QUOTE(bryyla @ 2010 01 04, 21:03)
O kokia tavo oda ir kokius hidrolatus naudoji? Aloe nenaudoji tame mišinyje?
mano oda misri/riebi, virs 30 m.
Hidrolatus maisiau citrinines verbenos ir rugiageliu + glicerinas. (Tiksliau sakant Monica sumaise )
Planavau naudoti kaip tonika, ir pasipurskus naudoti dar koki kremuka, bet kad jo tikrai nereikia.
Aloe nebandziau is Monicos, esu bandziusi greiciausiai nenaturalu is Anos Lotan, tai man labai nepatiko Labai dilgciojo oda.
Kaip kazin naturalus ? Kai pabaigsiu savo kremukus bandysiu Monicos pagalba geli su alijosiumi susimeistrauti.
Monica, turiu klausima del biciu vasko
O jei emulsini vaska pamaisyti su biciu vasku, ar taip galima?
QUOTE(Evut @ 2010 01 04, 22:02)
Gal jie tokioj nedidelėj kartoninėj mėlynoj dėžutėj, kur užrašyta maistiniai jūros kopūstai? šiaip, gal mes visai paie skirtingus dalykus kalbam.
Ateis Monica ir viską tiksliai pasakys.
O poveikis žinoma kažkoks bus.
Ateis Monica ir viską tiksliai pasakys.
O poveikis žinoma kažkoks bus.
Va tokie My Webpage. Poveikis buvo, geriau išsivalė poros, bet sunkiai ant odos tepėsi, nes per stambūs dumbliai. O kaip yra su tais dumblių milteliais? Matosi koks poveikis? Kiek maždaug laiko užtenka 10 g.?
Ar galima su ksantanu hidrolatą sutirštinti ir jį sumaišyti su aliejumi? Ar nieko taip nesigautų?
QUOTE(bryyla @ 2010 01 05, 15:38)
Ar galima su ksantanu hidrolatą sutirštinti ir jį sumaišyti su aliejumi? Ar nieko taip nesigautų?
Monica šitą būdą buvo parašiusi kaip vieną iš 3 būdų kremo gamybai šaltu būdu. Sakė, gaunasi toks gelis su aliejaus mikrolašiukais
QUOTE(Honey @ 2010 01 05, 15:49)
Monica šitą būdą buvo parašiusi kaip vieną iš 3 būdų kremo gamybai šaltu būdu. Sakė, gaunasi toks gelis su aliejaus mikrolašiukais
As tokios texturos naudojau su alijosiaus sultimis ir aliejumi, ir visai geras pasirode. Naudoti labai tiko man, oda zymiai atsigavo ir pan. Nebenoriu jokiu kremu
QUOTE(Honey @ 2010 01 05, 14:49)
Aišku, ačiū
QUOTE(Rasucci @ 2010 01 05, 14:52)
As tokios texturos naudojau su alijosiaus sultimis ir aliejumi, ir visai geras pasirode. Naudoti labai tiko man, oda zymiai atsigavo ir pan. Nebenoriu jokiu kremu
Na gal ir man geriau gelį darytis, o ne kremą Kokia tavo odelė?
Mano tai sausa, todėl norėčiau ne tik alijošio įmaišyti, bet ir hidrolato. Beje, kokiom proporcijom maišei? Netempia odos?
beje, ar gaminant tokį gelį reikia konservanto?
[quote=Bitute32,2010 01 05, 13:41]
[/quote]
galima, mažiau emuls. vaško dėk.
[quote=bryyla,2010 01 05, 14:38]
[/quote]
jau teisingai atsakė
[quote=Honey,2010 01 05, 14:49]
Monica šitą būdą buvo parašiusi kaip vieną iš 3 būdų kremo gamybai šaltu būdu.
[quote=giedrulia77,2010 01 05, 17:43]
Monica, ar nieko, kad barzilisku riesutu al. kazkokiu drinbsiu/nuosedu atsirado, kaip kokie kisieliaus gabaliukai plaukiotu ir truputi drumztas patapo?
[/quote]
čia normalu, vėsesnėj temp. jis drumzlinasi, tirštėja, tamanai analogiškai, bet savybės išlieka, viskas su juo ok Parašyta, kad prie 10 lapsnių iš viso sukietėja. Gali prieš naudojimą po šiltesnio vandens srove palaikyti, kad suskystėtų ir gražiai atrodytų
[/quote]
galima, mažiau emuls. vaško dėk.
[quote=bryyla,2010 01 05, 14:38]
[/quote]
jau teisingai atsakė
[quote=Honey,2010 01 05, 14:49]
Monica šitą būdą buvo parašiusi kaip vieną iš 3 būdų kremo gamybai šaltu būdu.
[quote=giedrulia77,2010 01 05, 17:43]
Monica, ar nieko, kad barzilisku riesutu al. kazkokiu drinbsiu/nuosedu atsirado, kaip kokie kisieliaus gabaliukai plaukiotu ir truputi drumztas patapo?
[/quote]
čia normalu, vėsesnėj temp. jis drumzlinasi, tirštėja, tamanai analogiškai, bet savybės išlieka, viskas su juo ok Parašyta, kad prie 10 lapsnių iš viso sukietėja. Gali prieš naudojimą po šiltesnio vandens srove palaikyti, kad suskystėtų ir gražiai atrodytų
QUOTE(Monica @ 2010 01 05, 19:06)
taip ir maniua... be to uzsidejau ant plauku ir
QUOTE(Monica @ 2010 01 05, 18:06)
jau teisingai atsakė
O kokiom proporcijom geriausia maišyti gelį sausai odai? Kiek hidrolato, aloe gelio ir aliejaus?
Papildyta:
Ar hamamelių ir rugiagėlių hidrolatų stiprūs kvapai?