GinMintė, ačiū O tie hidrolatai riebūs ar ne?
Ir kas tiktų plaukams, suteikti žvilgesį, kad kvapas nebūtų įkyrus?
Ir kas tiktų veidui, oda linkusi spuogelius, gal mišri?
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 21, 15:12)
GinMintė, ačiū O tie hidrolatai riebūs ar ne?
Hidrolatai nera riebus, jie kaip vandenelis
O del hidrolatu tikimo tegul Monica pakomentuoja, as nelabai gaudausi
Ae kofeino milteliai istirptu aliejuje?
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 21, 14:12)
plaukams tinkamiausi levandų, rozmar. hidrolatai. jei patinka jų ea kavpas, tai ir hidr. kvapas patiks, nėra l. stiprus, ilgai neišlieka.
Tokiai odai praktiškai visi hidr. tinka Galima bandyti šlamučius, hamam, levandas, melisą, ramunėles, pipirmėtę... Taigi, galima net pagal kvapą pasirinkti.
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 01 21, 15:07)
Ae kofeino milteliai istirptu aliejuje?
Ne, juos reikia tirpinti šiltame skystyje.
O ką reikia dėti į tonikus, kremus, kad jie nesugestų?Kur juos laikyti?Ar šį konservantą galima dėti į kremą, lūpų balzamą(savos gamybos)? Ir ką eiškia aliejinė, vandens fazė?
+2010 01 21, 16:48-->
be abejo, jis tam ir skirtas. Šiaip priėjau tos nuomonės, kad geriausia derinti ne 1 konservantą, o bent 2, tada didesnis poveikis būna. Nes deja pasitaiko, kad su 1 kons. kremai pradeda pelyti (KN gamintiems kremas taip buvo, deja ir man apsitaikė, kai ilgokai kremo nenaudojau...).. Neužilgo ateis naujas pigus konservantas, jis yra sintetinis, bet leidžiamas Ecocert, mačiau su juo sertifikuotų ekol. prekių.
QUOTE(Simse @ 2010 01 21, 16:48)
O ką reikia dėti į tonikus, kremus, kad jie nesugestų?Kur juos laikyti?Ar šį konservantą galima dėti į kremą, lūpų balzamą(savos gamybos)?
be abejo, jis tam ir skirtas. Šiaip priėjau tos nuomonės, kad geriausia derinti ne 1 konservantą, o bent 2, tada didesnis poveikis būna. Nes deja pasitaiko, kad su 1 kons. kremai pradeda pelyti (KN gamintiems kremas taip buvo, deja ir man apsitaikė, kai ilgokai kremo nenaudojau...).. Neužilgo ateis naujas pigus konservantas, jis yra sintetinis, bet leidžiamas Ecocert, mačiau su juo sertifikuotų ekol. prekių.
Del kofeino galiu pasakyti is savo nedideles praktikos,kad jis visgi l sunkiai tirpsta net labai karstame vandenyje.Bandziau siltame aliejuke tirpinti ir darytis kremuka anticeliulitini(nes kofeinas irgi l tinka) bet sunkiai oi sunkiai tirpo..galu gale tiesiog su rankomis ji sumaigiau ir itryniau tiesiogiau i oda:)
Mazu kas gali papasakot truputi apie petrazoliu EA?Kazkaip labai traukia ,nes l megstu petrazoles,bet bijau ,kad jis bent jau kvapu gali nieko bendra netureti su tikru augalu.
Mazu kas gali papasakot truputi apie petrazoliu EA?Kazkaip labai traukia ,nes l megstu petrazoles,bet bijau ,kad jis bent jau kvapu gali nieko bendra netureti su tikru augalu.
Butent del celiulito kofeina iriu naudoti, bet tada nelabai suprantu kaip tai galima butu padaryti jei tirpsta tik karstam vandeny. Noretusi su aliejuku pamaisyti.
QUOTE(envyy @ 2010 01 21, 17:02)
kavpas tikrai ptražolių, bet gaivesnis, skanus.
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 01 21, 17:04)
Butent del celiulito kofeina iriu naudoti, bet tada nelabai suprantu kaip tai galima butu padaryti jei tirpsta tik karstam vandeny. Noretusi su aliejuku pamaisyti.
Aš tirpdžiau karštam hidrolate, gerai plakiau, tai kaip ir ištirpo. Siūlyčiau nuo cel. daryti gelį su ksantanu:ištirpinti hidr. kofeiną, įdėti ksantano-gausis gelis, tada į jį dar pridėti aliejaus (galima dar ea į aliejų). Toks geliukas lengvai gersis, nereiks ant drėgnos odos tepti.
Na nera taip ,kad tas kofeinas visai netirptu,tirpsta,bet pavargt truputi reikia,pamaisyt ilgiau:)Bet jis man kazkaip l patinka del poveikio.
O petrazoliu EA kokios savybes odai turetu?Man jis asociojuojasi su kazkuom labai gaiviu!
O petrazoliu EA kokios savybes odai turetu?Man jis asociojuojasi su kazkuom labai gaiviu!
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 21, 18:23)
O šie purkšukai ant kokio buteliuko užsisuka?
yra gi nurodyta ant 50 ml buteliuko.