Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

ar galima i roziu hidrolata ilasint rozmarinu ea? aciu (plaukams cia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 05 sausio 2010 - 12:35
QUOTE(bryyla @ 2010 01 04, 21:03)
O kokia tavo oda ir kokius hidrolatus naudoji?  smile.gif Aloe nenaudoji tame mišinyje?

mano oda misri/riebi, virs 30 m. bigsmile.gif
Hidrolatus maisiau citrinines verbenos ir rugiageliu + glicerinas. (Tiksliau sakant Monica sumaise ax.gif )
Planavau naudoti kaip tonika, ir pasipurskus naudoti dar koki kremuka, bet kad jo tikrai nereikia.

Aloe nebandziau is Monicos, esu bandziusi greiciausiai nenaturalu is Anos Lotan, tai man labai nepatiko g.gif Labai dilgciojo oda.

Kaip kazin naturalus ? Kai pabaigsiu savo kremukus bandysiu Monicos pagalba geli su alijosiumi susimeistrauti.
Atsakyti
Monica, turiu klausima del biciu vasko blush2.gif
O jei emulsini vaska pamaisyti su biciu vasku, ar taip galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 05 sausio 2010 - 13:42
QUOTE(Evut @ 2010 01 04, 22:02)
Gal jie tokioj nedidelėj kartoninėj mėlynoj dėžutėj, kur užrašyta maistiniai jūros kopūstai? šiaip, gal mes visai paie skirtingus dalykus kalbam. biggrin.gif
Ateis Monica ir viską tiksliai pasakys. smile.gif
O poveikis žinoma kažkoks bus.

Va tokie My Webpage. Poveikis buvo, geriau išsivalė poros, bet sunkiai ant odos tepėsi, nes per stambūs dumbliai. O kaip yra su tais dumblių milteliais? Matosi koks poveikis? Kiek maždaug laiko užtenka 10 g.? smile.gif
Atsakyti
Ar galima su ksantanu hidrolatą sutirštinti ir jį sumaišyti su aliejumi? Ar nieko taip nesigautų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 05, 15:38)
Ar galima su ksantanu hidrolatą sutirštinti ir jį sumaišyti su aliejumi? Ar nieko taip nesigautų?  blush2.gif

Monica šitą būdą buvo parašiusi kaip vieną iš 3 būdų kremo gamybai šaltu būdu. Sakė, gaunasi toks gelis su aliejaus mikrolašiukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 01 05, 15:49)
Monica šitą būdą buvo parašiusi kaip vieną iš 3 būdų kremo gamybai šaltu būdu. Sakė, gaunasi toks gelis su aliejaus mikrolašiukais smile.gif

As tokios texturos naudojau su alijosiaus sultimis ir aliejumi, ir visai geras pasirode. Naudoti labai tiko man, oda zymiai atsigavo ir pan. Nebenoriu jokiu kremu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 01 05, 14:49)

Aišku, ačiū 4u.gif

QUOTE(Rasucci @ 2010 01 05, 14:52)
As tokios texturos naudojau su alijosiaus sultimis ir aliejumi, ir visai geras pasirode. Naudoti labai tiko man, oda zymiai atsigavo ir pan. Nebenoriu jokiu kremu smile.gif

Na gal ir man geriau gelį darytis, o ne kremą g.gif Kokia tavo odelė?
Mano tai sausa, todėl norėčiau ne tik alijošio įmaišyti, bet ir hidrolato. Beje, kokiom proporcijom maišei? Netempia odos? ax.gif
beje, ar gaminant tokį gelį reikia konservanto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 05 sausio 2010 - 15:19
Monica, ar nieko, kad barzilisku riesutu al. kazkokiu drinbsiu/nuosedu atsirado, kaip kokie kisieliaus gabaliukai plaukiotu ir truputi drumztas patapo?
Atsakyti
[quote=Bitute32,2010 01 05, 13:41]
Monica, turiu klausima del biciu vasko blush2.gif
O jei emulsini vaska pamaisyti su biciu vasku, ar taip galima?
[/quote]
galima, mažiau emuls. vaško dėk.

[quote=bryyla,2010 01 05, 14:38]
Ar galima su ksantanu hidrolatą sutirštinti ir jį sumaišyti su aliejumi? Ar nieko taip nesigautų? blush2.gif
[/quote]
jau teisingai atsakė smile.gif
[quote=Honey,2010 01 05, 14:49]
Monica šitą būdą buvo parašiusi kaip vieną iš 3 būdų kremo gamybai šaltu būdu.

[quote=giedrulia77,2010 01 05, 17:43]
Monica, ar nieko, kad barzilisku riesutu al. kazkokiu drinbsiu/nuosedu atsirado, kaip kokie kisieliaus gabaliukai plaukiotu ir truputi drumztas patapo?
[/quote]
čia normalu, vėsesnėj temp. jis drumzlinasi, tirštėja, tamanai analogiškai, bet savybės išlieka, viskas su juo ok smile.gif Parašyta, kad prie 10 lapsnių iš viso sukietėja. Gali prieš naudojimą po šiltesnio vandens srove palaikyti, kad suskystėtų ir gražiai atrodytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 05, 19:06)

čia normalu, vėsesnėj temp. jis drumzlinasi, tirštėja, tamanai analogiškai, bet savybės išlieka, viskas su juo ok smile.gif  Parašyta, kad prie 10 lapsnių iš viso sukietėja. Gali prieš naudojimą po šiltesnio vandens srove palaikyti, kad suskystėtų ir gražiai atrodytų 4u.gif

taip ir maniua... be to uzsidejau ant plauku ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 05, 18:06)
jau teisingai atsakė smile.gif

O kokiom proporcijom geriausia maišyti gelį sausai odai? Kiek hidrolato, aloe gelio ir aliejaus? ax.gif
Papildyta:
Ar hamamelių ir rugiagėlių hidrolatų stiprūs kvapai?
Atsakyti