Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Monica @ 2010 01 17, 10:09)
Mano supratimu vaškas būtinas. Be jo gautųsi sviestas, kuris nesuteiktų tokios apsaugos lūpoms kaip vaškinis balzamas. Iš bėdos galima daryti iš vaško, sviestm.,jojobos + apelsinų ea. Aš asmeniškai visada dar dedu kakavos sviesto.
darant su visais ingred. galima būtų dėti tokiom proporc.: 3 g. kakavos sv+3 g. sveistm+5 g. skysto aliejaus (jojobos)+2 g. vaško +2 lašai ea.

Kaip tik šiandien pagalvojau, kad reikia pasigaminti lūpų balzamą thumbup.gif
Ačiū už proporcijas 4u.gif Tik dar turiu kelis klausimukus... Kaip jūs atsveriat tuos gramus? Įmanoma su arbatiniu šaukšteliu pamatuoti? O gal lengviau su tuo oranžiniu šaukšteliu? Ar gaminant lūpų balzamą nėra didelė klaida maži nuklydimai nuo proporcijų?
Ir dar labai įdomu... Pabaigiau ECO lūpų balzamą ir liko išsukama tubelė. Ar ją dar galima panaudoti gaminamam balzamui? Kaip į ją supilti naują balzamą, kad kur nors neprabėgtų? g.gif Ačiū iškart atsakiusioms 4u.gif
Beje, turiu išsisaugojusi kelis receptukus, tai kai kurios deda medaus. Kiek jo reikėtų dėti ir kokia jo funkcija lūpų balzame?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 17 sausio 2010 - 23:46
QUOTE(Evut @ 2010 01 17, 21:40)
Planuoju šio mėnesio gale apsipirkti ir turiu keletą klausimų:

1. Kokie produktai be rožių, pelargonijų ir ylang ylang reguliuoja hormonus?
2. Kas be lazdyno riešutų aliejaus dar sutraukia poras? (būtų gerai kas nors ne iš citrusinių).
3. Ar kakavos sviestas tinka sausiems plaukams? Mišinyje, aišku.
4. Koks eterinis aliejus būtų lygiavertis plaukų augimui kaip ir rozmarinų?
5. Kada bus trūkstamos prekės?

daug čia nelengvų kl. pabėrei ax.gif
1Ar čia dėl kažkokių moteriškų problemų? būtų gerai sukonkretinti.
Muskat. šalavijas [/b]reguliuoja hormonus, mm,mažina pms, naudoti 1 mm ciklo pusėj, nes gali l. pagausinti mm.
Nerolis normalizuoja endokrin. sistemą, hormon.sutrikimus, apdeda esant PMs. Jis l. brangus, savo asm. kolekcijoj turiu.
Muskato riešutas tonizuoja reprodukcinę sistemą, imituoja hormoną estrogeną, ko pasekoje reguliuoja menstruacijas, mažina jų skausmus.
Myra mažina menstruac. skausmus, didina vaisingumą, seksualumą. santalas harmonizuoja menstruac. ciklą.
4. Be rozmarino
Skatina plaukų augimą:
Bazilikas, greifrutas, kedras, kiparisas, citrina, morkų sėklų, germ. ramunėlė, šalavijas, muskat., petitgreinas.
Nuo slinkimo: bazilikas, kedras, cinamonas, levanda, manuka, šalavijas, muskat.ir vaistinis, mira, pušis, eukaliptas globulus, pipirai visų rūšių, čiobreliai.
Aš dažniausiai be rozm. naudoju kedrą, šalaviją. Gal kada receptų parašysiu.
2. medetkų, erškėtrožių, vynuogių kauliukų.
3. manau, kad taip, nors nebandžiau.

QUOTE(bryyla @ 2010 01 17, 23:39)
O gal lengviau su tuo oranžiniu šaukšteliu? Ar gaminant lūpų balzamą nėra didelė klaida maži nuklydimai nuo proporcijų?
Ir dar labai įdomu... Pabaigiau ECO lūpų balzamą ir liko išsukama tubelė. Ar ją dar galima panaudoti gaminamam balzamui? Kaip į ją supilti naują balzamą, kad kur nors neprabėgtų?  g.gif Ačiū iškart atsakiusioms  4u.gif
Beje, turiu išsisaugojusi kelis receptukus, tai kai kurios deda medaus. Kiek jo reikėtų dėti ir kokia jo funkcija lūpų balzame?

parašyk, kas konkrečiai reikalinga, pasversiu, kiek maždaug telpa į oranž š.
Būtent balzamoj gamyboj gali improvizuoti kiek nori. Juk ir konsist. skirtinga patinka, ir aliejai, kvapai.Medaus aš dėjau, tai balzams gausni saldus ir kvepiantis, tik reikia nepadaugint, nes atsiskiria skystis. Mano senoj tūbelėj apačioj toks kaip tarpas, tai netinka savos gamybos pilti.O šiaip tai nieko l. neprigalvosi, reikia tiesiog kiek pravėsusį pilti į tūbelę.

geltoni klausimai į až
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 18 sausio 2010 - 13:09
QUOTE(Monica @ 2010 01 18, 13:08)
O šiaip tai nieko l. neprigalvosi, reikia tiesiog kiek pravėsusį pilti į tūbelę.

galvoju, kažin, ar netaps manija tas produktų tobulinimas blush2.gif

išsitraukiau vakar tokį Everyday minerals lūpų dažą, kurį buvau parsisiuntusi su milteliais antakiams (ir neprigijo jie man šiaip šitam reikalui doh.gif ). Kadangi dažas buvo kartą su pirštu nuspaustas žemyn ir jau nebevažiavo, nutariau jį gelbėti. Nes spalvoto dažo su nagu viešoj vietoj nekrapštysi, taip ir nusimėtytų...

