purkstuka. O gal kuri hidrolata be purkstuko naudojat? Kaip tai darot?

Parašyta prie hidrolatų, kad be purkštukų parduodu. Gan retai merginos juos ir perka, turi iš seniau ax.gif galima į delną pilti, bet patogu nebus. gal kokį turit iš seniau buteliuką su purkštuku, galima būtų peprilti.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 10:53)
Trolemole, tai gal tu parašyk laiškelį dėl kombo biggrin.gif

Tai kad iš po paskutinio susirašinėjimo su jais, nusprendžiau daugiau su šita kompanija reikalų neturėti ax.gif

Monica, atsiprašau už poster_offtopic.gif

O į temą noriu pasidžiaugti morkų fitoliu. Pirkau jį paskaičiusi,kad tinka plaukų galiukams. Mano dukriuko plaukai garbanoti, tai labai daug problemų kol išsukuoju - veliasi labai, ypač galuose,kartais tenka kokį kaltūną tiesiog išpešti. Tai va, prieš maudantis ištepu plaukučius šituo gėriu. Plaukai tapo švelnučiai ir, net sunku patikėti, beveik nebesivelia. Susišukuojam be jokių problemų. Nežinau, gal tas pats poveikis būtų ir nuo bet kokio kito aliejaus, bet rezultatu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
beje del hidrolatu purkstuku.As irgi pirkau roziu hidrolata be purkstuko,bet nusiemusi ir isplovusi uzdejau nuo campaku hidr....ir dar iki siol puksdamasi jauciu tik campaku kvapa!!!:)nors perloviau kelis kart su karstu vandeniu!Kadangi man campakai tiesiog dieviskai patinka,tai as visai nieko pries:P

Turiu klausimeli ar kakavos CO2 ekstrakto nebutu galima pakeisti tik kakavos absoliutu?Ar jie skirtingo poveikio?Tas CO2 kosmiskai man brangus ir tik del keliu lasu...
Ir dar kur perkate agurkliu alieju?KN man irgi kazkokia nereali kaina uz 30ml tiktais!!O pvz radau sveikiproduktai.lt 100ml uz ta pacia kaina!!Mazu jie visiskai skiriasi?Buciau dekinga uz info del nenusakomai reikia agurkliuuuuuuuuuuuuuu:P:)smile.gif
Atsakyti
Siuos klausimus buvau uzdavusi Naturalios kosmetikos temoje, bet niekas neatsake verysad.gif

labai prasau, padekite man issiaiskinti :

ar salto mechaninio spaudimo aliejus = nerafinuotas ir geras aliejus???
kai ant aliejaus parasyta virgin oil ar tai reiskia, kad jis nerafinuotas?

kaip naudoti aloe vera ? as noreciau itrinti galvos oda, tai nezinau ar ant sausu plauku ar ant dregnu tept, kiek laiko laikyti? tepti pries plaunant sampunu ar po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 21, 22:20)
akoma į meilus neatsakinėja cool.gif

Daddygirl ir atsakineja ax.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 09:53)
kiek labai šildantis ir kiek ta šiluma išsilaiko?  g.gif

is visu sildomuju alieju jo poveikis labiausiai jauciasi, net nezinau kiek ta siluma issilaiko, man kai nuolat sala galunes, tai vis kazkas ax.gif

QUOTE(envyy @ 2010 01 22, 16:46)
Turiu klausimeli ar kakavos CO2 ekstrakto nebutu galima pakeisti tik kakavos absoliutu?Ar jie skirtingo poveikio?Tas CO2 kosmiskai man brangus ir tik del keliu lasu...

g.gif as turiu kieta kakavos CO2 ir jis yra auksciausios kokybes kakavos sviesto "atmaina" - yra kietas ir labai kvapnus wub.gif tad jis lasais niekaip nematuojamas -ji galima tik kakavos sviestu keisti.
Jei recepte kalbama apie lasus, tai tada, zinoma, kad galima keisti ji kakavos absoliutu

QUOTE(Chippie @ 2010 01 22, 17:07)
ar salto mechaninio spaudimo aliejus = nerafinuotas ir geras aliejus???
kai ant aliejaus parasyta virgin oil ar tai reiskia, kad jis nerafinuotas?
kaip naudoti aloe vera ? as noreciau itrinti galvos oda, tai nezinau ar ant sausu plauku ar ant dregnu tept, kiek laiko laikyti? tepti pries plaunant sampunu ar po 4u.gif

taip, nerafinuoti aliejai virgin ir salto spaudimo buna
As aloe naudojau visada tik isplovus galva, i dregnas saknis itrindavau ir isdziovindavau, niekada nenuplaudavau
Atsakyti
dariau katik "a la" kvepaliukus aliejinius biggrin.gif tai dejau migdolu, avokadu alieju is viso apie 5ml ir tada ylang ylang, kedru ir apelsinu ea likusius 5ml. kvapas gavos tikrai idomus, bet toks savotiskai kerintis 4u.gif mano mama megsta sunkius saldzius kvapus, tai labai tikiuos, kad patiks blush2.gif jai cia dovanele gimtadieniui, plius dar gaus Daddygirl silkini muiliuka wub.gif

sedziu dabar kvapu debesy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 22, 21:07)
dariau katik "a la" kvepaliukus aliejinius  biggrin.gif  tai dejau migdolu, avokadu alieju

ax.gif as niekada neimciau avokadu aliejaus, nes jis turi savo kvapa ir su laiku kvapas gali net labai pakisti. Jojoba vis tik yra number 1 aliejiniams kvepalams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 22, 22:39)
ax.gif  as niekada neimciau avokadu aliejaus, nes jis turi savo kvapa ir su laiku kvapas gali net labai pakisti. Jojoba vis tik yra number 1 aliejiniams kvepalams  4u.gif

neturejau jojobos ax.gif o pas mane avokadai rafinuoti, nes ner kvapo ir bespalvis smile.gif drauge platina Naturalaus grozio (atrodo) produktus, tai buvo davus du meginukus smile.gif taip ir stovejo, nes abu rafinuoti.. o visi aliejai issibaige biggrin.gif tai galvoju, cia tokiam dalykui gal nieko tokio, kad rafinuoti unsure.gif svarbiausia, kad issimaisytu ea ir nedirgintu odos blush2.gif
Atsakyti