[quote=Monica,2010 01 18, 22:37]
ir kaip gavosi? Ar patenkinta:bigsmile:
Čampako vaško gali dėti ir į kremus ir pvz lūpų balzamą, kaip kad šioj temoj buvo aprašyta. Jei nedėsi stipriai kvepiančių kitų ingredientų (pvz ea, aliejų), tai kvapas ir liks Su juo reikia elgtis pan. kaip su bičių vašku, bet kiekio reikia didesnio. Į kremą siūlyčiau jo 1 nedėti kaip emulsiklio, o derinti pvz. su emuls. vašku.
tikrai viskas gerai gavosi, net nesitikėjau. Į veido kremą dar įdėjau perlamutro miltelių, į rankų kremą fitokeratino miltelių, o trečiasis kūno sviestas su su rožių vašku ir rožių fitoliu, kvapas
Dar gundausi vanilės fitoliu, bet jauciu reikia sustoti ir taip visko daug turiu
QUOTE(Deimira @ 2010 01 19, 13:04)
o kažin pelargonijų EA galima naudoti maitinančiai mamytei. Maitinu berniuką, tai susimasčiau, bijau kad ir jam "nenureguliuotu hormonų"
nors žadu pelargonijas naudoti kremuose, kaukese, na gal kartais namu pakvepinimui, tai koncentracija nedidele manau , bet vistiek nutariau pasitarti
nors žadu pelargonijas naudoti kremuose, kaukese, na gal kartais namu pakvepinimui, tai koncentracija nedidele manau , bet vistiek nutariau pasitarti
QUOTE(Monica @ 2010 01 19, 17:31)
bijau ką ir pasakyti... Jei nedid. kiekį, tai gal ir nieko tokio
Kai kyla toks klausimas, visada geriau nenaudoti. Daug ko maitinančioms negalima.
QUOTE(agnuta @ 2010 01 19, 16:38)
as del hormonu reguliavimo, tai pradziai gal tik su pelargonijom pabandysiu tai matyt krutine tepsiu, o ka dar gerai butu tept, kad tas poveikis butu didesnis? o jei dar noreciau siek tiek pastangrinti, koks tada aliejus tinkamesnis butu?
Stangrina kakavos sv. abrikosai, vanilė, nakvišos, migdolai. Man ypač kakavos sv. tokio standumo prideda.
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 19, 16:58)
o kam? ksantanas tirština. Nebent konservantų gali dėti, kad ir vitam e.
o vit e butina?nieko po ranka neturiu, o kiekvienam kartui tingiu makalot
snd dejau 2 saukstus, tai per daug, puse forumo dar istept moliu uztektu
o vit e butina?nieko po ranka neturiu, o kiekvienam kartui tingiu makalot
snd dejau 2 saukstus, tai per daug, puse forumo dar istept moliu uztektu
tai per pora sav. ar ilgiau ir be konservantų nesuges, tik reiktų švariais įrankiais imti.
QUOTE(oxidem @ 2010 01 19, 17:01)
tikrai viskas gerai gavosi, net nesitikėjau. Į veido kremą dar įdėjau perlamutro miltelių, į rankų kremą fitokeratino miltelių, o trečiasis kūno sviestas su su rožių vašku ir rožių fitoliu, kvapas
Dar gundausi vanilės fitoliu, bet jauciu reikia sustoti ir taip visko daug turiu
nu va kaip smagu Aš ir sakau, kad visai nesunku tuos kremus pačiai gamintis
Kokia gera tema! Turiu klausimą(kaip visada ) Turiu tonikui numačiusi susipirkti šiuos paroduktus:Pipirmėčių hidrolatas+augalinis glicerinas+kai kokie EA Ar šis derinukas tiktų normaliai odai?Jei ne, tai kas labiau tiktų? Ir kokiosmis proporcijomis viską reikėtų daryt? Labai didelis ačiū!
Monika, gal zinai, ka daryti, kad kakavos absoliutas gerai istirptu lupu balzame ir neliktu plaukioti burbuliukai?
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 19, 20:30)
Monika, gal zinai, ka daryti, kad kakavos absoliutas gerai istirptu lupu balzame ir neliktu plaukioti burbuliukai?
Ir mane tai domina
QUOTE(Monica @ 2010 01 19, 19:40)
Stangrina kakavos sv. abrikosai, vanilė, nakvišos, migdolai. Man ypač kakavos sv. tokio standumo prideda.
dar mango sviestas priskiriamas prie stangrinamuju
QUOTE(bryyla @ 2010 01 19, 20:57)
Ir mane tai domina
turiu ne viena produkta pasidariusi su kakavos ir vaniles EA (ju konsistencija analogiska ir spalva) tai vos vienas kitas juoduliukas pasitaiko, bet nematau tame jokios problemos. Tik kvepuose jojobos aliejuje tiesiog ant dugno nusede tie EA rudu sluoksniu.
Kiek veliau ketinu gamintis lupu balzama su kakavos co2 ir kakavos absoliutu, parasysiu kaip ten su taskiukais
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 19, 23:13)
turiu ne viena produkta pasidariusi su kakavos ir vaniles EA (ju konsistencija analogiska ir spalva) tai vos vienas kitas juoduliukas pasitaiko, bet nematau tame jokios problemos. Tik kvepuose jojobos aliejuje tiesiog ant dugno nusede tie EA rudu sluoksniu.
Kiek veliau ketinu gamintis lupu balzama su kakavos co2 ir kakavos absoliutu, parasysiu kaip ten su taskiukais
Bet tai tie taškiukai gi nieko blogo gal? juolab nuo poros lašiukų gal ir nebūtų...
tikrai nieko blogo "Neapsitrupiniuoja" nuo tų taškiukų lūpos - išvis nieko nesimato
tai per pora sav. ar ilgiau ir be konservantų nesuges, tik reiktų švariais įrankiais imti.
det i saldytuva?
det i saldytuva?
+2010 01 19, 19:43-->
kokio nori poveikio iš ea? Hidrl+glic tikrai tiktų, glicerino pvz į 50 ml kokį 0,5-1 ml galėtum dėti.
nebūtina, aš atradau savoo pasidarytą ir pamirštą kaukę kambario spintelėj prastovėjusią min 2 mėn ir vsiaks su ja gerai, tik sukietėjo.
Bryyla, jei benzoino reikia nedaug (na, jis man nėra einamas ea,), tai gali užsukti, palašinsiu iš savo asm. kolekcijos)
Beje, perpyliau savo lūpų balzamą į tūbelę, tai man puikiai į abi puses sukasi, visgi neblogos jos
QUOTE(Simse @ 2010 01 19, 19:43)
Turiu tonikui numačiusi susipirkti šiuos paroduktus:Pipirmėčių hidrolatas+augalinis glicerinas+kai kokie EA Ar šis derinukas tiktų normaliai odai?
kokio nori poveikio iš ea? Hidrl+glic tikrai tiktų, glicerino pvz į 50 ml kokį 0,5-1 ml galėtum dėti.
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 20, 00:17)
det i saldytuva?
nebūtina, aš atradau savoo pasidarytą ir pamirštą kaukę kambario spintelėj prastovėjusią min 2 mėn ir vsiaks su ja gerai, tik sukietėjo.
Bryyla, jei benzoino reikia nedaug (na, jis man nėra einamas ea,), tai gali užsukti, palašinsiu iš savo asm. kolekcijos)
Beje, perpyliau savo lūpų balzamą į tūbelę, tai man puikiai į abi puses sukasi, visgi neblogos jos