išsitirpdžiau aš dažą, įpyliau vanilės fitolio, glicerino, įlašinau kavos EA, nes man jo kvapas toks gryn aliejaus iki šiol buvo... Dar įlašinau benzoino, vitamino E. Ir supyliau naują kūrinį į balzamo tiūbiką iš Burt's bees, super gavosi thumbup.gif Skaniai kvepia, minkštai tepasi, gerai važinėjasi naujoj tūboj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 18, 13:17)
galvoju, kažin, ar netaps manija tas produktų tobulinimas  blush2.gif
supyliau naują kūrinį į balzamo tiūbiką iš Burt's bees, super gavosi  thumbup.gif Skaniai kvepia, minkštai tepasi, gerai važinėjasi naujoj tūboj biggrin.gif

Aš tai tik pagirti galiu. Bet kokiu atveju teigiama manija.Iš nenaudojamo gaminio gerą produktą gavai bigsmile.gif Kad visoms tiek fantazijos rolleyes.gif
Atsakyti
ar labai skiriasi (kvapu ir panaudojimo galimybem) raudonuju ir zaliuju madarinu EA? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 18, 14:17)

išsitraukiau vakar tokį Everyday minerals lūpų dažą, kurį buvau parsisiuntusi su milteliais antakiams (ir neprigijo jie man šiaip šitam reikalui  doh.gif ). Kadangi dažas buvo kartą su pirštu nuspaustas žemyn ir jau nebevažiavo, nutariau jį gelbėti. Nes spalvoto dažo su nagu viešoj vietoj nekrapštysi, taip ir nusimėtytų...

išsitirpdžiau aš dažą, įpyliau vanilės fitolio, glicerino, įlašinau kavos EA, nes man jo kvapas toks gryn aliejaus iki šiol buvo... Dar įlašinau benzoino, vitamino E. Ir supyliau naują kūrinį į balzamo tiūbiką iš Burt's bees, super gavosi  thumbup.gif Skaniai kvepia, minkštai tepasi, gerai važinėjasi naujoj tūboj biggrin.gif

as irgi is every day minerals lupdazio panasu remake padariau biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 18, 13:19)
Iš nenaudojamo gaminio gerą produktą gavai bigsmile.gif

ir turiu pasakyti, kad labai teigiamai man pagerinimai suveikė be to, kad pats lūpų balzamas pasidarė lygus ir vientisas, o tai buvo susidažęs tokiais tarsi gumuliukais. Pastebėjau šiandien jau darbe, kad kažkoks negerietis ant lūpos iššoko, tai po uždažymo dabar iš jo tik tolimi prisiminimai rolleyes.gif

Odora, o tu kam tobulinai ir ką dėjai? biggrin.gif Jei nebūčiau sugadinusi tiūbiko, būtų taip ir likę, nebūčiau perdarinėjusi tikriausiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 18, 13:20)
ar labai skiriasi (kvapu ir panaudojimo galimybem) raudonuju ir zaliuju madarinu EA?  4u.gif

kiek radau info, tai poveikis analogiškas, tik kvapai skiriasi. Žalias citriniškesnis.
Atsakyti
Puslapyje maciau 2 arbatmedziu aliejus, po 9 lt ir po 13 lt. Gal galite parasyti kuo jie skiriasi? aciu
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 18, 13:08)
parašyk, kas konkrečiai reikalinga, pasversiu, kiek maždaug telpa į oranž š.
Būtent balzamoj gamyboj gali improvizuoti kiek nori. Juk ir konsist. skirtinga patinka, ir aliejai, kvapai.Medaus aš dėjau, tai balzams gausni saldus ir kvepiantis, tik reikia nepadaugint, nes atsiskiria skystis. Mano senoj tūbelėj apačioj toks kaip tarpas, tai netinka savos gamybos pilti.O šiaip tai nieko l. neprigalvosi, reikia tiesiog kiek pravėsusį pilti į tūbelę.

geltoni klausimai į až

Balzamo noriu pasidaryti apie 20 g. Kol neturiu patirties, tai turbūt darysiusi tuose baltuose plastmasiniuose baltuose indukuose po 10 g. Na sudėtis gal skurdoka bus, nes nenoriu nieko bepirkt dėl balzamo, tai dėsiu sviestmedį (bet jis išsuktas), makadamijų aliejaus (na skistesnių gal paįvairinsiu), medaus, vaško. Gal man būtų paprasčiau miligramais skaičiuoti g.gif Am... O gal gali kokios proporcijos turėtų būti, kaip aš parašiau gaunamą kiekį - 20 g. ?
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2010 01 18, 13:44)
Puslapyje maciau 2 arbatmedziu aliejus, po 9 lt ir po 13 lt. Gal galite parasyti kuo jie skiriasi? aciu

Po 9 lt - 5 ml, po 13,5 - 10 ml tiesiog. Aš bent jau taip supratau mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 18 sausio 2010 - 14:01
QUOTE(Satura @ 2010 01 18, 14:17)

išsitraukiau vakar tokį Everyday minerals lūpų dažą, kurį buvau parsisiuntusi su milteliais antakiams

Manija manija bigsmile.gif As irgi dariau į everyday minerals balzamo indelį, bet tas ratukas man sugedo ir nebevazinėjo daugiau verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 01 18, 14:05)
Manija manija bigsmile.gif As irgi dariau į everyday minerals balzamo indelį, bet tas ratukas man sugedo ir nebevazinėjo daugiau verysad.gif  ax.gif

tai faktiškai jau nustatėm, kad EM indeliai prasti... Monica, o taviškius galima naudoti po keletą kartų? Ar pati bandei? 4u.gif
Atsakyti