Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Oksanik @ 2009 12 24, 08:07)
Labas rytas 4u.gif
Iskylo man problema
Pasigaminau krema, o jis pasidare lyg rugpienis, aliejusu issiskyre doh.gif
Ko padauginau?

įtariu dėl vyno...Mėlynės nemanau, kad sutrauktų. Gaila cool.gif Bet aš ir sutrauktą ant kojų sutepu ax.gif

Katuti, berods Violence sakė, kad ir pirktinę kaukę gintaro milt. suskystino. matyt tik tam kartui, geriau jų dėti
Atsakyti
Kokius ea galima lasinti i plauku balzama sausiems, luzinejantiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2009 12 24, 14:36)
Kokius ea galima lasinti i plauku balzama sausiems, luzinejantiems plaukams?

morkų, levandų, santalo, muskat. šalavijo, čiobrelių ea
Atsakyti
laba, visu pirma - su sventemis visas grazuoles smile.gif)

o dabar parbegu su klausimu:
kaip reikia naudoti pvz vaisiu miltelius? noreciau kaukes kokias pasidaryti, tik nezinau ka ir ko deti i kosyte, nes visiskai naujoke as gamybiniuose procesuose smile.gif mano oda riebi, daug inkstiru, issipletusiom porom. dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2009 12 25, 19:38)
o dabar parbegu su klausimu:
kaip reikia naudoti pvz vaisiu miltelius? mano oda riebi, daug inkstiru, issipletusiom porom. dekui smile.gif

Milteliai yra tirpūs skystyje (vandeny, hidrolate). Galima skystį trup. pašildyti (palaikyti karšto vandesn vonelėje). Jūsų odai labiausiai tiktų:alantoinas, alūnas, šliauž. bruknuolė. Yra dar nesukelti keli produktai kaip tik tokiai odai: baltojo alksnio žievės milteliai (white willow bark), hamamelio žievės milteliai (which hazel bark), cinko oksidas (šiuos ingredientus problemiškos odos priežiūros priemonėse naudoja firma Suki, siūlanti gan brangias priemones). Augalų milteliai netirpūs, juos reikia tiesiog sumaišyti su skysčiu (geriau ne šaltu), ir šiek tiek palaikyti (bent kelias h), kad pasidarytų ištrauka. Visus šiuos miltelius molio kaukėse galima naudoti.
Atsakyti
Pasibaigė beveik visi mano hidrolatai, o naujų neišsirenku doh.gif Kakta ir nosis riebesnės, visa kita sausa, o aplink burną jau virš savaitės nepraeinantis raudonas bėrimas, kažkokie maži spuogiukai. Nebežinau ką ir bedaryt, tamanai nepadeda. Kokie hidrolatai tiktų? Kvapo nebesibaidyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 26, 15:33)
Pasibaigė beveik visi mano hidrolatai, o naujų neišsirenku  doh.gif Kakta ir nosis riebesnės, visa kita sausa, o aplink burną jau virš savaitės nepraeinantis raudonas bėrimas, kažkokie maži spuogiukai. Nebežinau ką ir bedaryt, tamanai nepadeda. Kokie hidrolatai tiktų? Kvapo nebesibaidyčiau  ax.gif

gali priminti, ką turėjai blush2.gif Levandų h. buvo paskutinis, šlamučius ir citr. verbeną irgi berods bandei. Ramunėlių hidr. gal pabandyk, raminančiai veikia. Levandų ea neturi? gal ir padėtų pasitepus su aliejumi g.gif Taip pat alūnas turėtų padėti: jis padžiovina, yra astringentas.
Atsakyti
Noriu paklausti, kokie ea padeda nuimsi nerimą, sumažinti įtampą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Turiu problemėlę. Užsiregistravau savo sąskaitą, bet negaliu prisijungti tinklapyje. verysad.gif Nežinau, nei kiek siuntimas kainuoja, nei siųstis ką nors galiu. cray.gif
O šiaip labai džiaugiuosi, kad yra tokia puiki parduotuvė.
Pamačiau Kunigundos78 nuorodą kitoj temoj, net nežinojau prieš tai tokios parduotuvės.
Dar norėjau paklaust, ar sijų lecitino granulės gali būti vienintelis emulsiklis, ar būtinai reikia dėti kokį kitą? ( ir kiek jos kainuoja?)
Ar bus kada nors alavijų, nes neradau nieko, o čia visos naudojat?
Atsakyti
Sveikos, su šventėmis mirksiukas.gif

Monica, kažkada minėjai, kad gal pati galėtum padaryti anticeliulitinius mišinukus, nes jiems reikia daug įvairių EA ir sunku visus susipirkti. Ar gamintum? Pagal savo receptus ar būtų galima individualiai paprašyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 26, 21:25)
gali priminti, ką turėjai blush2.gif Levandų h. buvo paskutinis, šlamučius ir citr. verbeną irgi berods bandei. Ramunėlių hidr. gal pabandyk, raminančiai veikia. Levandų ea neturi? gal ir padėtų pasitepus su aliejumi g.gif Taip pat alūnas turėtų padėti: jis padžiovina, yra astringentas.

Tu auksas wub.gif Porą kartų ant bėrimų panaudojau alūną ir beveik dingo bigsmile.gif
Iš aromanatural bandžiau levandas ir šlamutį. Dabar reikės verbeną ir ramunėles pabandyt ax.gif O tai mb taip įsisuko į visus hidrolatus ir eterinius, kad viskas į pabaigą eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2009 12 27, 14:36)
Sveiki,
Turiu problemėlę. Užsiregistravau savo sąskaitą, bet negaliu prisijungti tinklapyje. verysad.gif Ar bus kada nors alavijų, nes neradau nieko, o čia visos naudojat?

tai kad veikia gerai parduotuvėlė g.gif Jei nesunku, parašyk man až, kas konkrečiai neveikia. Siuntimo sąlygos yra tinklapio apačioje. Sojų lecitinas dar negautas, jo vieno normaliam kremui nesu naudojusi, nors pabandžius man suemulsino, reiktų geriau su kitu emulsikliu maišyti. Kitą info irgi į až.
Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2009 12 27, 16:57)
Tu auksas  wub.gif Porą kartų ant bėrimų panaudojau alūną ir beveik dingo  bigsmile.gif

labai smagu, kad padėjo thumbup.gif. Mane gi mb herpiu apkrėtė, tai alūnas ir uždžiovino, žymiai greičiau gyja, bet jau tokią max. koncentraciją padariau.
Atsakyti