QUOTE(sprinza @ 2010 01 20, 15:36)
Kuo skiriasi vit. E pas jus ir pirktas vaistinėj? Ar galima juo grynu tepti odą, pamaičius su A?
Aš neparduodu vit E. KN parduoda, pas juos jis yra gal grynas, vaistinėj skeistas sojų aleijum berods.Grynu nebent taškuoti būtų galima, manau jis yra lipnus, nebūtų malonu naudoti.
QUOTE(Placebo. @ 2010 01 20, 15:52)
Sveiki
ar bičių vaškas lašeliais ir plokštelėmis niekuo nesiskiria?
ar spanguolių milteliai kvepia? spanguolėmis?
Iš principo nesiskiria, naudojiams tas pats, tik plokštelėm yra ekologiškas. Spang milt. nelb kvepia, kaip ir visi vaisų milt. Bet vaisių, uogų milt. skonis yra pan. kaip apčių uogų, nors spang. nepasirodė l. rūgščios.
QUOTE(sprinza @ 2010 01 20, 16:03)
Monica, paprasčiausiai įdomu, kodėl to pačio produkto tas pats kiekis 11Lt brangesnis, kartais neverta permokėti, o ir ne visi gali, ar gali skirtis poveikis?
Šiaip elementaru-aš užsidedu žymiai mažesnius antkainius Manau KN perka dauguma produktų (hidr. tai jau tikrai) geresnėm kainom nei aš, nes perka bidonais (dideliais kiekias), kai aš tik po 1 litrą. Didesnis kiekis visad pigiau.Kaip jau minėta, jiems reikia ir pard išlaikyti, algas mokėti, bet iš kitos pusės jų apyvarta yra didžiulė lyginant su mano, ir aš tikrai negalėčiau duoti asmenims ar parduotuvėms nuolaidų 20 ar 30 proc
Dėl kokybės, konkrečiai hidrolatų nemanau, kad pasijaustų skirtumas. Kvapai šiek tiek aišku gali skirtis. Va ea tai labiau skiriasi, nes l. priklauso iš kokios šalies yra. Mano supratimu, kai kurie ea yra mano geresni (pvz rozmarinas), kai kurie KN.