Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Versmė @ 2010 01 05, 22:22)
Kai buvau pas monica pirmą kartą butelį atidarėm, tai kvapas raugintus kopūstus priminė. Neišdrįsau pirkti  blush2.gif Nors pirkusios nieko blogo apie kvapą nesakė, gal užsipurškus kitoks kvapas atrodo  g.gif
Dėkui labai.  4u.gif  Labai daug ingridientų, gal pavyks jau pagamintą nusipirkt  ax.gif

Man rugiagėlių hidr.kvapas gana įdomus, primena padegintą cukrų blush2.gif ax.gif ant odos užpurškus greit nugaruoja
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 05, 21:22)
Kai buvau pas monica pirmą kartą butelį atidarėm, tai kvapas raugintus kopūstus priminė. Neišdrįsau pirkti  blush2.gif Nors pirkusios nieko blogo apie kvapą nesakė, gal užsipurškus kitoks kvapas atrodo  g.gif

Noriu skaniai kvepėt, o ne raugintais kopūstais lotuliukas.gif blink.gif panašiai man pelargonijų "kvepia", bet ir kvapas ant odos ilgai išlieka...

QUOTE(GinMintė @ 2010 01 05, 21:53)
O galima į plaukų balzamą ar kaukę (aliejinę) įpilti glicerino, kad padrėkintu dar plauką? ax.gif

Glicerinas aliejuje netirpsta.

QUOTE(Katherina @ 2010 01 05, 21:53)
Man rugiagėlių hidr.kvapas gana įdomus, primena padegintą cukrų  blush2.gif  ax.gif ant odos užpurškus greit nugaruoja

na bent jau greit nugaruoja, nuraminai truputį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 05, 21:52)
drasiai galima tepti jo neskiedus, jis tikrai nuostabus

O jis efektyviai mazina issipletusiu kapiliaru paraudima?
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2010 01 05, 22:01)

del kapiliaru nezinau, bet sesuo nuo spuogu naudojo-tai labai efektyvi priemone
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2010 01 05, 22:01)

Aš jį naudoju aliejų mišinuke apie mėnesį, o vieną rytais vis pateplioju apie savaitę, bet poveikio nepastebėjau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 05, 21:53)
O galima į plaukų balzamą ar kaukę (aliejinę) įpilti glicerino, kad padrėkintu dar plauką? ax.gif

į balzamą gali.

QUOTE(bryyla @ 2010 01 05, 22:18)
Aš jį naudoju aliejų mišinuke apie mėnesį, o vieną rytais vis pateplioju apie savaitę, bet poveikio nepastebėjau... verysad.gif

Greit nori rezultato ax.gif Bet dar 2 mėn. pasitepk. Aš tai dar būtinai ea įdedu dėl geresnio poveikio. Ir beje skaičiau, kad mėgsti vonią.Tai esant kapiliarams karšta vonia nerekomenduojama, kaip ir pirtis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 05, 22:31)
į balzamą gali.
Greit nori rezultato ax.gif Bet dar 2 mėn. pasitepk. Aš tai dar būtinai ea įdedu dėl geresnio  poveikio. Ir beje skaičiau, kad mėgsti vonią.Tai esant kapiliarams karšta vonia nerekomenduojama, kaip ir pirtis cool.gif

O kokius EA naudoji šiam reikalui?
Va būtent dėl tokių problemų ir nesidarau karštų vonių, vanduo būna tik šiltas. Pirčių taip pat vengiu, bet porą kartų per metus nueinu, nes negaliu atsispirti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 05, 23:31)
Aš tai dar būtinai ea įdedu dėl geresnio  poveikio.

Kokį ea dedi kapiliarams? ax.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad šlamučio hidrolatas padeda kuperozinei odai. O ar jis tinka sausai odai? Galvoju gal geriau pirkti ne hamamelių ir rugiagėlių hidrolatus, o pastarąjį pakeisti būtent šiuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 05, 23:41)
Skaičiau, kad šlamučio hidrolatas padeda kuperozinei odai. O ar jis tinka sausai odai? Galvoju gal geriau pirkti ne hamamelių ir rugiagėlių hidrolatus, o pastarąjį pakeisti būtent šiuo  g.gif

Dėl kuperozinės odos man Monica pirmiausia siūlė naudoti hamamelio, paskui eina šlamutis. Nei pirmas, nei antras man nenusausino odos, netgi atvirkščiai - rodos, nuramina.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 01 05, 22:50)
Dėl kuperozinės odos man Monica pirmiausia siūlė naudoti hamamelio, paskui eina šlamutis. Nei pirmas, nei antras man nenusausino odos, netgi atvirkščiai - rodos, nuramina.

Na hamamelių pirksiu tai tikrai, bet noriu pamaišyti, tai neapsisprendžiu kokį dar rinktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 05, 22:41)
Skaičiau, kad šlamučio hidrolatas padeda kuperozinei odai. O ar jis tinka sausai odai? Galvoju gal geriau pirkti ne hamamelių ir rugiagėlių hidrolatus, o pastarąjį pakeisti būtent šiuo  g.gif

Bryyla, man rugiageliu hidrolatas sausino veido oda, cia aisku mano patirtis, sunaudosiu ji kur kitur, bet man super patiko sandalmedzio hidrolatas wub.gif , tada gal eitu roziu (nors irgi siek tiek sausino), paprastas mineralinis ir visokie kitokie bandyti (hamameliu - su alkoholiu unsure.gif , frankinezes - kvapas nepatinka schmoll.gif ) Dabar jau laukiu nesulaukiu siuntinuko ir bandysiu citrininiu verbenu hidrolata bigsmile.gif
Atsakyti