Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Monica @ 2010 01 19, 10:41)
turi kokių ea? jų pridėjus numuštum kvapą.Kavos ea kvepai kava. Jei tau patinka, gali dėti. Populiaru dėti apelsino ea. Dar gali dėti arbatm, pipirmėtės, jei patinka kvapai. Dėl glic. nezinau tiksliai, matyt neblogai. Ir visgi turbūt suklydau, akd reikai jį gale dėti, kremsu darant taip tinka , o tik alijiniam balzame matyt reikia dėti kartus su visais ingred. ir kaitinti. Man patinka kietoki balzamia, nes minkšti neduoda tokiso apsaugos, kurios žiemą noris, greit nusilaižo. Gali perlydyti ir įpilt dar trup. systo aliejaus, ka dir abrikosų, tuo pačiu ir po to ea įdėtum.

Turiu tik frankinsence ir arbatmedžio, bet man tas kvapas netrukdo dabar esamas, tik dovanoms gal nelabai tiktų.
Šiandien pagalvojau, kad mano balzamas gal truputi per mažai drėkina ar maitina, net traukia (nemoku papasakoti). Gal per daug vaško? Taip gali nuo jo pertekliaus būti?

O perlydyti iš tubelių nesunku? Reikia gal jas pašildyti karštokame vandeny?

Ir dar klausimukas iškilo techninis ax.gif Ar tas kitas indas, kuris yra įdėtas į puodą su vandeniu, gali liestis dugnu su puodu? blush2.gif
Atsakyti
O kada bus arbatmedzio, kur po 10 ml. nes kur po 5 ml. lyg turetu buti labai mazas jo kiekis. g.gif neisivaizduoju kiek tai turetu but blush2.gif
gal zinote toki alieju, kuris taip pat gerai kaip jis veiktu butent virusu sukeltus susirgimus , (ne bakterijas) ,pvz pusleline, karpas, vejaraupius ir pan.
Atsakyti
o kažin pelargonijų EA galima naudoti maitinančiai mamytei. Maitinu berniuką, tai susimasčiau, bijau kad ir jam "nenureguliuotu hormonų" ax.gif
nors žadu pelargonijas naudoti kremuose, kaukese, na gal kartais namu pakvepinimui, tai koncentracija nedidele manau g.gif , bet vistiek nutariau pasitarti 4u.gif
Atsakyti
Taip pat ar nestumo metu galima su arbatmedziu daryti vonias g.gif Siaip tokios info nerandu, tai gal galima bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 01 19, 11:55)
O kada bus arbatmedzio, kur po 10 ml. nes kur po 5 ml. lyg turetu buti labai mazas jo kiekis.  g.gif neisivaizduoju kiek tai turetu but  blush2.gif
gal zinote toki alieju, kuris taip pat gerai kaip jis veiktu butent virusu sukeltus susirgimus , (ne bakterijas) ,pvz pusleline, karpas, vejaraupius ir pan.

arbatmedžių EA veikia ne tik bakterijas, bet ir virusus, ir grybelius. Todėl puikiai tinka gydant karpas, nagų grybelį, herpes viruso sukeltas ligas (tame tarpe ir vėjaraupius).

Papildyta:
Nep, arbatmedžių EA nėra priskiriamas prie tų, kurių reikėtų vengti net pirmus tris nėštumo menesius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragana: 19 sausio 2010 - 13:41
QUOTE(bryyla @ 2010 01 19, 11:16)
Šiandien pagalvojau, kad mano balzamas gal truputi per mažai drėkina ar maitina, net traukia (nemoku papasakoti). Gal per daug vaško? Taip gali nuo jo pertekliaus būti?

O perlydyti iš tubelių nesunku? Reikia gal jas pašildyti karštokame vandeny?

Ir dar klausimukas iškilo techninis  ax.gif Ar tas kitas indas, kuris yra įdėtas į puodą su vandeniu, gali liestis dugnu su puodu?  blush2.gif

taip gali buti, as tokiu atveju perlydziau ir idejau daugiau kokosu aliejaus -man padejo. Tu lyg ir medu dejai? Tai medus ir gali buti priezastis.

Manau, kad be problemu, tiesiog issuki tubele, isimi mase i inda ir perlydai. As vakar labai sekmingai istirpinau kakavos sviesta ant radiatoriaus. Tiesiog i stiklini inda suberiau kakavos sviesta siek tiek ji pasmulkinus, ipyliau dygminu aliejaus ir pastaciau ant radiatoriaus -viskas tobulai istirpo ir nereikejo jokiu puodu su vandeniu ax.gif

Zinoma, kad gali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 19 sausio 2010 - 15:04
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 19, 14:47)
taip gali buti, as tokiu atveju perlydziau ir idejau daugiau kokosu aliejaus -man padejo. Tu lyg ir medu dejai? Tai medus ir gali buti priezastis.

