QUOTE(Monica @ 2010 01 18, 17:41)
o kodėl nenori pelargonijų?jos ir ylang l. neblogas derinys, pelarg. nesijaučia, ir kaip tik tiktų tavo problemoms. Krūtinę gerai teptis mišiniu su šiais ea. 50 ml bazės +10 l. pelarg+10 l. ylang.
. dar galėtum pasidaryti natūr. dezą, į kurį pridėtum pelarg ea, šalavijo, jie veikia prieš prakaitavimą ir hormonus dar pareguliuotų.
Taupant galima ir be rozm. apsieit, šalav tinka.
Vaist. šalav yra stiprus ea, jo negalima nėščioms, esant polinkiui į epilepsiją, reikia smarkiai skiesti, nepadauginti.
Su EA geriausia daryti aliejinius mišinius ir jais teptis kūną (patogiausia naudoti). O efektyvaiusia daryti inhaliacijas (karštam vandeny įlašinti pora lašų ir kvėpuoti).
Naudojau jau pelargonijas, tai man jų kvapas pasidarė brrr. Man šiaip greitai nusibosta kvapai. Nors tikiu, kad su ylang nesijaustų, nes su ylang joks kvapas nesijaučia.
Apie kūno purškiklį galvojau. galėčiau pirkti musk. šalaviją ir jis padėtų tiek plaukams, tiek hormonams, ane?
O tikrai reikia tokios mažos koncentracijos? Į 50ml aliejaus 20 l eterinio.
QUOTE(wilike @ 2010 01 18, 18:26)
labai pazystama situacija. Pabandyk tikrai pelargonija. Man zinok veikia
Nors tikrai tepiausi ne per daugiausiai, bet pastebejau efekta vien del to, kad
tiesiog atsirado noras myletis Manau kad tas kvapas stimuliuoja kazkokius vistiek hormonus. Dabar vis tepu krutine, kol kas dar putli, tikiuos ir nesusileis
O MB sake jau jam nesvarbu, kad smirda, svarbu kad noras yra
Ylang ylang nebandziau, bet gal kada nors
Žinau, kad pelargonija ir kai kurie kiti eteriniai turi afrodiziakinį poveikį. Šituo daug kas įsitikino, bet pavyzdžiui plaukuotumas yra kitokia problema, kurios net kontraceptikai neišsprendžia. Pasikeičia tie hormonai ir viskas.
O gal būtų galima pelargoniją kaip nors skaniai įkomponuot? jeigu ylang paslepia kvapą. Ylang ylang labai individualus dalykas. Vieniems jis labai sunkus, nuo jo bloga, o man toks skanus kvapas.
Čia reikia pauostyt.
O dėl krūtinės vėl gal jis tiesiog stangrina odą ir tiek? kamuoja mane abejonės. Bet aišku, išbandysiu būtinai.