Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(nep @ 2010 01 18, 13:44)
Puslapyje maciau 2 arbatmedziu aliejus, po 9 lt ir po 13 lt. Gal galite parasyti kuo jie skiriasi? aciu

bryyla teisingai atsakė.

QUOTE(bryyla @ 2010 01 18, 13:56)
Balzamo noriu pasidaryti apie 20 g. Kol neturiu patirties, tai turbūt darysiusi tuose baltuose plastmasiniuose baltuose indukuose po 10 g. Na sudėtis gal skurdoka bus, nes nenoriu nieko bepirkt dėl balzamo, tai dėsiu sviestmedį (bet jis išsuktas), makadamijų aliejaus (na skistesnių gal paįvairinsiu), medaus, vaško. Gal man būtų paprasčiau miligramais skaičiuoti  g.gif Am... O gal gali kokios proporcijos turėtų būti, kaip aš parašiau gaunamą kiekį -  20 g. ?
Papildyta:

aš bandyčiau dėti gal per pusę po kokius 8 ml sviestm ir makadamijų, kokį 1 ml medaus, ir apie 3,5-4 g. vaško. Nžn, kokio kietumo tau patinka... Šiaip jei nepatinka konsistencija, galima vėl islydyti ir pridėti, ko trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 18, 14:19)
aš bandyčiau dėti gal per pusę po kokius 8 ml sviestm ir makadamijų, kokį 1 ml medaus, ir apie 3,5-4 g. vaško. Nžn, kokio kietumo tau patinka... Šiaip jei nepatinka konsistencija, galima vėl islydyti ir pridėti, ko trūksta.

Aišku, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymus. mirksiukas.gif

Žodžiu, situacija tokia, kad gėriau seniau kontraceptikus, kuriuos išrašė endokrinologė dėl netvarkingų hormonų paauglystėj. Sugėriau kiek liepė (1,5 metų), nutraukiau ir viskas jau yra pasitaisę, žymiai geriau negu ankščiau, bet skirtumas vistiek yra tarp to, kai gėriau tabletes ir kai nebegeriu. Riebaluojasi greitai plaukai, padidėjęs plaukuotumas, spuoguota kažkiek, riebi oda, mėnesinių skausmai na ir visa kita. O daugiau nebenoriu vartoti vaistų, noriu išsigydyti natūraliai. taigi, planuoju pirkti: ylang ylagn, nes labai mėgstu kvapą, rozmarinus plaukams, muskatinis šalavijas tiktų ir plaukams, ir hormonams, taip? Ar plaukams vaistinių? esu skaičiusi, kad vaistinių šalavijų eterinis aliejus yra pavojingas (neatsimenu kuo). Šiaip, man ir kaina svarbi, todėl nerolio tokiam dalykui nepirksiu. Dar pirksiu miros, tik čia kitais tikslais, bet bus galima panaudoti ir hormonams. O kaip geriausia naudoti eterinius aliejus?
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 01 18, 15:58)
Dėkui už atsakymus. mirksiukas.gif

Žodžiu, situacija tokia, kad gėriau seniau kontraceptikus, kuriuos išrašė endokrinologė dėl netvarkingų hormonų paauglystėj. Riebaluojasi greitai plaukai, padidėjęs plaukuotumas, spuoguota kažkiek, riebi oda, mėnesinių skausmai na ir visa kita. O daugiau nebenoriu vartoti vaistų, noriu išsigydyti natūraliai. taigi, planuoju pirkti: ylang ylagn, nes labai mėgstu kvapą, rozmarinus plaukams, muskatinis šalavijas tiktų ir plaukams, ir hormonams, taip? Ar plaukams vaistinių? esu skaičiusi, kad vaistinių šalavijų eterinis aliejus yra pavojingas (neatsimenu kuo). Šiaip, man ir kaina svarbi, todėl nerolio tokiam dalykui nepirksiu. Dar pirksiu miros, tik čia kitais tikslais, bet bus galima panaudoti ir hormonams. O kaip geriausia naudoti eterinius aliejus?

