Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Evut @ 2010 01 14, 19:37)
Prašau, paskaitykit, ko klausiu. biggrin.gif  Klausiu apie patį plauką, o ne skalpą, kai ant plauko ilgio purškiamas.  Ar kažkuo padeda plaukams? Ar verta purkšti ant plaukų, ar tik į šaknis geriau?

manau, kad pačiam plaukui pridėti pagerinimai labiau - vitaminas, fitokeratinai wink.gif Bet juos ir "paskirsto" tas hidrolatas, kuriame jie ištirpinti cool.gif
Atsakyti
Ai, tada vandenį naudosiu. Nors ant plaukų čampakų man patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 01 14, 18:10)
Na aisku, kad kiekvienas gali daryti kaip jam norisi  mirksiukas.gif Yra zmoniu, kurie naudoja sintetinius kvepiancius aliejus, garina juos namuose, isivaizduoja, kad jiems kvepia ir gyvena laimingi ir patenkinti biggrin.gif Yra net tokiu, kurie oro gaiviklius namuose purskia  rolleyes.gif 
Manau, kad mes diskutuojam ne apie tai ar kvepia garinami EA ar ne, o apie tai, koks eteriniu alieju garinimo budas yra naudingas. O tokiu atveju svarbu, kad eterinis aliejus nesviltu.

Tikra tiesa mirksiukas.gif Kiekviena renkames kaip mums atrodo geriausia ir priimtiniausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 01 14, 20:12)
Ai, tada vandenį naudosiu.

sprendi pati, bet man tavo pasirinkimas keistas atrodo smile.gif Kadangi kvapai veikia ir įkvepiant - "per smegenis", tai neabejotinai hidrolatas yra vertingesnis už paprastą vandenį. Patį plauką, hidrolatas, manau, kad geriau gaivintų negu vanduo. Juk ne veltui terliojamės ir leidžiam laiką tepdamos ant savo "negyvos" plaukų dalies aliejus, ekstraktrus, kaukes ir panašiai smile.gif

dar paskaičiau apie jį, tai ir pagerti užsimaniau biggrin.gif

vakar bandžiau Monicos dumblių mišinį, kurį skiedžiau skystais dumbliais iš New directions, dėjau alksnio žievės miltelių, perlų pudros ir petražolių EA. Užskaitau biggrin.gif Manau, kas nori pradėti žaisti su dumbliais, tai čia idealus variantas, nes neneša nuo jų taip, kaip nuo New directions dumblių miltelių wink.gif Va ten tai išbandymas nosiai tongue.gif

kvepėjo kaukė moliu ir petražolėm. Tiesa, nuo spirulinos buvo žaliai mėlyna, bet ai, nutariau, kad vyrams baisiai atrodo tiek baltos, tiek juodos, tiek žalios, tiek kitų spalvų kaukės, tai nutariau Monicos pastabą kaukę darytis, kai viena namie, pamiršti biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, o kiek reikia dėti vaško tarkim 200ml kūno sviesto(čia gaminant be vandens fazės)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 10:20)
vakar bandžiau Monicos dumblių mišinį,

bučiau dėkinga, jei visus dumblius atskirai išbandytum. Įdomu, ar skirtumas pasijaustų ax.gif Šiaip spirulina neblogai dvokia, bet litotamniai kai bekvapiai, tai nuslopina tą kvapą.

Ernesin, gaminant be vandens fazės, gali visai nedėti vaško. Jis suteikia kietumą sviestui. Jei dėsi sviestm ir kakavos, kurie ir taip kieti, tai vaško nereik. Jei darai daugiausia iš skystų, tai gali dėti kokius 5-10 g. Viskas priklauso nuo to, kokio tirštumo sviesto nori.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 15, 12:49)
bučiau dėkinga, jei visus dumblius atskirai išbandytum. Įdomu, ar skirtumas pasijaustų ax.gif Šiaip spirulina neblogai dvokia, bet litotamniai kai bekvapiai, tai nuslopina tą kvapą.

patikėk, New directions dumblių miltelių kvapo nenuslopina niekas biggrin.gif Ir dar tas kvapas įsigeria bent parai į odą - dėk nedėjus kitų miltelių, pilk EA - tik tie ND dumbliai jaučiasi doh.gif

ok, išbandysiu atskirai - reiks tada užrašus vestis, kad palyginti galėčiau normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 13:11)
patikėk, New directions dumblių miltelių kvapo nenuslopina niekas  biggrin.gif Ir

čia tų skystų?o koks jų pavad.?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 15, 14:12)
čia tų skystų?o koks jų pavad.?

ne, skysti ND dumbliai, kaip bebūtų keista, nesmirda visai. O milteliai - labai doh.gif Štai jų aprašymas drinks_cheers.gif Dabar net sudėtį sukėlė, ko anksčiau nebuvo biggrin.gif

o apie skystus tai va, kaip plačiai - nuoroda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 15 sausio 2010 - 14:31
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 11:20)
sprendi pati, bet man tavo pasirinkimas keistas atrodo  smile.gif Kadangi kvapai veikia ir įkvepiant - "per smegenis", tai neabejotinai hidrolatas yra vertingesnis už paprastą vandenį. Patį plauką, hidrolatas, manau, kad geriau gaivintų negu vanduo. Juk ne veltui terliojamės ir leidžiam laiką tepdamos ant savo "negyvos" plaukų dalies aliejus, ekstraktrus, kaukes ir panašiai smile.gif

Man gaila pinigų produktui, kuris neaišku, ar veikia. Aliejus aišku, o hidrolatas neaišku.
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 01 15, 16:05)
Man gaila pinigų produktui, kuris neaišku, ar veikia. Aliejus aišku, o hidrolatas neaišku.

na, kiekvienai pagal supratimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 01 15, 18:05)

Veikia ir dar kaip tongue.gif
Man Rozmarinu hidrolatas tikras stebuklas,veida greitai nuramina wub.gif
O siandien isploviau galva su nauju sampunu ir atsirado lyg pleiskanu (issausejo oda galvos) papurskiau R hidrolatu ir dingo tos pleiskanos blink.gif Stebuklas wub.gif
Atsakyti