Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 19:25)
Ar kavos EA turi kokių nors savybių be kvapo?  smile.gif

jis šiek tiek energizuojančiai veikia. Ne tik garinimui tinka, bet daugiau kvapui suteikti, o ne kažkokio gydomo poveikio.

Hibisko, nesu aš dariusi tokio mišinio. Jei tu darei su kakavos sv. ir tau sušoko į gabalėlius, tai gal per mažai maišei arba per daug kakavos. g.gif Kunigunda sveistų specė, bet ji nėkart nesakė, kad jas būtų kas sušokę.Bandyk gal kokius max 10 proc. kakavos sv. dėti. Ea neskubėk dėti, jei sušoks, gali vėl ištirpinti ir pridėti skysto aliejaus. Vaškas pakeitins, tai jei nori tirštesnio mišinio, gali įdėti.

Bryyla, tikrai skaniai dėra vanilė su kava.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 20, 19:48)
Del gumuliuku su kakavos absoliutu... Man tai jie netrukdo, tegul jie buna, bet as pagalvojau, kad jie neistirpsta ir nepadaro savo darbo, tai yra, nebuna nei kvapo, nei nieko....

Kunigunda sakė, kad kvapas išlieka smile.gif

QUOTE(Monica @ 2010 01 20, 19:55)
Bryyla, tikrai skaniai dėra vanilė su kava.

Tai vadinas nuspręsta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 20, 19:30)
O as pries tai isivaizdavau, neva jo poveikis bus kaip kofeino, nuo celiulito, uztinusiu paakiu ir pan doh.gif

Monica jau atsakė, kad energizuoja smile.gif Man dar nuotaiką pakelia mirksiukas.gif Tepkis pulso vietas ir mėgaukis biggrin.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 01 20, 19:48)
Del gumuliuku su kakavos absoliutu... Man tai jie netrukdo, tegul jie buna, bet as pagalvojau, kad jie neistirpsta ir nepadaro savo darbo, tai yra, nebuna nei kvapo, nei nieko....

kvapą tikrai duoda ir gerą, jokių gumuliukų nesusidaro - absoliutas bent man tik nusėdo į lūpų balzamo dugną kaip labai smulkios nuosėdos (nežinau, kaip pavadint rolleyes.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 20, 16:43)
Iš principo nesiskiria, naudojiams tas pats, tik plokštelėm yra ekologiškas. Spang milt. nelb kvepia, kaip ir visi vaisų milt. Bet vaisių, uogų milt. skonis yra pan. kaip apčių uogų, nors spang. nepasirodė l. rūgščios.

Aišku, aš mat pagalvojau, ar galima būtų spanguolių miltelių į lūpų balzamą dėti dėl saldžiarūgščio kvapo/skonio, nes rašoma vartoti veido kremuose, kaukėse...

ir dar į a.ž. parašysiu dėl techninių dalykų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 20, 10:51)
kokio nori poveikio iš ea? ax.gif Hidrl+glic tikrai tiktų, glicerino pvz į 50 ml kokį 0,5-1 ml galėtum dėti.

Net nežinau ko iš ea galima tikėtis ax.gif Norėčiau, kad skaniai kvepėtų(nors čia skonio reikalas), kad galbūt kiek nors pašviesintų strazdanėles(jei tai įmanoma) blush2.gif O ea nedaug labai reikia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 01 20, 20:50)
Aišku, aš mat pagalvojau, ar galima būtų spanguolių miltelių į lūpų balzamą dėti dėl saldžiarūgščio kvapo/skonio, nes rašoma vartoti veido kremuose, kaukėse...

galima būtų bandyti, bet kvapo tai nelb jausi, nuspalvinti tai kažkiek turėtų.Satura tu berods kadaise dėjai į balzamą spnguoles iš ND, ar nuspalvino?

wink.gif+2010 01 20, 21:00-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 20, 21:00)
Net nežinau ko iš ea galima tikėtis ax.gif  Norėčiau, kad skaniai kvepėtų(nors čia skonio reikalas), kad galbūt kiek nors pašviesintų strazdanėles(jei tai įmanoma) blush2.gif O ea nedaug labai reikia? unsure.gif

piprm hidr. pats l. skaniai kvepia, kvėpinti daugiau nereik. Dėl strazdanų galima dėti salierų, petražolių ea.
Atsakyti
Kuris aliejus tinkamesnis balzamui lūpoms: migdolų ar simondsijų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 21:24)
Kuris aliejus tinkamesnis balzamui lūpoms: migdolų ar simondsijų?  g.gif

mano galva panašiai tinka. Aš jojobą dedu, gal daugiau apsaugo g.gif
Atsakyti
Del kakavos sviesto - tai niekada kakavos sviestas i jokius guzus nera susokes schmoll.gif. Tai yra aliejus, kuri butina tirpinti -arba inde su vandeniu, arba ant radiatoriaus, tada i silta deti sviestmedi, jei jis kietos konsistencijos, taip pat mangas is tu sviestu, kuriam geriau siltame aliejuje tirpinti, toliau kokosas, nes ziemos metu pas mane jis tiesiog medinis, vos pavyksta su saukstu iskabinti. Taciau visus siuos aliejus i kakavos alieju dedu jau istraukus is indo ir toliau jau ranka maisau ir trinu visokius guzelius. Todel mase visada gaunasi vienalyte ir tik veliau ji sustingsta iki tam tikros konsistencijos.

QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 20:08)
kvapą tikrai duoda ir gerą, jokių gumuliukų nesusidaro - absoliutas bent man tik nusėdo į lūpų balzamo dugną kaip labai smulkios nuosėdos (nežinau, kaip pavadint  rolleyes.gif ).

g.gif ne, pas mane niekas ant dugno nenuseda.
keletas nuotraukyciu, kur galima deta ir kakavos absoliutas ir vaniles EA. Sakyciau, kad kaip ir nesimato tu EA
cia kuno sviestas su vienu taskeliu ax.gif
user posted image
o cia ranku sviestas
http://img189.images...85/img5482x.jpg

QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 21:24)
Kuris aliejus tinkamesnis balzamui lūpoms: migdolų ar simondsijų?  g.gif

sakycau, jojoba
Atsakyti
katik pasidariau (tikiuos) ranku sviesta ax.gif dejau sviestmedi, kakavmedi, migdolu alieju, kelis laselius biciu vasko ir ylang ylang ea smile.gif viska dejau is akies, tikiuos gausis normaliai biggrin.gif pasidariau lyg atmatavus 50ml. tai laukiu kol sustings ir tikiuos neteks perlydyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 20, 22:55)
keletas nuotraukyciu,

nuo tokių nuotraukyčių ir sukyla noras pačiai ką nors pasimeistraut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2010 01 20, 22:09)
nuo tokių nuotraukyčių ir sukyla noras pačiai ką nors pasimeistraut  bigsmile.gif

Man tai apetitas sukyla bigsmile.gif

O iš ko pagamintas rankų sviestas? Ar čia tas pats, kur vyras veidui naudoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Versmė: 20 sausio 2010 - 22:55