Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

Aciu patarusioms del naminio roziu hidrolato smile.gif
Pasidariau as ji ir pridejau dar glicerino. Nezinau, kiek laiko nesuges, bet ziauriai patinka, ir veidui, ir plaukams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 17:39)
na, kiekvienai pagal supratimą smile.gif

Mano supratimas susideda iš to ką aš žinau/patyriau/išbandžiau ar bent teoriškai numanau, kad galėtų padėti, o su hidrolatais plaukų ilgiui nieko tokio dar neišgirdau. Bent iki šiol.

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 15, 17:51)
Veikia ir dar kaip tongue.gif
Man Rozmarinu hidrolatas tikras stebuklas,veida greitai nuramina wub.gif
O siandien isploviau galva su nauju sampunu ir atsirado lyg pleiskanu (issausejo oda galvos) papurskiau R hidrolatu ir dingo tos pleiskanos blink.gif  Stebuklas wub.gif

Tai odai ir skalpui aš irgi naudosiu. biggrin.gif

Tik daug kas, ko norėčiau dar, išpirkta. devil.gif
Atsakyti
Monika, sviestmedis ir kakavos sviestas, kur is taves pirkau plastmasiniame maiselyje, jiems nekenkia buti maiseliuose, ar geriau juos perdeti i stiklainiukus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 15 sausio 2010 - 20:12
QUOTE(Evut @ 2010 01 15, 18:35)
Mano supratimas susideda iš to ką aš žinau/patyriau/išbandžiau ar bent teoriškai numanau, kad galėtų padėti, o su hidrolatais plaukų ilgiui nieko tokio dar neišgirdau. Bent iki šiol.
Tai odai ir skalpui aš irgi naudosiu. biggrin.gif

na jei jau taip reikia, tai man nuima elektrinimasi, o iki tol tai buvo siaubingai i nevilti varanti problema doh.gif, nes mano plaukai labai ilgi
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 15, 20:10)
Monika, sviestmedis ir kakavos sviestas, kur is taves pirkau plastmasiniame maiselyje, jiems nekenkia buti maiseliuose, ar geriau juos perdeti i stiklainiukus? 4u.gif

persidėk į stiklo indukus. Toks pakavimas yra tik "kelioninis", kai namie turima laisvos taros, kad bereikalingai neapsikraut indukais, na ir susitaupo pora Lt ax.gif
Atsakyti
Aš norėčiau recepto... kokio prabangaus (ta prasme, kad būtų vertingos sudėtinės dalys..tegu ir iš brangesnių) veido kremo, kuris būtų skirtas odai, kad ji greit nesentų ax.gif Oda normali, neprobleminė.
Gal kas turit tokio kremo receptą?

Kremą gaminčiau sesytei, dovanai (jai 43, bet dalį ir sau pasilikčiau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 16, 18:39)
Aš norėčiau recepto... kokio prabangaus (ta prasme, kad būtų vertingos sudėtinės dalys..tegu ir iš brangesnių) veido kremo, kuris būtų skirtas odai, kad ji greit nesentų ax.gif Oda normali, neprobleminė.
Gal kas turit tokio kremo receptą?

Kremą gaminčiau sesytei, dovanai (jai 43, bet dalį ir sau pasilikčiau biggrin.gif )

su kokiu vašku gamintum?lengvesnio ar riebesnio norėtum?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 16, 20:23)
su kokiu vašku gamintum?lengvesnio ar riebesnio norėtum?

O koks skirtumas dėl vaško? Ta prasme ar bičių, ar gėlių? blush2.gif
Aš neišmanau, todėl ir klausiu blush2.gif

Norėtųsi lengvesnio, kuo įprastesnio į kremą, kokie būna nenatūralūs ax.gif
Nes mano sesutė tik tik pradėjo domėtis natūraliais produktais, tai pasistengčiau parodyti, kad nebūtinai chemija gali būti gera, kad ir natūralūs kremai yra kaip kremai ax.gif Bet ji iki šiol naudojo visokius 'luxury anti-aging', kur pas mus LT po kelis šimtus lentynose dulka unsure.gif Bandysiu - tol kol gausis, net jei iš karto nepasiseks. Bandymų rezultatus sutepsiu ant savęs, jei bus ne vienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 16, 20:56)
Norėtųsi lengvesnio, kuo įprastesnio į kremą, kokie būna nenatūralūs 

tada geriau būtų gaminti su emuls. vašku. Jis lengvesnis gaunasi ir l. panašus į pirktinį. Gėlių vaško nėra prasmės dėti, ne jis tirštins kremą, ko nereikia, jei norit lengvo kremo. Jei pas mane dar kažką pirksit, parodysiu, kas gaunasi, kaip gyvai įv. kremai atrodo mirksiukas.gif
darant 50 g. kremo galima dėti 20 ml aliejų (pvz. 7 ml arganas, 7 ml erškėtr,2 ml kakavos sv.+4 ml jojobos/nakvišų/makadamijų ar dar koks kitas) ir 30 ml hidrolato (pvz rožių/rugiagėlių/hamam/bosvelijos sakėt pirkot ). +3 g. emuls. vaško (manojo, pvz iš KN daugaiu reikia dėti)+ ea. Prabangus ir kvapnus derinys prieš senėjimą yra rožės+ santalas, galima myra/bosvelija+ santalas. Na ir konservantai aišku.

Aš neieškau gatavų receptų, mano galva puikiusiai galima pačiai susikurt pagal poreikius ir turimas atsargas. Variantų galima ir daugiau sugalvoti, jų tikrai ne 1. galit pvz paskaityti sudėtį gatavų natūr. kremų prieš senėjimą, ir pagal ją daryti.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 15, 22:52)
persidėk į stiklo indukus. Toks pakavimas yra tik "kelioninis", kai namie turima laisvos taros, kad bereikalingai neapsikraut indukais, na ir susitaupo pora Lt ax.gif

Monica, neradau stikliniu, perdejau i erdvius plastmasinius nuo kremo, gal nieko tokio? Ar ieskot stikliniu? smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

iskart pasisakau, kad visos temukes kolkas neperskaiciau, na bet apstu laiko - spesiu biggrin.gif Bet noreciau visu pasiteirauti, ypac, zinoma, Monicos, ar naturalus aliejukai tikru alergiskai odai??
Atsakyti

labai as irgi kremuka noreciau pasigamint, bet, bet, bet... biggrin.gif
noreciau lupu balzama pagaminti?gal kas galetu aprasyti ko reikia ir smulkiai kaip gaminti?turiu sviestmedzio, citrinines verbenos hidrolata, levandu milteliu, apelsinu, rozmaruni, pelargoniju, arbatmedzio ea.
ACIU 4u.gif

ar be vasko nepagamincsiu?
Atsakyti