Manau, kad be problemu, tiesiog issuki tubele, isimi mase i inda ir perlydai. As vakar labai sekmingai istirpinau kakavos sviesta ant radiatoriaus. Tiesiog i stiklini inda suberiau kakavos sviesta siek tiek ji pasmulkinus, ipyliau dygminu aliejaus ir pastaciau ant radiatoriaus -viskas tobulai istirpo ir nereikejo jokiu puodu su vandeniu  ax.gif

Zinoma, kad gali.

Tai reikės ir man perlydyti. Bet aš galvoju makadamijų aliejaus dar įpilti smile.gif kitą kartą gal nedėsiu medaus iš vis gamindama, žiūrėsiu, kas gausis...

Na šita tubelė atgal turbūt nesusisuka, tai reikės bandyti šildyti ax.gif

Ačiū už patarimus wink.gif

Kunigunda, na čia kažkokia telepatija bigsmile.gif kai vakar pamačiau šitą kačiuką, nežinau kodėl, bet pagalvojau, kad jis tavo doh.gif nesuvokiama protu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 19 sausio 2010 - 15:17
darant kauke ilgesniam laikui ksantano reikia ane? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 19, 10:25)
kokia baze geriausiai tiktu sitam reikalui, kazkaip gundausi ir as sita isbandyt ax.gif o ylang galima kuo nors kitu pakeisti? arba vien tik pelargonijas naudot? ar efektas jau nebe tas bus 4u.gif ir kuriu pelargoniju EA geriau: kvapiuju ar burbonisku?

ką teptum? krūtinę?stangrinimas dar matyt neaktualus ax.gif . Tai gali kad ir migdolus imti. Pelargonijos horm. reguliuoja, jeigu tik dėl šios probelmos, gali vien jas dėti. Ylang dar ir erotiškumą didina, ir nuo pms gerai.Tai kaip ir padidina poveikį. Gali rinktis kitą ea, jei ylang nepatinka , pvz muskat. šalaviją, muskato riešutą

QUOTE(nep @ 2010 01 19, 11:55)
O kada bus arbatmedzio, kur po 10 ml. nes kur po 5 ml. gal zinote toki alieju, kuris taip pat gerai kaip jis veiktu butent virusu sukeltus susirgimus , (ne bakterijas) ,pvz pusleline, karpas, vejaraupius ir pan.

šiaip yra gi to ir 10 ml, eisiu pataisyti shope, pamiršau tiesiog doh.gif L. geras dalykas yra manuka, atsiras neužilgo, tik jis brangokas...

QUOTE(Deimira @ 2010 01 19, 12:04)
o kažin pelargonijų EA galima naudoti maitinančiai mamytei. Maitinu berniuką, tai susimasčiau, bijau kad ir jam "nenureguliuotu hormonų"  ax.gif

bijau ką ir pasakyti... Jei nedid. kiekį, tai gal ir nieko tokio g.gif

QUOTE(nep @ 2010 01 19, 12:41)
Taip pat ar nestumo metu galima su arbatmedziu daryti vonias  g.gif Siaip tokios info nerandu, tai gal galima  bigsmile.gif  g.gif

Arbatm leidžia naudoti nėštukėms, jį galima ir pvz nuo pienligės naudoti, krui dažnai atsiranda šiuo laikotarpiu.

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 19, 15:29)
darant kauke ilgesniam laikui ksantano reikia ane? 4u.gif

o kam? ksantanas tirština. Nebent konservantų gali dėti, kad ir vitam e.
Papildyta:
Fuksija, kiek vėliau parašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 19, 17:31)
ką teptum? krūtinę?stangrinimas dar matyt neaktualus ax.gif . Tai gali kad ir migdolus imti. Pelargonijos horm. reguliuoja, jeigu tik dėl šios probelmos, gali vien jas dėti. Ylang dar ir erotiškumą didina, ir nuo pms gerai.Tai kaip ir padidina poveikį. Gali rinktis kitą ea, jei ylang nepatinka , pvz muskat. šalaviją, muskato riešutą

as del hormonu reguliavimo, tai pradziai gal tik su pelargonijom pabandysiu ax.gif tai matyt krutine tepsiu, o ka dar gerai butu tept, kad tas poveikis butu didesnis? biggrin.gif o jei dar noreciau siek tiek pastangrinti, koks tada aliejus tinkamesnis butu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 19, 16:31)
Ylang dar ir erotiškumą didina, ir nuo pms gerai.

L. geras dalykas yra manuka, atsiras neužilgo, tik jis brangokas...

tuoj pradėsiu mąstyt, kad vistik gal ir man jo reikia lotuliukas.gif

svajoju wub.gif Kaip man patinka jos kvapas - kaip meduotos gėlės rolleyes.gif Dabar taupom labai, kiek turim. Bet apsimoka ją į kaukes lašint, kremus ir vieną naudoti greitam užgydymui odos, nes žiauriai efektyvi drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kam? ksantanas tirština. Nebent konservantų gali dėti, kad ir vitam e.
o vit e butina?nieko po ranka neturiu, o kiekvienam kartui tingiu makalot biggrin.gif
snd dejau 2 saukstus, tai per daug, puse forumo dar istept moliu uztektu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti