Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(vitalijas @ 2010 01 04, 20:00)
Monica, noriu labai padekoti  4u.gif

Hidrolatu ir glicerino misinys veikia puikiai. Anksciau neisivaizdavau gyvenimo be kremo. O dabar uztenka nusiprausti ir pasipurksti hidrolatu. Nera jokio tempimo, oda minksta ir svelni pasidare.

O kokia tavo oda ir kokius hidrolatus naudoji? smile.gif Aloe nenaudoji tame mišinyje?
Atsakyti
Gal jau kas ismeginote aviečių sėklų aliejų? bigsmile.gif idomu kaip efektas,
skamba tai laaabai valgomai ir skaniai biggrin.gif

http://www.aromanatu...lu-aliejus.html
Atsakyti
pasidariau zalio molio kaukę su siek tiek šliauž. bruknuolės miltelių, tai dabar pasakoju įspūdžius:
sumaisiau viska su siltu vandenuku, issitepiau veida ir laikiau kokias 15min, nes pradejo baisiai tempti odą, deginti. nusiploviau ir veidas paraudes dabar, toks deginantis perštėjimas...
čia taip turėjo būti, ar as kazka ne taip dariau?
reikes atskirai turbut isbandyti moli ir bruknuole, tada bus aisku nuo ko tas deginimas smile.gif
Atsakyti
Šiandien susimaišiau purškalą plaukams, na rozmarinų hidrolatą pagerinau su fitokeratinais ir pantenoliu ( kunigundos dėka,prisiruošiau 4u.gif ).Kaip viskas gerai ištirpo bigsmile.gif , o aš bijojau. biggrin.gif Turbūt truputį padauginau purkšdama,purškiau ant drėgnų plaukų, tai plaukai atrodė lyg apsivėlę kažkuo, bet greit dingo tas pojūtis ir plaukai liko švelnūs, blizgantys,minkštučiai. thumbup.gif

O prieš kelias dienas nutariau panaudoti gėlių vaškus ( turėjau po gabaliuką jazminų, champakų ir tuberozų ).Labai norėjau kvepaliukus su jais daryti, bet neturiu jojobos, tai gal kitą kartą, o dabar kūnui sviestą pasidariau.Bet atrodo kaip tikras ghi sviestas. wub.gif Spalva gintarinė, sukietėjo, bet tirpsta taip smagiai, o kvapas wub.gif wub.gif wub.gif , gaila net naudoti lotuliukas.gif
Nebeturiu jokio bazinio aliejaus, tai panaudojau kokosą.Truputį sviestmedžio įdėjau, net nesijaučia, dar vit.E ,glicerino ir jazminų, rožių, santalo ir ylang yalng ea.
Ant kūno užsitepus oda lieka tokia švelni, be jokio blizgesio ir riebumo. bigsmile.gif Esu labai patenkinta savo kūrinuku. ax.gif

Dar gabalėlį kokoso, kuris tirpo gėlių vaške, sumaišiau su sviestmedžiu, nes jau buvo per daug, įlašinau ylang ylang, koks ydomiai skanus kvapas gavosi, jaučiasi sviestmedžio saldumas ir gėlės. bigsmile.gif Šis ir rankoms ir lūpoms gerai. wub.gif
Atsakyti
O kokį vitaminą E naudojate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 04, 20:38)
Na jie tokio smulkumo, kaip kad prieskoniai stambesni, na nemoku apibūdinti  ax.gif Viena forumietė, berods Katutis, sakė, kad tokie dumbliai sunkiai susimala. Ačiū labai už ats. Šiuos sunaudosiu ir reikės pirkti miltelius, nes šituos ir labai sunku užtepti buvo  blush2.gif bet poveikis gal bus bent minimalus...

Gal jie tokioj nedidelėj kartoninėj mėlynoj dėžutėj, kur užrašyta maistiniai jūros kopūstai? šiaip, gal mes visai paie skirtingus dalykus kalbam. biggrin.gif
Ateis Monica ir viską tiksliai pasakys. smile.gif
O poveikis žinoma kažkoks bus.