o kodėl nenori pelargonijų?jos ir ylang l. neblogas derinys, pelarg. nesijaučia, ir kaip tik tiktų tavo problemoms. Krūtinę gerai teptis mišiniu su šiais ea. 50 ml bazės +10 l. pelarg+10 l. ylang. smile.gif . dar galėtum pasidaryti natūr. dezą, į kurį pridėtum pelarg ea, šalavijo, jie veikia prieš prakaitavimą ir hormonus dar pareguliuotų.
Taupant galima ir be rozm. apsieit, šalav tinka.
Vaist. šalav yra stiprus ea, jo negalima nėščioms, esant polinkiui į epilepsiją, reikia smarkiai skiesti, nepadauginti.
Su EA geriausia daryti aliejinius mišinius ir jais teptis kūną (patogiausia naudoti). O efektyvaiusia daryti inhaliacijas (karštam vandeny įlašinti pora lašų ir kvėpuoti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 18 sausio 2010 - 16:41
QUOTE(Evut @ 2010 01 18, 16:58)
Žodžiu, situacija tokia, kad gėriau seniau kontraceptikus, kuriuos išrašė endokrinologė dėl netvarkingų hormonų paauglystėj. Sugėriau kiek liepė (1,5 metų), nutraukiau ir viskas jau yra pasitaisę, žymiai geriau negu ankščiau, bet skirtumas vistiek yra tarp to, kai gėriau tabletes ir kai nebegeriu. Riebaluojasi greitai plaukai, padidėjęs plaukuotumas, spuoguota kažkiek, riebi oda, mėnesinių skausmai na ir visa kita.

labai pazystama situacija. Pabandyk tikrai pelargonija. Man zinok veikia rolleyes.gif Nors tikrai tepiausi ne per daugiausiai, bet pastebejau efekta vien del to, kad tiesiog atsirado noras myletis Manau kad tas kvapas stimuliuoja kazkokius vistiek hormonus. Dabar vis tepu krutine, kol kas dar putli, tikiuos ir nesusileis lotuliukas.gif O MB sake jau jam nesvarbu, kad smirda, svarbu kad noras yra biggrin.gif
Ylang ylang nebandziau, bet gal kada nors cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 01 18, 18:26)
labai pazystama situacija. Pabandyk tikrai pelargonija. Man zinok veikia  rolleyes.gif  Nors tikrai tepiausi ne per daugiausiai, bet pastebejau efekta vien del to, kad tiesiog atsirado noras myletis Manau kad tas kvapas stimuliuoja kazkokius vistiek hormonus. Dabar vis tepu krutine, kol kas dar putli, tikiuos ir nesusileis  lotuliukas.gif  O MB sake jau jam nesvarbu, kad smirda, svarbu kad noras yra  biggrin.gif
Ylang ylang nebandziau, bet gal kada nors  cool.gif

ka tepei pelargonijom?gal man noras atsirastu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 18, 17:41)
o kodėl nenori pelargonijų?jos ir ylang l. neblogas derinys, pelarg. nesijaučia, ir kaip tik tiktų tavo problemoms. Krūtinę gerai teptis mišiniu su šiais ea. 50 ml bazės +10 l. pelarg+10 l. ylang. smile.gif . dar galėtum pasidaryti natūr. dezą, į kurį pridėtum pelarg ea, šalavijo, jie veikia prieš prakaitavimą ir hormonus dar pareguliuotų.
Taupant galima ir be rozm. apsieit, šalav tinka.
Vaist. šalav yra stiprus ea, jo negalima nėščioms, esant polinkiui į epilepsiją, reikia smarkiai skiesti, nepadauginti.
Su EA geriausia daryti aliejinius mišinius ir jais teptis kūną (patogiausia naudoti). O efektyvaiusia daryti inhaliacijas (karštam vandeny įlašinti pora lašų ir kvėpuoti).

Naudojau jau pelargonijas, tai man jų kvapas pasidarė brrr. Man šiaip greitai nusibosta kvapai. Nors tikiu, kad su ylang nesijaustų, nes su ylang joks kvapas nesijaučia. biggrin.gif Apie kūno purškiklį galvojau. galėčiau pirkti musk. šalaviją ir jis padėtų tiek plaukams, tiek hormonams, ane?
O tikrai reikia tokios mažos koncentracijos? Į 50ml aliejaus 20 l eterinio.
QUOTE(wilike @ 2010 01 18, 18:26)
labai pazystama situacija. Pabandyk tikrai pelargonija. Man zinok veikia  rolleyes.gif  Nors tikrai tepiausi ne per daugiausiai, bet pastebejau efekta vien del to, kad tiesiog atsirado noras myletis Manau kad tas kvapas stimuliuoja kazkokius vistiek hormonus. Dabar vis tepu krutine, kol kas dar putli, tikiuos ir nesusileis  lotuliukas.gif  O MB sake jau jam nesvarbu, kad smirda, svarbu kad noras yra  biggrin.gif
Ylang ylang nebandziau, bet gal kada nors  cool.gif

