Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Monica @ 2010 01 20, 08:51)
Beje, perpyliau savo lūpų balzamą į tūbelę, tai man puikiai į abi puses sukasi, visgi neblogos jos ax.gif

o yra tas sriegis viduj? Neplonas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 09:08)
o yra tas sriegis viduj? Neplonas? biggrin.gif

yra, nestoras, bet man kažkaip normlaiai veikia.

ieškojau info apie kakavos absol., neradau. Bet radau receptų, kai merginos į lūpų balzamus deda šokolado bigsmile.gif Tada ir spalva ruda, ir skonis, kvapas skanus. Aišku dar kakavos milt. galima dėti, kad nudažytų rudai, ką manau ir daro daug kas.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 20, 08:51)
Bryyla, jei benzoino reikia nedaug (na, jis man nėra einamas ea,), tai gali užsukti, palašinsiu iš savo asm. kolekcijos)

Beje, perpyliau savo lūpų balzamą į tūbelę, tai man puikiai į abi puses sukasi, visgi neblogos jos ax.gif

Galvoju gal geriau vanilės fitolį pirkt, ir lūpų blazamams, ir kūnui bus wub.gif

Šaunu thumbup.gif Vadinasi be problemų galėsiu perlydyt savo balzamiukus, jei sugalvosiu ax.gif Nors dabar man gal ir visai gerai tepasi, išgydė nuskirdusias lūpas, gal tik priprasti reikėjo.
Atsakyti
Monica, ar tiktu ksantanas ranku kremui susimaisyti? kazkaip su vaskais man dar atrodo sunkoka blush2.gif man svarbu, kad greiciau susigertu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 19, 17:41)

svajoju  wub.gif Kaip man patinka jos kvapas - kaip meduotos gėlės  rolleyes.gif Dabar taupom labai, kiek turim. Bet apsimoka ją į kaukes lašint, kremus ir vieną naudoti greitam užgydymui odos, nes žiauriai efektyvi  drinks_cheers.gif

Merginos, o kur jo galima gauti?

Monika, ar greitai turėsi glicerino?.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2010 01 20, 12:55)
Merginos, o kur jo galima gauti?

Jei čia apie manuką, tai pas monicą kažkada turėtų būti. Aš irgi labai laukiu
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 20, 13:58)
Jei čia apie manuką, tai pas monicą kažkada turėtų būti. Aš irgi labai laukiu

Aha, apie manuką 4u.gif
Atsakyti
Kuo skiriasi vit. E pas jus ir pirktas vaistinėj? Ar galima juo grynu tepti odą, pamaičius su A?
Ir dar, kodėl pvz. tas pats hidrolatas (levandų) KN daug prangesnis?
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2010 01 20, 15:36)
Ir dar, kodėl pvz. tas pats hidrolatas (levandų) KN daug prangesnis?

įsikišiu: Monicai KN savo kainodaros principų tikrai neatskleidė, todėl vargu, ar ji atsakys į šį klausimą smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

ar bičių vaškas lašeliais ir plokštelėmis niekuo nesiskiria? unsure.gif

ar spanguolių milteliai kvepia? spanguolėmis? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 15:51)
įsikišiu: Monicai KN savo kainodaros principų tikrai neatskleidė, todėl vargu, ar ji atsakys į šį klausimą smile.gif

Tikrai, kad kišiesi, gal ir daugiau žinai, bet arogancija visus kvapus užgožia...

Monica, paprasčiausiai įdomu, kodėl to pačio produkto tas pats kiekis 11Lt brangesnis, kartais neverta permokėti, o ir ne visi gali, ar gali skirtis poveikis?
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2010 01 20, 16:03)
Tikrai, kad kišiesi, gal ir daugiau žinai, bet arogancija visus kvapus užgožia...

Monica, paprasčiausiai įdomu, kodėl to pačio produkto tas pats kiekis 11Lt brangesnis, kartais neverta permokėti, o ir ne visi gali, ar gali skirtis poveikis?

doh.gif biggrin.gif
Na pati gal pagalvok... Manau daug ką daro skirtingi tiekėjai (jei jie skirtingi), dar KN antkainius gal didesnius susikelia, nes joms ir parduotuvę, ir darbuotojas reikia išlaikyt... Ir pan....
Atsakyti