Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

Vis norejau paklausti ,kas tas kombo sviestas?Neradau jokios info net google..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 21, 20:56)
Merginos, Kunigundos sandėliukas didelis, tai ji daro ir tokius turtingus produktus. Manyčiau, kad galima dėti daug mažiau ir paprastesnių produktų, nebūtina visko, ką ji deda, ir vis tiek gausit gerą rezultatą.

drinks_cheers.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 21, 21:00)
O kada reikia dėti vašką? Reikia tirpinti karšto vandens vonelėse? jei nesunku, parašyk eigą  ax.gif Nesu dariusi sau sviestų, o juos gal ir patogiau gaminti nei kremus, nesugenda  rolleyes.gif Būsiu labai dėkinga  4u.gif
Beje, veidui gal irgi sviestus daraisi ar vis delto kremus? smile.gif

pirma dubenelyje su vandeniu istirpinu vaska -biciu ir kakavos sviesta, tada isimu dubeneli is puodo ir dedu kokosus, nes pas mane ji labai kieti, gerai ismaisau, tada geliu vaskus. Mano sviestmedis yra minkstas -tai as ji dedu po to kai supilu skystus. Jei sviestmedis kietas -tada gali tekti sudeti po to kai istirpinamas kakavos sviestas. Taigi, tada as dedu visokius mango, kombo ir kitus tirstus aliejus, kiekviena pries tai gerai ismaisius. Kai kieti/tirsti aliejai ismaisyti tada eina skysti aliejai ir viskas gerai masoma, kol nelieka jokiu guzeliu ir pan. Galiausiai dedu i inda su ledukais, ant virsaus statau dubeneli su aliejais ir plaku kol pradeda tirsteti. Tada isimu, sulasinu EA, ismaisau ir i indeli.

Veidui iki siol dariausi tik kremus su vasku, tai pat turiu aliejiniu misinuku, puikiai tinka campak pomada, vaniles eliksyras. Vasarai reiks ka nors pabandyti su emulsiniu vasku lengvo.
QUOTE(envyy @ 2010 01 21, 21:18)
Vis norejau paklausti ,kas tas kombo sviestas?Neradau jokios info net google..smile.gif

Kombo butter yra sildomasis, nevalgomas, specifinio kvapo, bet man patinka. Kadangi as turiu alergija salciui ir nuolat stingstu, tai visur ji naudoju
Atsakyti
o kur ji galima butu isigyti:Pnes tikrai niekur nemaciau
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 21, 21:35)
pirma dubenelyje su vandeniu istirpinu vaska -biciu ir kakavos sviesta...

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2010 01 21, 21:40)
o kur ji galima butu isigyti:Pnes tikrai niekur nemaciau

as pirkau KN, nes paskaiciavau, kad siustis man neapsimokejo. Neatsimenu kiek ten kainavo, bet tikrai ne baisiai daug, turint omeny KN kainas ax.gif
Atsakyti
Kunigunda, o kur matei siųstis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 21 sausio 2010 - 22:02
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 21, 21:57)
as pirkau KN, nes paskaiciavau, kad siustis man neapsimokejo. Neatsimenu kiek ten kainavo, bet tikrai ne baisiai daug, turint omeny KN kainas  ax.gif

Bet KN el. psl. nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 21, 22:01)
Kunigunda, o kur matei siųstis ax.gif

vasara maciau akomoj, dabar zuriu nebera. Tai gal uzklausk ju, nes siaip intine tai mazai kas jo turejo, kitu net nezinau dabar tasku. KN 50 gr -22 lt paziurejau

QUOTE(bryyla @ 2010 01 21, 22:02)
Bet KN el. psl. nėra  g.gif

ne, nes realiai tai jo net ir nepilsto pardavimui, jis daugiau skirtas gamybiniams vakareliams, bet uzprasius, jo gali ideti,jei turi.
Jo vieno uztepus taip ir jauti kaip siluma sklinda, tik del stipraus kvapo jis yra maisomas su kitais aliejais.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 21, 22:19)
vasara maciau akomoj, dabar zuriu nebera. Tai gal uzklausk ju, nes siaip intine tai mazai kas jo turejo,

akoma į meilus neatsakinėja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 21, 23:20)
akoma į meilus neatsakinėja cool.gif

Nu man tai atsakinėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 21, 19:52)
esu patenkinta savo pirmu ranku/kuno gaminiu, kad ir labai paprastas jis  4u.gif 

kokia šaunuolė 4u.gif Kokio ylang ir kiek lašų lašinai? smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 21, 22:19)
Jo vieno uztepus taip ir jauti kaip siluma sklinda, tik del stipraus kvapo jis yra maisomas su kitais aliejais.

kiek labai šildantis ir kiek ta šiluma išsilaiko? g.gif

Trolemole, tai gal tu parašyk laiškelį dėl kombo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 22, 10:53)
kokia šaunuolė  4u.gif Kokio ylang ir kiek lašų lašinai? smile.gif

ylang ylang is Monikos 4u.gif kanangu kvapiuju, laukiniu - ylang ylang complete ax.gif
dejau 3 lasiukus smile.gif gal butu ir maziau uzteke, bet kvapas neissilaiko ilgai. beeeet man jis laaabai skanus wub.gif
Atsakyti