Žinau, kad pelargonija ir kai kurie kiti eteriniai turi afrodiziakinį poveikį. Šituo daug kas įsitikino, bet pavyzdžiui plaukuotumas yra kitokia problema, kurios net kontraceptikai neišsprendžia. Pasikeičia tie hormonai ir viskas.
O gal būtų galima pelargoniją kaip nors skaniai įkomponuot? jeigu ylang paslepia kvapą. Ylang ylang labai individualus dalykas. Vieniems jis labai sunkus, nuo jo bloga, o man toks skanus kvapas. wub.gif Čia reikia pauostyt.
O dėl krūtinės vėl gal jis tiesiog stangrina odą ir tiek? kamuoja mane abejonės. Bet aišku, išbandysiu būtinai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 18, 19:12)
ka tepei pelargonijom?gal man noras atsirastu wub.gif

as aisku turiu sau stikliuke susimakalavus truputi svistmedzio, kvieciu gemalu aliejaus, avokadu aliejaus ir laselis tu pelargoniju, bet tikrai dariau minimaliai (vos vos ant dugno), nes bijojau prisiciudit, nes tos pelargonijos man pakankamai smirdejo blush2.gif Bet tokiam misiny tas kvapas taip lengvai issiklaide, gan saldus patapo. Tepu krutine aišku biggrin.gif dar ant kaklo tas vietas palei ausis kur pulsuoja ir ant riešo.
Evut bandyk vistiek ka nors, gal pakaitom, gal misinukais, kad tas kvapas neatsibostu. Vistiek kazkas gi duos norimu rezultatu mirksiukas.gif Sunku su tuo plaukuotumu ir prakaitavimu, mano sesutei taip, tik ji KT negere.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilike: 18 sausio 2010 - 18:24
Žinau, kad pelargonija ir kai kurie kiti eteriniai turi afrodiziakinį poveikį. Šituo daug kas įsitikino, bet pavyzdžiui plaukuotumas yra kitokia problema, kurios net kontraceptikai neišsprendžia. Pasikeičia tie hormonai ir viskas.
as plaukota ir be KT, dukra irgi, susitaikiau 4u.gif plaukai visa kuna dengia kaip pukelis, net ir ziema nesildo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 18, 14:26)
Odora, o tu kam tobulinai ir ką dėjai? biggrin.gif  Jei nebūčiau sugadinusi tiūbiko, būtų taip ir likę, nebūčiau perdarinėjusi tikriausiai  g.gif

manasis buvo grazios spalvos, bet stipriai stipriai per intensyvus, tiek pigmento prideta, kad net sausino lupas (ir zinoma nustojo sukiotis), tai as gaminausi balzama ir dejau i ji tiek pigmento, kad gavosi kazkas tarpinio tarp balzamo su spalva ir lupdazio, supyliau i veledos tubika, paskutini kart sukant jis suskilo, bet dar panaudojamas biggrin.gif

gal mb reikia papasakot apie toki palergoniju poveiki g.gif iskart aprupintu metams i prieki lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 18 sausio 2010 - 18:57
QUOTE(Evut @ 2010 01 18, 18:12)
Naudojau jau pelargonijas, tai man jų kvapas pasidarė brrr. Man šiaip greitai nusibosta kvapai. Nors tikiu, kad su ylang nesijaustų, nes su ylang joks kvapas nesijaučia.  biggrin.gif Apie kūno purškiklį galvojau. galėčiau pirkti musk. šalaviją ir jis padėtų tiek plaukams, tiek hormonams, ane?
O tikrai reikia tokios mažos koncentracijos? Į 50ml aliejaus 20 l eterinio.

tai kad pelargonija tikrai veikia hormonus. Rašė merginos kitoj temoj, kad mm neskausmingos pasidarė, krūtinės neskauda prieš mm. Ylang numuša jų kvapą, taip kad nesijaus. Koncentracija yra l. normali. šiaip į 10 ml aliejaus dedama 3-5 lašai ea. Kai ylang toks stiprus, tai mišinio kvapas irgi bus stiprus.
Atsakyti
Na va, noriu gamint šį vakarą lūpų balzamą - pirmajį ax.gif Galvoju įdėti glicerino, bet nežinau, kada jį geriausia dėt... Gal kas patars? Kokį kiekį geriausia dėt, kad nepadauginčiau? smile.gif
Atsakyti