Beje, pamiršau parašyt ( o paskui redaguota neišsisaugojo), kad labai įdomu man dėl tų šešėlių. Noriu! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 04, 22:13)
Šiandien susimaišiau purškalą plaukams, na  rozmarinų hidrolatą pagerinau su fitokeratinais ir pantenoliu ( kunigundos dėka,prisiruošiau  4u.gif ).Kaip viskas gerai ištirpo  bigsmile.gif , o aš bijojau. biggrin.gif Turbūt truputį padauginau purkšdama,purškiau ant drėgnų plaukų, tai plaukai atrodė lyg apsivėlę kažkuo, bet greit dingo tas pojūtis ir plaukai liko švelnūs, blizgantys,minkštučiai. thumbup.gif

O kokiais kiekiais viską maišei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mezzanine @ 2010 01 04, 22:06)
pasidariau zalio molio kaukę su siek tiek šliauž. bruknuolės miltelių, tai dabar pasakoju įspūdžius:
sumaisiau viska su siltu vandenuku, issitepiau veida ir laikiau kokias 15min, nes pradejo baisiai tempti odą, deginti. nusiploviau ir veidas paraudes dabar, toks deginantis perštėjimas...
čia taip turėjo būti, ar as kazka ne taip dariau?
reikes atskirai turbut isbandyti moli ir bruknuole, tada bus aisku nuo ko tas deginimas smile.gif

zalias molis yra stipus labai smile.gif nesu profe, bet pati taip pat darydavaus kauke ir lygiai tokie patys pojuciai. i kauke galit ideti glicerino arba neleisti jai isdziuti ( drekinti pastoviai), tada nebus tempimo smile.gif be abejo, galit ir trumpiau palaikyti. o seip, kad nepatirti tokio diskomforto, as perejau prie rasulo molio smile.gif jis svelnesnis.
Atsakyti
Manija69, taip graziai aprasei savo gamyba ir rezultata wub.gif saunuole, ir apsritai jus visos tokios fainos, ikvepiat, tik deja o gaila biggrin.gif as dar matyt nesuaugau iki gamybos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 04, 23:08)
O kokiais kiekiais viską maišei? ax.gif

Tiksliai nematavu, bet turiu dar 50ml rozmarinų, tai maždaug 2ml pantenolio ir gal bus pusę arbatinio šaukštelio keratinų, gal ir mažiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalijas @ 2010 01 04, 20:00)
Monica, noriu labai padekoti  4u.gif

labai smagu smile.gif .Aš ir pati nakčiai tokį hidr. naudoju, nieko tepti nebereikia smile.gif

QUOTE(mezzanine @ 2010 01 04, 21:06)

kaip teisingai jau atsakė, žalias molis yra l. stiprus. Paprastai merginos (ir aš) deda dar trup. aliejaus ar glicerino, ir reiktų neleisti sudžiūti. pabandyk kitą kartą su aliejum padaryti ant mažo odos ploto. jei visteik bus per stipru, reiktų maišyti su baltu ar rasulo moliu.

QUOTE(Evut @ 2010 01 04, 22:02)
O poveikis žinoma kažkoks bus.
Beje, pamiršau parašyt ( o paskui redaguota neišsisaugojo), kad labai įdomu man dėl tų šešėlių. Noriu! rolleyes.gif

Aš maistinių dumblių nesu bandžiusi, tai negaliu atsakyti.
O nelb supratau dėl šešėlių, sukonkretink prašau ax.gif

Manija 69 tikra šaunuolė, man net pavydu dėl tokių kūrinių rolleyes.gif Aš kol kas pasitepu riešus grynu rožių vašku ir gerai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2010 01 04, 22:16)
O kokį vitaminą E naudojate?  ax.gif

As esu pirkus is KN. smile.gif

Aciu merginos. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti