Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(bryyla @ 2010 01 19, 23:51)
Bet tai tie taškiukai gi nieko blogo gal?  g.gif juolab nuo poros lašiukų gal ir nebūtų...

o kas cia gali buti tokio blogo, neisivaizduoju

QUOTE(Monica @ 2010 01 20, 08:51)
Beje, perpyliau savo lūpų balzamą į tūbelę, tai man puikiai į abi puses sukasi, visgi neblogos jos ax.gif

man tai labai patinka sie indeliai, viskas puikiai veikia, o ir ant lupu kitoks jausmas, nei kai su pirstu tepliojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 16:07)
doh.gif  biggrin.gif
Na pati gal pagalvok...

oi oi, ir tu įsikišai doh.gif lotuliukas.gif Pasaulio pabaiga biggrin.gif Pažiūrėsim, kokius dokumentus su antspaudais ir parašais pati Monica pateiks hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2010 01 20, 16:36)
Ir dar, kodėl pvz. tas pats hidrolatas (levandų) KN daug prangesnis?

Todėl, kad KN neturėjo konkurencijos tokios pat kokybės prekėms ir galėjo kokį nori antkainį užsidėti. Kol kad nelabai kas Aroma Natural parduotuvėlę žino, todėl jie vis dar turi didesnius antkainius ir turbūt ateity turės. Juk pasitaiko, kad tas pats produktas skirtingose vietose skirtingai kainuoja, nors kokybė ta pati.

QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 17:12)
oi oi, ir tu įsikišai  doh.gif  lotuliukas.gif Pasaulio pabaiga  biggrin.gif Pažiūrėsim, kokius dokumentus su antspaudais ir parašais pati Monica pateiks hihihi.gif

Gi normaliai žmogus paklausė. unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2010 01 20, 15:36)
Kuo skiriasi vit. E pas jus ir pirktas vaistinėj? Ar galima juo grynu tepti odą, pamaičius su A?

Aš neparduodu vit E. KN parduoda, pas juos jis yra gal grynas, vaistinėj skeistas sojų aleijum berods.Grynu nebent taškuoti būtų galima, manau jis yra lipnus, nebūtų malonu naudoti.
QUOTE(Placebo. @ 2010 01 20, 15:52)
Sveiki 4u.gif
ar bičių vaškas lašeliais ir plokštelėmis niekuo nesiskiria? unsure.gif
ar spanguolių milteliai kvepia? spanguolėmis? g.gif  biggrin.gif

Iš principo nesiskiria, naudojiams tas pats, tik plokštelėm yra ekologiškas. Spang milt. nelb kvepia, kaip ir visi vaisų milt. Bet vaisių, uogų milt. skonis yra pan. kaip apčių uogų, nors spang. nepasirodė l. rūgščios.

QUOTE(sprinza @ 2010 01 20, 16:03)
Monica, paprasčiausiai įdomu, kodėl to pačio produkto tas pats kiekis 11Lt brangesnis, kartais neverta permokėti, o ir ne visi gali, ar gali skirtis poveikis?

Šiaip elementaru-aš užsidedu žymiai mažesnius antkainius smile.gif Manau KN perka dauguma produktų (hidr. tai jau tikrai) geresnėm kainom nei aš, nes perka bidonais (dideliais kiekias), kai aš tik po 1 litrą. Didesnis kiekis visad pigiau.Kaip jau minėta, jiems reikia ir pard išlaikyti, algas mokėti, bet iš kitos pusės jų apyvarta yra didžiulė lyginant su mano, ir aš tikrai negalėčiau duoti asmenims ar parduotuvėms nuolaidų 20 ar 30 proc ax.gif
Dėl kokybės, konkrečiai hidrolatų nemanau, kad pasijaustų skirtumas. Kvapai šiek tiek aišku gali skirtis. Va ea tai labiau skiriasi, nes l. priklauso iš kokios šalies yra. Mano supratimu, kai kurie ea yra mano geresni (pvz rozmarinas), kai kurie KN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 20 sausio 2010 - 16:44
Monica, kiek pantenolio reiktu ipilti i 100ml sampuno?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 20, 18:43)

Monica, tu - aukselis. Vis skaitau šitą temą ir stebiuosi tavo geranoriškumu, žiniomis ir kantrybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 20, 12:55)
Monica, ar tiktu ksantanas ranku kremui susimaisyti? kazkaip su vaskais man dar atrodo sunkoka blush2.gif man svarbu, kad greiciau susigertu smile.gif

man rankoms norisi riebesnio dalyko, ksanatans dėl to nelb. tinkamas, vsi tiek aliejus niekru nedingtų, ir gan ilgai gertųsi.Reiks ryžtis gamybai su vašku ax.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 01 20, 17:09)
Monica, kiek pantenolio reiktu ipilti i 100ml sampuno?

parašyta koncentarcija ant buteliuko, gali kokius 3 ml, nors tikslingiau pantenolį dėti į ilgiau ant plaukų būnančias priemones:balzamą, kaukę, purškalą.

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 01 20, 17:21)
Monica, tu  - aukselis. Vis skaitau šitą temą ir stebiuosi tavo geranoriškumu, žiniomis ir kantrybe  4u.gif

Ačiū 4u.gif Stengiuosi patarti merginoms.Vsigi kai nėra gyvos pard. tai dažniausiai galiu tik virtualiai patarti smile.gif
Atsakyti
Noreciau pasidaryti misinuka krutinei is kakavos sviesto, migdolu aliejaus bei pelargoniju ir ylang EA. Bet galvoju, kokiom proporcijom daryt kakava ir migdolus, kad butu normali konsistencija. As kiek esu dariusi sviestu kunui is ivairiu alieju, atvesus atsirasdavo mazi gumuliukai, ir as itariu, kad cia man nenaudele kakava taip susiguzuoja smile.gif
Gal su vasku bandyti daryti, ar uztektu ilgiau paplakti? g.gif
Atsakyti
Ar kavos EA turi kokių nors savybių be kvapo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 20, 19:25)
Ar kavos EA turi kokių nors savybių be kvapo?  smile.gif

Monica man sake, kad jis tik garinimui unsure.gif As jos paklausiau tik po kurio laiko nusipirkus doh.gif
O as pries tai isivaizdavau, neva jo poveikis bus kaip kofeino, nuo celiulito, uztinusiu paakiu ir pan doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 20, 19:30)
Monica man sake, kad jis tik garinimui unsure.gif As jos paklausiau tik po kurio laiko nusipirkus  doh.gif
O as pries tai isivaizdavau, neva jo poveikis bus kaip kofeino, nuo celiulito, uztinusiu paakiu ir pan doh.gif

Aišku 4u.gif Aš galvoju gal lūpų balzamą psidaryt kavos kvapo, dar vanilės fitolio įmaišyčiau... Galvojau iš pradžiū daryti su kakavos absoliutu, bet kad lieka juoduliukų, tai nelabai estetiškai atrodytų dovanai blush2.gif Man kava ir šokoladas kažkaip labai artimi kvapai...
Atsakyti
Del gumuliuku su kakavos absoliutu... Man tai jie netrukdo, tegul jie buna, bet as pagalvojau, kad jie neistirpsta ir nepadaro savo darbo, tai yra, nebuna nei kvapo, nei nieko....
Atsakyti